- 14 Mart 2019
- 264
- 229
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.961
Kuzum benimmm amin Rabbim sanada hayırlı kapılarını açsın Filiz’cim bu günlerde sana çok dua edicemHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşAllah güzel günler göresin...
Aminnn canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinSizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Malesef canim adet oldumİnşallah canım benim haberlerini bekliyorum
Kuzum benimmm amin Rabbim sanada hayırlı kapılarını açsın Filiz’cim bu günlerde sana çok dua edicem
Veriliyor canim sonuçta bi mudahale var enfeksiyon riski olabilir. Ama tabi bu doktoruna gore degisen.bisey sen sana etkilerini anlat ona gore bi ilac verirler.Kuzum bide şeyi sorcam kürtajdan sonra illa antibiyotik kullanmak mı gerek? Enfeksiyon riski mutlaka oluyor mu? Bana antibiyotikler iyi gelmiyorda
Hap olarak mı yoksa fitil olarak mı veriyolar?
Hayır ne yazık ki. Mayıs ayı için yazdım.Merhaba kardeşim hamilemisin anlamadım
Kafam yerinde değil şuan
Veriliyor canim sonuçta bi mudahale var enfeksiyon riski olabilir. Ama tabi bu doktoruna gore degisen.bisey sen sana etkilerini anlat ona gore bi ilac verirler.
Aminn Allah bin kere razı olsun kuzum
İnşAllah sağlıklı kolay bir hamilelik geçirirsin❤
Canım nasılsınnn
Benimde şuan 3 gün gecikti canım normalde gününü saatini şaşmayan adet bu defa gelmedi inşAllah bebiştendir dicem dünki idrar testim negatifti ama inşAllah sizinki bebişten dolayı gecikmistir canımKızlar benim adetim 4 gün gecikli normalde asla gecikmezdi kanamam çok azdı kahverengi genelde parça düşmedi hiç ve şuan karın altım şiş göğüslerim şiş mevsim değişikliğinden diycem ama böyle birşey yaşayanlar var mı
Evet canim hemsireyim dogumhanede calistim uzun sure. Korkacak bisey yok sen uzme kendini moralini yuksek tut herkeste farkli etkileri olabilor ama cok nadir komplikasyon dediklerin. Hastaneyi bilmiyorum ama belki staj yapan varsa yaninda olabilorTamam sağol canım sen sağlıkçısın galiba
Ben Zeynep Kamil için bir doktordan randevu aldım ama diyolarki orda doktor değil asistanlar bakıyormuşne diye doktorun ismini randevu yerine yazıyolar o zaman
Bide bir bayan korkuttu beni kürtajdan sonra kendisinde rahim incelmesi olmuş kalınlaşmıyormuş bu riski söyledi bana
Offf zaten yeterince stresli ve korku içindeyim
İnşallah canım allah seninde kucağını doldursunBenimde şuan 3 gün gecikti canım normalde gününü saatini şaşmayan adet bu defa gelmedi inşAllah bebiştendir dicem dünki idrar testim negatifti ama inşAllah sizinki bebişten dolayı gecikmistir canım
Valla cnm benim geçen ay öyle olmustu adet oldum ve bu ay hiç öyle bi hassasiyetim Yok yarında adet günümKızlar sordum ama kimse yazmamış cevap
Bugün tam yumurtlama günüm canım pek olmasa da göğüs hassasiyetim devam ediyor bakalım hayırlısı.Valla cnm benim geçen ay öyle olmustu adet oldum ve bu ay hiç öyle bi hassasiyetim Yok yarında adet günüm
Bende de pko var kullandım 1 ay ama kalamadım canım eşimde de sıkıntı var belki de ondandır. Birçok kişide işe yarıyormuş pozitif düşün sonucu iyi olsun inşallagKızlar hormon testi olmuştum çarlamba günü bildiğiniz gibi. Sonuç için bugün doktora gittim. Pcolu sayabiliriz seni dedi. Değerlerin fena değil ama 1 e 2 oranı sende tam değil dedi. Adetimin 6.günü bugün keike dün gelseydin ama bu ayı kaybetmeyelim dedi klomen yazdı. Klomen ve infolic kullanıcakmışım. Cuma günü kontrole gel dedi. Yumurtaların sağlıklı oluşmuyordur dediklomen kullanıp hamile kalan var mı moralim bozuldu.
Eşimde sorun var mı yok mu bilmiyorum. Bakalım inşallah güzel sonuç alırım bu ay. Sağol canımBende de pko var kullandım 1 ay ama kalamadım canım eşimde de sıkıntı var belki de ondandır. Birçok kişide işe yarıyormuş pozitif düşün sonucu iyi olsun inşallag
Üzülme canım benim ben burda çok okudum hem pco olup hamile kalanı hemde klomen vs kullanarak. Ayrıca sende tam pco değilmişin, sayabiliriz demiş nette değil. Böyle üzülerek stres yapma sakın asıl o engel. Dua etKızlar hormon testi olmuştum çarlamba günü bildiğiniz gibi. Sonuç için bugün doktora gittim. Pcolu sayabiliriz seni dedi. Değerlerin fena değil ama 1 e 2 oranı sende tam değil dedi. Adetimin 6.günü bugün keike dün gelseydin ama bu ayı kaybetmeyelim dedi klomen yazdı. Klomen ve infolic kullanıcakmışım. Cuma günü kontrole gel dedi. Yumurtaların sağlıklı oluşmuyordur dediklomen kullanıp hamile kalan var mı moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?