Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
randevuyu bilmiyorum randevu aldigin doktor orada olmayabilir diye dusunuyorum. bazen hocadan aliyorsun asistan çıkıyor. gidince ordan hangi doktor var bakıp sıra alabilirsin. ben öyle yapıyorum en azından:/
Anladım eğer karar verirsem dediğin gibi yapayım çok sağol

Allah razı olsun canım benim

Bir dahaki ay 2.günü başlarsan daha iyi olur. Çünkü yumurtaların gelişmeye başlamasına denk gelmesi gerek bu kürün.

Amin Allah razı olsun can kardeşim❤
Çok geçmiş olsun sanada ya Rabbim aynı acıyı yaşatmasın senin durumun daha zormuş peki neden olmuş araştırıldı mı?
Haklısın evet Allah ömür vermiş olsaydı elbette yaşatırdı... Bizim için çok zor süreç üzülmemek elde değil ama Allah bilir en doğrusunu tabiki daha beterinden korusun sağlıkla kucağımıza alırız bigün inşaAllah

arzerik bebeğini kaybettiğinde suni sancıyla doğum mu yaptırdılar? Acını deşmek istemiyorum kusura bakma ama merak ettim
O da ayrı bi zorluktur
Mahşerde şefaatçin olur inşaAllah

Olur canim olur banada 9 sene once pko d
Amin canim insallah araştirilmadi ilk kez oldugu icin. Tekrarlarsa arastiracaklarmis.patalojiye gönderildi ordanda bir sey cikmadi

arzerik bebeğini kaybettiğinde suni sancıyla doğum mu yaptırdılar? ☹ Acını deşmek istemiyorum kusura bakma ama merak ettim
O da ayrı bi zorluktur
Mahşerde şefaatçin olur inşaAllah
Amin canim yok suni sanci vermediler bir kez vajinaya hap koydular 3 defada agizdan hap aldim sonra sanci gelmeye basladi ve kendiliginden düstu

Canım benim yaaa. Senin şu halinden sonra buralarında pek tadı kalmadı.

Çok düşüncelisin güzel yüreklim❤
Napalım kısmet değilmiş
Aralık annesi olamasamda bende inşaAllah sonrasında olurum sen hamileliğini güzelce yaşamaya çalış, bunu fazlasıyla hakettin zaten❤ inşaAllah bebişini sağ salim kucağına al o zamanda yine yaz emi fırsat buldukça..

Kuzum çok takip edemedim. Bir sıkıntı mı oldu. Rabbim hep yanında olsun. Ben şimdi eski mesajları bi okuyacağım..

Amin canim yok suni sanci vermediler bir kez vajinaya hap koydular 3 defada agizdan hap aldim sonra sanci gelmeye basladi ve kendiliginden düstu

Canım benim Allah sağlıkla nasip etsin
Banada kürtaj öncesinde ilaç verecekler heralde dimi vajinal yoldanmı yoksa bilmiyorum sonra kanamayı bekleyip kürtaja alıyolar heralde

Canım benim Allah sağlıkla nasip etsin❤
Banada kürtaj öncesinde ilaç verecekler heralde dimi vajinal yoldanmı yoksa bilmiyorum sonra kanamayı bekleyip kürtaja alıyolar heralde
Amin canim hepimize nasip etsin bilmiyorumki canim ben ilac ictim ve düstü kürtaja gerek kalmadi

Mavi Boncugumm güzel iyi yürekli arkadaşım... Okudum ve öğrendim olanları.. Rabbim neyi nasip ederse o oluyor kuzum.. Çok zor bir durum ama daha da kötüsü olabilirdi, sabret canım.. İnşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebiş nasip eder sana kısa zamanda.. Belki birlikte bekleriz bu zamanları Rabbim bilir.. İnşallah kolayca bu süreci atlatırsın ve tekrar hamile kalırsın canım benim. Dualarım seninle...

Canım benim ya güzel yüreklim. Hala beni düşünüyorsun. İyiki varsın..

Daha benimde ne olacağım belli değil. Salı günü muayenem. Hayırlısı olsun herşeyin. Az önce serumdan geldim bende.

Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun can kardeşim çok haklısın... Bende daha kötüsü olmadığı için şükrediyorum
Elbet Allah'ın takdirine boyun eğeriz, O herşeyin en doğrusunu bilir
Amin cümlemize nasip etsin sen ne yaptın nasıl gidiyor

Aminn canım benim. Hayırlısıyla iyileş gel inşallah, her şey güzel olacak kuzum Allahın izniyle....

Sende iyiki varsın balım inşaAllah sen sağlıkla kucağına alırsın Allah'ın izniyle dua edicem bulantınmı var yine niye serum aldın?

Kuzum ben bir şey yapmadım. Yumurtlama haftası harici düzensiz ilişkiler oldu. Onun sonucunda da doğal olarak hamile kalmadım tabi. Şuanda regl durumundayım. Bu ay ilk defa 31 günde oldum, çok gecikme oldu. Mevsim değişikliğinde olabiliyor böyle şeyler. Bu ay ovülasyon testi ile takip edeyim diyorum. Acaba kesin doğru gösteriyor mu yumurtlamayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…