Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Söylesene kuzum banada. Meryem suresini her gün mü okuyorsun? Akşam başlayayım bende. Hazır ramazanda gelmişken tüm dualarımız bu ay kabul olur inşallah.

Söylesene kuzum banada. Meryem suresini her gün mü okuyorsun? Akşam başlayayım bende. Hazır ramazanda gelmişken tüm dualarımız bu ay kabul olur inşallah.
Evet canım her gün bir tane okuyorum inşallah regl olmam umarım ama olacak olursam da bi arkadaşım benim yerime okuyacak. Bak şimdi dicem neler okuduğumu

Kızlar bi şey sorucam idrar testi yaptığınızda atıyorum 6 saatlik idrarla 2 saatlik idrar arasında fark gördünüz mü hiç yada sabah ilk yaptığınız testle gün içinde yaptıklarınız arasında?

Öncelikle bunları okuyorum. Bunları da burda bi arkadaştan öğrenmiştim. Ardından:
7 tane Rabbi la tezarni ferden ve ente hayrul varisiyn.
101 Ya Varis Celle Celalihi
100 Ya Halık
111 Ya Varis
68 El Muhyi
7 Rabbi hebli mine’s salihin.
14 Ya Vehhab
55 Ya Mucip
1000 Ya Evvel ( bu sadece 4 cuma okunacak 1000 er 1000er toplam 4000)
Allah kabul etsin inşallah canım gönlümüzün muradını versin. İnşallah bende bu ay hamile kalmışımdır. Rabbimin izni ile. Yer gök dua ile

Regl zamanıda bir başkasına okutuyoruz yani tamamlanması için öyle mi canım?

Regl zamanıda bir başkasına okutuyoruz yani tamamlanması için öyle mi canım?
Evet canım 41 gün olsun diye. Kimisi ara verilir falan diyor ama benim içime bu şekilde sinecek İnşallah Allah bizim okumamızı nasip etsin hepsini de

kızlar ptesi kontrole gideceğim. doktor ultrasonla bakalım demisti. kanda çıktı ama ultrasonla ilk defa bakılacak.
doktora neler sormalıyım bide kalp atışı icin alttan ultrason yapiliyo diye yazmislar. devlet hastanelerine giden varmı? Ankara şehir hastanesine gideceğim. alttan bakma oluyo mu ? sincan devlet hastanesinde gebelere alttan bakmiyorlar doye biliyordum. simdi bir okudumki kalp atısı alttan ultrasonla bakiliyormus.
cok uzunnolduda devlet hastanesinde 6+0 da nasil bir muayene oliyor ?

Krından bakılıyor canım alttan değil müsait Bi haftadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…