- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.001
Canım gecmiş olsun Üzüldüm umarım kaybetöezsın bebeğini üzülme Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip eder inşallah885.ci sayfada açıklama yaptım canım
Söylesene kuzum banada. Meryem suresini her gün mü okuyorsun? Akşam başlayayım bende. Hazır ramazanda gelmişken tüm dualarımız bu ay kabul olur inşallah.Eğer istersen ben günlük zikir çekiyorum. Birde meryem suresini okuyorum 41 gün tamamlıcam. Onları sana söyleyebilirim. Çok inanıyorum. 5 ay hesap kitap yaptım hepsi fos çıktı. Bu ay olacak inşallah dualar sayesinde çünkü bu defa hiç 2 güne bir vs o durumlara girmedim ☺☺
Evet canım her gün bir tane okuyorum inşallahSöylesene kuzum banada. Meryem suresini her gün mü okuyorsun? Akşam başlayayım bende. Hazır ramazanda gelmişken tüm dualarımız bu ay kabul olur inşallah.
Söylesene kuzum banada. Meryem suresini her gün mü okuyorsun? Akşam başlayayım bende. Hazır ramazanda gelmişken tüm dualarımız bu ay kabul olur inşallah.
Evet canım her gün bir tane okuyorum inşallahregl olmam umarım ama olacak olursam da bi arkadaşım benim yerime okuyacak. Bak şimdi dicem neler okuduğumu
Regl zamanıda bir başkasına okutuyoruz yani tamamlanması için öyle mi canım?Eki Görüntüle 2265348 Öncelikle bunları okuyorum. Bunları da burda bi arkadaştan öğrenmiştim. Ardından:
❤7 tane Rabbi la tezarni ferden ve ente hayrul varisiyn.
❤ 101 Ya Varis Celle Celalihi
❤ 100 Ya Halık
❤ 111 Ya Varis
❤ 68 El Muhyi
❤ 7 Rabbi hebli mine’s salihin.
❤ 14 Ya Vehhab
❤ 55 Ya Mucip
❤ 1000 Ya Evvel ( bu sadece 4 cuma okunacak 1000 er 1000er toplam 4000)
Allah kabul etsin inşallah canım gönlümüzün muradını versin. İnşallah bende bu ay hamile kalmışımdır. Rabbimin izni ile. Yer gök dua ile❤❤
2 defa ama bitşey olmazkaç defa paylaşmışım yabende gözükmedi ilk başta o yüzden oldu
Hayırlı haberler bekliyorumBugün tam yumurtlama günüm canım pek olmasa da göğüs hassasiyetim devam ediyor bakalım hayırlısı.
Evet canım 41 gün olsun diye. Kimisi ara verilir falan diyor ama benim içime bu şekilde sinecekRegl zamanıda bir başkasına okutuyoruz yani tamamlanması için öyle mi canım?
Canım gecmiş olsun Üzüldüm umarım kaybetöezsın bebeğini üzülme Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip eder inşallah
Hayırlısıyla gecer inşallah üzülmeSağol canım ama hiç umudum kalmadı artık
Şimdi tek derdim kürtaj onu düşünüp duruyorum
Hayırlısı olsun canım nasip başka aya imiş benim daha gelmedi ama benim zaten tam düzenli değil o yüzden test yapmadım bazen bir hafta oynuyor sürecim nasip artık ya bu ay geçikicekMalesef canim adet oldum
Hayırlısıyla gecer inşallah üzülme
Zaman herseyin ilacı canım benımÜzülmemek elde değil hayal kırıklığı oluyor neticededaha önce hiç kürtaj olmamıştım insan neyle karşılaşacağını bilemediği için korku sarıyor..ancak zamanla toparlanırım
Krından bakılıyor canım alttan değil müsait Bi haftadasınkızlar ptesi kontrole gideceğim. doktor ultrasonla bakalım demisti. kanda çıktı ama ultrasonla ilk defa bakılacak.
doktora neler sormalıyım bide kalp atışı icin alttan ultrason yapiliyo diye yazmislar. devlet hastanelerine giden varmı? Ankara şehir hastanesine gideceğim. alttan bakma oluyo mu ? sincan devlet hastanesinde gebelere alttan bakmiyorlar doye biliyordum. simdi bir okudumki kalp atısı alttan ultrasonla bakiliyormus.
cok uzunnolduda devlet hastanesinde 6+0 da nasil bir muayene oliyor ?
cok sükürKrından bakılıyor canım alttan değil müsait Bi haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?