- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.041
Anladım eğer karar verirsem dediğin gibi yapayım çok sağolrandevuyu bilmiyorum randevu aldigin doktor orada olmayabilir diye dusunuyorum. bazen hocadan aliyorsun asistan çıkıyor. gidince ordan hangi doktor var bakıp sıra alabilirsin. ben öyle yapıyorum en azından:/
Aslında normal değil mi bu değer benimde 123 çıktı şüphelendiler ama muayenede temizdi32 çıktı canım. Sağol
Hayırlı akşamlar canım topiğinde hikayeni okuyup çok duygulanmıştım hatta bu bi ay içerisinde 2 3 kişiye örnek verdim seni
Bu ay bende başlamaya karar verdim çörek otu kürüne
Ama bugün reglimin 7.günü
Ve 2.gün başlamam gerektiğini atlamışım
Reglim bugün bitti
Yine de başlayayım mı yoksa bi dahaki ay mı yapayım
Canım cok gecmis olsun . Allah im herseyin hayirlisini versin. Şubat ayinda 16 haftalik bebegimin kalbi durdu. O an cok kötüydü anlatamam sana.Ama her şerde bir hayır varmış.Agir falan mı kaldirdin dediler çok sucladım kendimi.Sonra düşündüm Rabbim yaşatmak isteseydi her ne olursa olsun yaşardi diye.Cok şükür bugünüme sende hayirlisiyla anlatirsin bugünleri Rabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin
Şu durumum hayırlısıyla sonuçlanana kadar iyi olamicam kuzum
Olur canim olur banada 9 sene once pko dİnşallah kuzum sağol rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip eylesin.
Doğru benim kuzenimde pkolu hamile zor kalırsın demiş 2 ay sonra hamile kalmış. Ama klomen kullanmamış.
Benimde olur Allahın izni ile :)
Amin canim insallah araştirilmadi ilk kez oldugu icin. Tekrarlarsa arastiracaklarmis.patalojiye gönderildi ordanda bir sey cikmadiAmin Allah razı olsun can kardeşim❤
Çok geçmiş olsun sanada ya Rabbim aynı acıyı yaşatmasın senin durumun daha zormuşpeki neden olmuş araştırıldı mı?
Haklısın evet Allah ömür vermiş olsaydı elbette yaşatırdı... Bizim için çok zor süreç üzülmemek elde değil ama Allah bilir en doğrusunu tabiki daha beterinden korusun sağlıkla kucağımıza alırız bigün inşaAllah
Amin canim yok suni sanci vermediler bir kez vajinaya hap koydular 3 defada agizdan hap aldim sonra sanci gelmeye basladi ve kendiliginden düstuarzerik bebeğini kaybettiğinde suni sancıyla doğum mu yaptırdılar? ☹ Acını deşmek istemiyorum kusura bakma ama merak ettim
O da ayrı bi zorluktur
Mahşerde şefaatçin olur inşaAllah
Canım benim yaaa. Senin şu halinden sonra buralarında pek tadı kalmadı.
Kuzum çok takip edemedim. Bir sıkıntı mı oldu. Rabbim hep yanında olsun. Ben şimdi eski mesajları bi okuyacağım..Amin Allah razı olsun can kardeşim❤
Çok geçmiş olsun sanada ya Rabbim aynı acıyı yaşatmasın senin durumun daha zormuşpeki neden olmuş araştırıldı mı?
Haklısın evet Allah ömür vermiş olsaydı elbette yaşatırdı... Bizim için çok zor süreç üzülmemek elde değil ama Allah bilir en doğrusunu tabiki daha beterinden korusun sağlıkla kucağımıza alırız bigün inşaAllah
Amin canim yok suni sanci vermediler bir kez vajinaya hap koydular 3 defada agizdan hap aldim sonra sanci gelmeye basladi ve kendiliginden düstu
Kuzum çok takip edemedim. Bir sıkıntı mı oldu. Rabbim hep yanında olsun. Ben şimdi eski mesajları bi okuyacağım..
Amin canim hepimize nasip etsin bilmiyorumki canim ben ilac ictim ve düstü kürtaja gerek kalmadiCanım benimAllah sağlıkla nasip etsin❤
Banada kürtaj öncesinde ilaç verecekler heralde dimi vajinal yoldanmı yoksa bilmiyorum sonra kanamayı bekleyip kürtaja alıyolar heralde
Çok düşüncelisin güzel yüreklim❤
Napalım kısmet değilmiş
Aralık annesi olamasamda bende inşaAllah sonrasında olurumsen hamileliğini güzelce yaşamaya çalış, bunu fazlasıyla hakettin zaten❤ inşaAllah bebişini sağ salim kucağına al o zamanda yine yaz emi fırsat buldukça..
Mavi Boncugumm güzel iyi yürekli arkadaşım... Okudum ve öğrendim olanları.. Rabbim neyi nasip ederse o oluyor kuzum.. Çok zor bir durum ama daha da kötüsü olabilirdi, sabret canım.. İnşallah Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebiş nasip eder sana kısa zamanda.. Belki birlikte bekleriz bu zamanları Rabbim bilir.. İnşallah kolayca bu süreci atlatırsın ve tekrar hamile kalırsın canım benim. Dualarım seninle...
Aminn canım benim. Hayırlısıyla iyileş gel inşallah, her şey güzel olacak kuzum Allahın izniyle....Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun can kardeşimçok haklısın... Bende daha kötüsü olmadığı için şükrediyorum
Elbet Allah'ın takdirine boyun eğeriz, O herşeyin en doğrusunu bilir
Amin cümlemize nasip etsinsen ne yaptın nasıl gidiyor
Canım benim ya güzel yüreklim. Hala beni düşünüyorsun. ❤ İyiki varsın..
Daha benimde ne olacağım belli değil. Salı günü muayenem. Hayırlısı olsun herşeyin. Az önce serumdan geldim bende.
Aminn canım benim. Hayırlısıyla iyileş gel inşallah, her şey güzel olacak kuzum Allahın izniyle....
Kuzum ben bir şey yapmadım. Yumurtlama haftası harici düzensiz ilişkiler oldu. Onun sonucunda da doğal olarak hamile kalmadım tabi. Şuanda regl durumundayım. Bu ay ilk defa 31 günde oldum, çok gecikme oldu. Mevsim değişikliğinde olabiliyor böyle şeyler. Bu ay ovülasyon testi ile takip edeyim diyorum. Acaba kesin doğru gösteriyor mu yumurtlamayı...Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun can kardeşimçok haklısın... Bende daha kötüsü olmadığı için şükrediyorum
Elbet Allah'ın takdirine boyun eğeriz, O herşeyin en doğrusunu bilir
Amin cümlemize nasip etsinsen ne yaptın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?