Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar durumlarınız
nasıl
Benim dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Ama bu durumdan dolayı hamile miyim diye düşünüyor muyum hayır çünkü bu ay soğan suyu içtim galiba o yüzden yumurtlamam geçikti çünkü fark edemedim neden gülüyorum onu da bilmiyorum

Ben soğan suyu içtikten sonra hemen gebe kaldım ama

Ben soğan suyu içtikten sonra hemen gebe kaldım ama
Yaaa inşallah bende hamileyimdir. Ama takvime göre yumurtlama günü ovulasyon testi yaptım negatifti. İnşallah erken yumurtlamışımdır da ondan o gün negatif çıkmıştır

İnşallah kuzum ya tam değerlerimin normal olduğunu düşünüyordum falan doktor öyle diyince bir şaşırdım keyfim kaçtı. Şuan iyiyim ama herşey Allahtan. Bu ay hayırlısıyla hamile kalırım inşallah

İnşallah canım benim herşey duayla. Hesapla kitapla olmuyor bu işler. Bat ne zaman

Bat 27 mayıs daha çok var kuzum :)) bakalım cumayı bekliycem şimdi ilaçları kullanıp o zaman kontrol edecek doktor.
Eğer istersen ben günlük zikir çekiyorum. Birde meryem suresini okuyorum 41 gün tamamlıcam. Onları sana söyleyebilirim. Çok inanıyorum. 5 ay hesap kitap yaptım hepsi fos çıktı. Bu ay olacak inşallah dualar sayesinde çünkü bu defa hiç 2 güne bir vs o durumlara girmedim ☺☺

Mavi Boncugumm bende yasadim senin gibi 12 haftalık diye gittim 8 haftalik kalbi durmuş doktor dedi biraz daha gelmeseydin zehirlenirdin dedi bende de hiç kanamam falan olmamıştı sadece göğüs acım geçmişti bulantım yoktu gebelik belirtilerim geçmişti sonra 1 ay zaten kanama falan oldu bi kere adet oldum doktor 3 ay dedi ama ben 1 defa adeti bekleyip devam ettim hemen o ay kaldım yeniden korkma hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…