Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eneaciz canım senin hikayenden gaza gelerek bu ay bal tarçin corekotu yaptim ve yumurtlamam gecen aya göre 1 hafta erken oldu ve yumurta akı gibi akıntıyı ve ovulasyon testinde koyu cizgiyi gördüm cok heyecanlandim insallah hayırlısı olur

Hay maşaAllah yaaa inşaAllah bu sevincin hayırlı bir gebelikle sonlanır yaa

31 günde normal,gecikme sayılmaz canım
Döngüne göre geç gelebilir sana ama 21-35 arası normaldir zaten arada olur öyle
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım

kizlar benim bat belli degil ve burayi bulamayip takip edemem herzaman diye yazdirmadim.

bana belki biraz umut verirsiniz tecrübelerinizi anlatirsiniz diye yaziyorum

bu ayki deneme icin en son adet 18 nisanda basladi (önceki yumurtalar büyümedigi icin tarlusal kullandim 18. de adet basladi 3. den 7. güne kadar femara aldim)

1 mayisda yumurta 20 mm olmus ve dr catlatma ignesini yapmami söyledi öglen 11:30 da yaptim igneyi. igneden 3,5 saat sonra birliktelik oldu öglen saat 15 de. ondan sonra birdaha olmadi (esim isi dolayisiyla sürekli sehir disinda ara sira yurt disinada gidiyor).

bu defa yumurtanin catladigini hissetmedim ben bundan öncekinde tam saatini hissetmistim catladiginda ama bu defa hicbirsey olmadi.

3 mayisda kontrole gittim dr bakti sag tarafta 20 mm lik yumrta yoktu sadece kücükler vardi onlardanda en büyügü 9 mm di ( bende cok yumurta oluyor ama büyümüyor kaliyo)

pazartesiden beri ovulasyon testi yapiyorum ve carsambadan beride ek olarak gebelik testide yapiyorum igne etkisini takip edebilmek icin.

3 mayisda dr hcg de bakmak istedi kandan 44,3 cikti o da. igne etkisini biraz hizli kaybetmis sanki

daha cok erken biliyorum ama bu konulari konusacak kimsem yok o yüzden sizinle paylasmak istedim.

bendeki farkettiklerim vücut isisi biraz yükseldi daha sicak hissediyorum ara sira aksam ve sabahlari ellerim ayaklarim üsüyor. daha cok tuvalete gidiyorum. aksam erken uykum geliyor saat 21-22 gibi yataga geciyorum sabahda cok erken uyaniyorum sabah ezani civarinda.
ben normalde en az gece 1-2 ye kadar oturur ve öglen 1-2 gibi kalkardim. simdi bunlar ignenin etkisiyle oluyordur büyük ihtimal diye düsünüyorum. birde istahim acildi sanki sürekli acikiyorum. daha önceleri ben 1-2 gün yemek yemesem aramam dururum öyle farketmem bile

aranizda daha önce ovitrelle yada herhangi baska catlatma ignesini kullanip hamile kalmayip yaptigi etkileri hatirlayanlar varmi ve sonrasinda yine igneyle hamile kalip bi önceki hamile kalmadiginda yaptigi etkiler arasinda bir fark varmiydi ?

yani igne yapip hamile kalmayip o ignenin yaptigi etkiler ve igne yapip hamile kalip o ignenin yaptigi etkiler arasinda hangi farklar vardi ?

cok üzgünüm suan acaba yetmismidir gebelik olusmusmudur ?

bana fikirlerinizi söylerseniz bir teselli olacak

Aslında normal değil mi bu değer benimde 123 çıktı şüphelendiler ama muayenede temizdi
Bu değerim normal heralde canım buna doktor birşey demedi. Lh ve fsh e takıldı. Lh 6 ise fshın 12 olması gerekiyormuş. 2 katı olunca feğerler normal oluyor dedi.

Doğru diyorsun kuzum umutsuzluk değil benimki aslında sadece sağlıklı yumurtluyorum sanıyordum bu haberi alınca biraz üzüldüm. Elbette çocuğum olur Allahın izniyle.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

Cok sükür canım iyi gidiyoruz bulantım cok okuldayım işte unutmaya calsııyorum bişeyler dalarak

İ
İnşallah kuzum biran önce sıkıntısız atlatırsın inşallah bu sürreci. Herşey Allahtan. Bir sonrakinde daha sağlıklı ve daha hayırlı bir vakitte olur rabbimin izniyle :)

Regl dönemim çok düzensiz bir adet 1. Gününden sayıyorum 38. Gün geldi o ay biraz yolculuk yapmıştım soğuktan olmuştur diye düşündüm diğer ay 27. Gün geldi ve bu ayda 35. Gün geldi yani bugün Canlar böyle olunca yumurtlama günümü de hamile olup olmadığımı da anlamak zor oluyor iki senelik evliyim çocuk isteğimiz var daha önce vajinismus hastası idim o yüzden istem dışı bebek isteğimizi erteliyorduk şimdi o sorun ortadan kalktı üç aydır ilişkimizi yaşayabiliyoruz bebek isteğimizde var ama maalesef olmuyor şimdi birde bu sorun için Dr Dr dolaşıcam diye korkuyorum

Geçen ay 27. Gün regl olunca bu ayda 35. Gün geldi yani şimdi çok umutlanmıştım acaba hamilemiyim diye ama nerde bir de önceki günlerde gelecekmiş gibi ağrıdı gelmedi bugün geldi ya bu adet düzensizliği çok fazla ben de bir arkadaş çörek otu kürü falan yapmış ben de yapsam bu düzensizlik ten kurtulur muyum tabi Dr da gidicem kızlar halan inanmak istemiyorum bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi

Ne yoğunlukta acaba bir de stres çok etken gerçekten ne kadar desek de stresten kurtulamıyoruz bu ay olacak mı olmayacak mı hep bir bekleyiş diyorum bu ay stres yapmayacağım ama olmuyor adet günü yaklaştıkça bekleyişim de artıyor kendime farklı uğraşlar bulmam ve bebek düşüncesini kafadan atmak gerekiyor ama çok zor keşke yapabilsem ya da yapabilsek siz henüz 3 aydın tam anlamıyla birliktelik yaşıyormuşsunuz 3 ay diyelim çoklar erken bu durumda korkmanıza gerek yok ama yaş faktörü varsa sen ve eşin bakınabirsiniz ama eşini de asla ihmal etme ben 8 ay denedim eşimden hiç bilmedim hep kendimde aradım doktor doktor gezdim sen aynı anda hem eşine hem kendine bakın olur Allah’ın izniyle

Amiiiinnn canımmmm
Mavi Boncugumm meehaba adetten bu yana bir boşluğa düştüm beklentim kalmadı ve kafamı başka uğraşlardan vermeye çalıştım seni merak ettiğim için baktım bir iki defa ama seninle güzel haberlerinle karşılaşmayı çok diledim her defasında şu dünyada insanoğlunun alışamadığı şey yok gibi acı aslında aynı ama alışınca insan önüne bakmasının daha doğru olduğunu anlıyor her şey bir sınav demek ki bizim sınavımız da şimdilik bu Rabbim daha büyük sınavlar vermesin Burdaki bayanlar sen ben çok harika bebeklerimiz olacak buna böylece inanmak istiyorum içinden gelen ses her şeyin güzel olacağı bu bekleyişlerin yerini mutluluk gözyaşlarına bırakmasını o kadar çok diliyorum ki hiç aklımdan çıkmıyor keşke çıksa bir an bile çalıştığım ortamda 3 tane hamile arkadaş var sürekli aynı konular dönüyor hatta üzüldüğüm bir şey oldu hamile olan arkadaşın biri bana senin çocuğun neden olmuyor diye sordu orda yaşadığım duyguyu tarif etmem imkansız kendimi o kadar eksik hissettim ki anlatamam neyse öylece onu atlattım Rabbim her şeyi gönlüne göre versin her aklıma geldiğinde sana dua ediyorum Rabbim güzel haberlerle müjdelesin insallah seni de tüm bekleyenleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…