- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.021
kızlar ptesi kontrole gideceğim. doktor ultrasonla bakalım demisti. kanda çıktı ama ultrasonla ilk defa bakılacak.
doktora neler sormalıyım bide kalp atışı icin alttan ultrason yapiliyo diye yazmislar. devlet hastanelerine giden varmı? Ankara şehir hastanesine gideceğim. alttan bakma oluyo mu ? sincan devlet hastanesinde gebelere alttan bakmiyorlar doye biliyordum. simdi bir okudumki kalp atısı alttan ultrasonla bakiliyormus.
cok uzunnolduda devlet hastanesinde 6+0 da nasil bir muayene oliyor ?
Benimde bu ay 3 gün gecikti dün test yaptım ama negatif yine kafaya çok taktım herhalde ondanKızlar durumlarınız
nasıl
ya bende o yuzden korktum . illa kalp atisi duycaz diye alttan baktirmak istemiyorum. bide esimle gitmeyi dusunuyorum o yuzden de cekindim.Kanda kaç çıkmıştı canım? Sakın alttan baktırma ne gerek var bebek yeni tutunuyor kalp atışı normalde 6-7 haftalıkken duyulur geç döllenme olmadıysa eğer. Riskli bir durum olunca mesela karından görünmediği takdirde biraz beklenir yine görünmezse dış gebelik ihtimali olabileceğinden o yüzden alttan bakarlar . Veya benim gibi boş gebelik oluncada emin olmak daha iyi görmek için alttan bakarlar onun dışında gerek yok
Ben devlete de çok giderdim bundada gitmiştim sadece karından baktılar bide tahlil sonuçlarına bakıp kaydediyolar
Bende 6 haftalıkken gittim devlete sadece karından baktılar
E2 kaç çıktı? Geçmiş olsunKızlar hormon testi olmuştum çarlamba günü bildiğiniz gibi. Sonuç için bugün doktora gittim. Pcolu sayabiliriz seni dedi. Değerlerin fena değil ama 1 e 2 oranı sende tam değil dedi. Adetimin 6.günü bugün keike dün gelseydin ama bu ayı kaybetmeyelim dedi klomen yazdı. Klomen ve infolic kullanıcakmışım. Cuma günü kontrole gel dedi. Yumurtaların sağlıklı oluşmuyordur dediklomen kullanıp hamile kalan var mı moralim bozuldu.
Canım şehir hastanesinden memnun musun? İstediğin doktora randevu alıp gidebiliyor musun? Bende Ankaradayım bi gitsem mi diye düşünüyorumya bende o yuzden korktum . illa kalp atisi duycaz diye alttan baktirmak istemiyorum. bide esimle gitmeyi dusunuyorum o yuzden de cekindim.
160 cikmisti degerim adetime 2 gun varken yaptirmistim . 1 hafta gecsin tekrar gel dedi. persembe gitmem lazimdi bende erteledim biraz( iyi mi ettim kötü mü bilmem ama ) ptesi gidecegim insaallah
Hayırlısı zamanı gelecek elbetBenimde bu ay 3 gün gecikti dün test yaptım ama negatif yine kafaya çok taktım herhalde ondan
Yaa çok sevindiminşaAllah vesile olur canım
ya bende o yuzden korktum . illa kalp atisi duycaz diye alttan baktirmak istemiyorum. bide esimle gitmeyi dusunuyorum o yuzden de cekindim.
160 cikmisti degerim adetime 2 gun varken yaptirmistim . 1 hafta gecsin tekrar gel dedi. persembe gitmem lazimdi bende erteledim biraz( iyi mi ettim kötü mü bilmem ama ) ptesi gidecegim insaallah
valla 2 kere gittim randevu sisteminde görünmuyordu . baska bir isim oldugu icin oradaydim. direk gidio sıra alabildim 5 poliklinik var 4 ü aktif 5. cisi anlayamadim muayene ediyor ama az kisiye bakiyor nedense.Canım şehir hastanesinden memnun musun? İstediğin doktora randevu alıp gidebiliyor musun? Bende Ankaradayım bi gitsem mi diye düşünüyorum
yok hic niyetim yok zaten. o kalp atisini duymak icin hafif bir ısı veriyorlarmıs bebeğe o yuzden hic duymasam da olur yani sağlıklı olduğunu bildigim sürece tabiErtelemen daha iyi tabi daha iyi görünür
Değerin en az 5000 civarı olmalıki kese görünsün. 6.haftadan sonra kalp atışı duyulur ama bazı kişiler geç döllenmeden dolayı 7-8'de duyuyor acele etme alttanda baktırma
randevuyu bilmiyorum randevu aldigin doktor orada olmayabilir diye dusunuyorum. bazen hocadan aliyorsun asistan çıkıyor. gidince ordan hangi doktor var bakıp sıra alabilirsin. ben öyle yapıyorum en azından:/Canım şehir hastanesinden memnun musun? İstediğin doktora randevu alıp gidebiliyor musun? Bende Ankaradayım bi gitsem mi diye düşünüyorum
32 çıktı canım. SağolE2 kaç çıktı? Geçmiş olsun
İnşallah kuzum sağol rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip eylesin.Lostinparadise pko'lu olupda hamile kalanlar çok var korkma Allah dileyince hiçbir engel kalmaz sen sadece hayırlısı ile dua et
Doktorların kesinlikle çocuğun olmaz dediği insanlar bile çocuk doğuruyor
Olacak Allah'ın izniyle sen bakma onun öyle demesine
Ah benim canım ne umutsuzluk böyle yapma ne olur bana sen menapozsun dediler 55 yasında kadınla rahmn aynı Dediler kuzum diyen proftu pko kist falan ne ki rahmin bitmiş dedi rahmini zorlama artık dedi cnm ama o proftu Yukarda ki de ondan büyük Allah tıİnşallah kuzum sağol rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip eylesin.
Doğru benim kuzenimde pkolu hamile zor kalırsın demiş 2 ay sonra hamile kalmış. Ama klomen kullanmamış.
Benimde olur Allahın izni ile :)
Geceleri oturup hangi yuvadan cocuk alabilirim bana verirler mi diye araştırıyordum Gebeliği mi öğrendim ikiz dediler o rahmin bitmiş diyenlere gitmeyi cok istedim o an birisi düştü ama İnanıyorum Allah verir alır en güzelini o bilir biz hayal kurarız sadeceİnşallah kuzum sağol rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip eylesin.
Doğru benim kuzenimde pkolu hamile zor kalırsın demiş 2 ay sonra hamile kalmış. Ama klomen kullanmamış.
İnşallah kuzum sağol rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip eylesin.
Amin amin cnm İnşallah.Hayırlı haberler bekliyorum
Canım cok gecmis olsun . Allah im herseyin hayirlisini versin. Şubat ayinda 16 haftalik bebegimin kalbi durdu. O an cok kötüydü anlatamam sana.Ama her şerde bir hayır varmış.Agir falan mı kaldirdin dediler çok sucladım kendimi.Sonra düşündüm Rabbim yaşatmak isteseydi her ne olursa olsun yaşardi diye.Cok şükür bugünüme sende hayirlisiyla anlatirsin bugünleri Rabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsinTabi canım ...bak benim bir arkadaşımdada o sorun var ilk çocuk için epey uğraştılar 5 sene tüp bebekle hamile kaldı oğlu oldu 3 yaşında şuan ve şimdi kendiliğinden hamile kalmış hemde korunduğu halde...2.oğluna hamile
Allah'ın kudreti sonsuzdur... Bende Allah'ın izniyle hayırlısıyla şu dönemi atlatsam iyi hissedicem 2-3 ay beklerim inşAllah sağlıklı nasip olur bundan sonra
Canım ben gebe değilim ama muayene olmak istiyorum tahliller için devlet araştırıyorum ama özel olarak kızılay da özkaya tıp var doktor Saime Kış ona gitmeyi istiyorum inşallahvalla 2 kere gittim randevu sisteminde görünmuyordu . baska bir isim oldugu icin oradaydim. direk gidio sıra alabildim 5 poliklinik var 4 ü aktif 5. cisi anlayamadim muayene ediyor ama az kisiye bakiyor nedense.
bayan doktorlarda yoğunluk var erkek doktor da var . yogunluk var ama devlet hastanelerindeki kadar değil. pazartesi fotograf atarım hastaneden
tek kisi giriyorsun eşler de girebiliyor. oradan duyduguma gore dogum yapan bir kac kisi olmus onlar memnunmus onların memnun oldugunu duyanlarda gelmis. bende ilk muayeneden memnundum ama bakalım pazartesi yine yazarım. birde randevu alıp gelenlerden randevu saatinden gec girenler oldu ben ordayken çunku bazi muayeneler cok uzun surebiliyor. sen hangi hastaneye gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?