- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #8.981
Benim dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Ama bu durumdan dolayı hamile miyim diye düşünüyor muyum hayırKızlar durumlarınız
nasıl
Ben soğan suyu içtikten sonra hemen gebe kaldım amaBenim dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Ama bu durumdan dolayı hamile miyim diye düşünüyor muyum hayırçünkü bu ay soğan suyu içtim galiba o yüzden yumurtlamam geçikti çünkü fark edemedim neden gülüyorum onu da bilmiyorum
Yaaa inşallah bende hamileyimdir. Ama takvime göre yumurtlama günü ovulasyon testi yaptım negatifti. İnşallah erken yumurtlamışımdır da ondan o gün negatif çıkmıştırBen soğan suyu içtikten sonra hemen gebe kaldım ama
Hersey olabilir umarım hamilesindir canım benım yaYaaa inşallah bende hamileyimdir. Ama takvime göre yumurtlama günü ovulasyon testi yaptım negatifti. İnşallah erken yumurtlamışımdır da ondan o gün negatif çıkmıştır
Yaaaaa inşallah. Bak heveslendim şimdiHersey olabilir umarım hamilesindir canım benım ya
İnşallah kuzum ya tam değerlerimin normal olduğunu düşünüyordum falan doktor öyle diyince bir şaşırdım keyfim kaçtı. Şuan iyiyim ama herşey Allahtan. Bu ay hayırlısıyla hamile kalırım inşallahÜzülme canım benim ben burda çok okudum hem pco olup hamile kalanı hemde klomen vs kullanarak. Ayrıca sende tam pco değilmişin, sayabiliriz demiş nette değil. Böyle üzülerek stres yapma sakın asıl o engel. Dua et
İnşallah canım benim herşey duayla. Hesapla kitapla olmuyor bu işler. Bat ne zamanİnşallah kuzum ya tam değerlerimin normal olduğunu düşünüyordum falan doktor öyle diyince bir şaşırdım keyfim kaçtı. Şuan iyiyim ama herşey Allahtan. Bu ay hayırlısıyla hamile kalırım inşallah
Yaaaa test yapsanaa hamilesin bence seeenBenim dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Ama bu durumdan dolayı hamile miyim diye düşünüyor muyum hayırçünkü bu ay soğan suyu içtim galiba o yüzden yumurtlamam geçikti çünkü fark edemedim neden gülüyorum onu da bilmiyorum
Bat 27 mayıs daha çok var kuzum :)) bakalım cumayı bekliycem şimdi ilaçları kullanıp o zaman kontrol edecek doktor.İnşallah canım benim herşey duayla. Hesapla kitapla olmuyor bu işler. Bat ne zaman ☺
Ya hiç yapmak istemiyorum nedense bu kez hiç içimden gelmiyor. En az bir hafta geçmeden yapmamYaaaa test yapsanaa hamilesin bence seeen
Eğer istersen ben günlük zikir çekiyorum. Birde meryem suresini okuyorum 41 gün tamamlıcam. Onları sana söyleyebilirim. Çok inanıyorum. 5 ay hesap kitap yaptım hepsi fos çıktı. Bu ay olacak inşallah dualar sayesinde çünkü bu defa hiç 2 güne bir vs o durumlara girmedim ☺☺Bat 27 mayıs daha çok var kuzum :)) bakalım cumayı bekliycem şimdi ilaçları kullanıp o zaman kontrol edecek doktor.
Genelde böyle rahatlayanlar hamile çıkıyor hadi bakalımYa hiç yapmak istemiyorum nedense bu kez hiç içimden gelmiyor. En az bir hafta geçmeden yapmam
Ay inşallah yaaaGenelde böyle rahatlayanlar hamile çıkıyor hadi bakalımbence yarın sabah test yap bizde merak ettik burda.
İnşallah csnım. Senin nasıl gidiyor hamilelik?İnşallah dilediğiniz cabucak sizinle olur kızlar❣
Şükür İyyim canım sabah bulantıları dışında :) sizlerinde iyi olmanızı dilerimİnşallah csnım. Senin nasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?