- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.061
Eneaciz canım senin hikayenden gaza gelerek bu ay bal tarçin corekotu yaptim ve yumurtlamam gecen aya göre 1 hafta erken oldu ve yumurta akı gibi akıntıyı ve ovulasyon testinde koyu cizgiyi gördüm cok heyecanlandim insallah hayırlısı olur
Kuzum ben bir şey yapmadım. Yumurtlama haftası harici düzensiz ilişkiler oldu. Onun sonucunda da doğal olarak hamile kalmadım tabi. Şuanda regl durumundayım. Bu ay ilk defa 31 günde oldum, çok gecikme oldu. Mevsim değişikliğinde olabiliyor böyle şeyler. Bu ay ovülasyon testi ile takip edeyim diyorum. Acaba kesin doğru gösteriyor mu yumurtlamayı...
Doğru diyorsun canım arada olabiliyor.. Bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda...31 günde normal,gecikme sayılmaz canım
Döngüne göre geç gelebilir sana ama 21-35 arası normaldir zaten arada olur öyle
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım
Bu değerim normal heralde canım buna doktor birşey demedi. Lh ve fsh e takıldı. Lh 6 ise fshın 12 olması gerekiyormuş. 2 katı olunca feğerler normal oluyor dedi.Aslında normal değil mi bu değer benimde 123 çıktı şüphelendiler ama muayenede temizdi
Doğru diyorsun kuzum umutsuzluk değil benimki aslında sadece sağlıklı yumurtluyorum sanıyordum bu haberi alınca biraz üzüldüm. Elbette çocuğum olur Allahın izniyle.Ah benim canım ne umutsuzluk böyle yapma ne olur bana sen menapozsun dediler 55 yasında kadınla rahmn aynı Dediler kuzum diyen proftu pko kist falan ne ki rahmin bitmiş dedi rahmini zorlama artık dedi cnm ama o proftu Yukarda ki de ondan büyük Allah tı
Cok sükür canım iyi gidiyoruz bulantım cok okuldayım işte unutmaya calsııyorum bişeyler dalarakDoğru diyorsun kuzum umutsuzluk değil benimki aslında sadece sağlıklı yumurtluyorum sanıyordum bu haberi alınca biraz üzüldüm. Elbette çocuğum olur Allahın izniyle.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
İnşallah kuzum biran önce sıkıntısız atlatırsın inşallah bu sürreci. Herşey Allahtan. Bir sonrakinde daha sağlıklı ve daha hayırlı bir vakitte olur rabbimin izniyle :)Tabi canım ...bak benim bir arkadaşımdada o sorun var ilk çocuk için epey uğraştılar 5 sene tüp bebekle hamile kaldı oğlu oldu 3 yaşında şuan ve şimdi kendiliğinden hamile kalmış hemde korunduğu halde...2.oğluna hamile
Allah'ın kudreti sonsuzdur... Bende Allah'ın izniyle hayırlısıyla şu dönemi atlatsam iyi hissedicem 2-3 ay beklerim inşAllah sağlıklı nasip olur bundan sonra
İyi iyi maşallah işe de başladıysan toparlamışsındır. İnşallah sağlıkla seni üzmeden bebiişini kucağına alırsın :)Cok sükür canım iyi gidiyoruz bulantım cok okuldayım işte unutmaya calsııyorum bişeyler dalarak
Mutlaka 2.gunu mü başlamak gerek ben 5.gunu başladım küre bir de markette satılan ballardan olur mu şuan saf bal bulamıyorumYaa çok sevindiminşaAllah vesile olur canım
Canım bu kür nasıl yapılıyor ben de yapmak istiyorum anlatır mısınAllah razı olsun canım benim
Bir dahaki ay 2.günü başlarsan daha iyi olur. Çünkü yumurtaların gelişmeye başlamasına denk gelmesi gerek bu kürün.
İ
İnşallah kuzum biran önce sıkıntısız atlatırsın inşallah bu sürreci. Herşey Allahtan. Bir sonrakinde daha sağlıklı ve daha hayırlı bir vakitte olur rabbimin izniyle :)
Ne yoğunlukta acaba bir de stres çok etken gerçekten ne kadar desek de stresten kurtulamıyoruz bu ay olacak mı olmayacak mı hep bir bekleyiş diyorum bu ay stres yapmayacağım ama olmuyor adet günü yaklaştıkça bekleyişim de artıyor kendime farklı uğraşlar bulmam ve bebek düşüncesini kafadan atmak gerekiyor ama çok zor keşke yapabilsem ya da yapabilsek siz henüz 3 aydın tam anlamıyla birliktelik yaşıyormuşsunuz 3 ay diyelim çoklar erken bu durumda korkmanıza gerek yok ama yaş faktörü varsa sen ve eşin bakınabirsiniz ama eşini de asla ihmal etme ben 8 ay denedim eşimden hiç bilmedim hep kendimde aradım doktor doktor gezdim sen aynı anda hem eşine hem kendine bakın olur Allah’ın izniyleGeçen ay 27. Gün regl olunca bu ayda 35. Gün geldi yani şimdi çok umutlanmıştım acaba hamilemiyim diye ama nerde bir de önceki günlerde gelecekmiş gibi ağrıdı gelmedi bugün geldi ya bu adet düzensizliği çok fazla ben de bir arkadaş çörek otu kürü falan yapmış ben de yapsam bu düzensizlik ten kurtulur muyum tabi Dr da gidicem kızlar halan inanmak istemiyorum bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi
Amiiiinnn canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?