- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.081
Hayırlı günler olsun bulantı demek bebek demek canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllahHayırlı günler kızlar bulantılı bir günden daha merhaba
Canım bu kür nasıl yapılıyor ben de yapmak istiyorum anlatır mısın
Mutlaka 2.gunu mü başlamak gerek ben 5.gunu başladım küre bir de markette satılan ballardan olur mu şuan saf bal bulamıyorum
Amin canım Allah razı olsun inşallah herkeseHayırlı günler olsun bulantı demek bebek demek canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah
Canım benim 3. Günüm bugün ama çok farklı bişey oldu bende yumurtlama gününde yumurtanın çatlayacağını hissederiz ya bende 3 gündür böyle rahim bölgesinde sanki içimde bişeyler oynuyor gibi böyle birşey yaşadın mıÇörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Çörekotunu aktarcıda çektirebilir ancak benim imkanım yok diye çektirmeden taneli olarak 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar.
Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.
Erken yumurtlamayı ve yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.
Anladım canımBu değerim normal heralde canım buna doktor birşey demedi. Lh ve fsh e takıldı. Lh 6 ise fshın 12 olması gerekiyormuş. 2 katı olunca feğerler normal oluyor dedi.
Benim 7. Günüm tatlım, bende de değişik etkileri var.normalde hep sağ tarafımda hissederim yumurtlama zamanı, bu sefer 2 tarafımı da erkenden hissetmeye başladım.ovülasyon testiyle takip ediyorum onun için günü kaçırmayayım diye.bence sen de öyle yap.Canım benim 3. Günüm bugün ama çok farklı bişey oldu bende yumurtlama gününde yumurtanın çatlayacağını hissederiz ya bende 3 gündür böyle rahim bölgesinde sanki içimde bişeyler oynuyor gibi böyle birşey yaşadın mı
Canım benim 3. Günüm bugün ama çok farklı bişey oldu bende yumurtlama gününde yumurtanın çatlayacağını hissederiz ya bende 3 gündür böyle rahim bölgesinde sanki içimde bişeyler oynuyor gibi böyle birşey yaşadın mı
Teşekkürler hayırlısı bir dahaki aya 2.günü başlarım artık ama tadı güzel gerçektenBaşladıysan devam et belki Rabbim vesile kılar. Ama doğrusu 2.gün ve en geç 3.gün
Adetim bugün biticek hayırlısıyla sonrada takibe başlıycam inşallah diğer ay güzel haberleri alırız geçen yıl bayram zamanında gebe kalmıştım ama düşük oldu inşallah bu seferde yüzümüz güler ama sağlıklı sıhhatle devamı gelecek şekilde allah her isteyene nasip etsin bu mübarek gündeBenim 7. Günüm tatlım, bende de değişik etkileri var.normalde hep sağ tarafımda hissederim yumurtlama zamanı, bu sefer 2 tarafımı da erkenden hissetmeye başladım.ovülasyon testiyle takip ediyorum onun için günü kaçırmayayım diye.bence sen de öyle yap.
Mavi Boncugumm meehaba adetten bu yana bir boşluğa düştüm beklentim kalmadı ve kafamı başka uğraşlardan vermeye çalıştım seni merak ettiğim için baktım bir iki defa ama seninle güzel haberlerinle karşılaşmayı çok diledim her defasında şu dünyada insanoğlunun alışamadığı şey yok gibi acı aslında aynı ama alışınca insan önüne bakmasının daha doğru olduğunu anlıyor her şey bir sınav demek ki bizim sınavımız da şimdilik bu Rabbim daha büyük sınavlar vermesin Burdaki bayanlar sen ben çok harika bebeklerimiz olacak buna böylece inanmak istiyorum içinden gelen ses her şeyin güzel olacağı bu bekleyişlerin yerini mutluluk gözyaşlarına bırakmasını o kadar çok diliyorum ki hiç aklımdan çıkmıyor keşke çıksa bir an bile çalıştığım ortamda 3 tane hamile arkadaş var sürekli aynı konular dönüyor hatta üzüldüğüm bir şey oldu hamile olan arkadaşın biri bana senin çocuğun neden olmuyor diye sordu orda yaşadığım duyguyu tarif etmem imkansız kendimi o kadar eksik hissettim ki anlatamam neyse öylece onu atlattım Rabbim her şeyi gönlüne göre versin her aklıma geldiğinde sana dua ediyorum Rabbim güzel haberlerle müjdelesin insallah seni de tüm bekleyenleri de
Mavi Boncugumm ne yaptın kalp atisini duydun mu bu arada fazla giremiyorum hem kotuyum hemde hastaneye hergün gidip geliyorum sizleri özledim Vallah
Merhaba canim insallah oglusuna tez vakitte kardes gelirKızlar merhaba! Aranıza yeni katıldım. Nasılsınız?
Kendimden biraz bahsediim..
29 yaşındayım, 1 erkek annesiyim oğlum 2,5 yaşında (ondan fırsat buldukça size yazacağım)
Sizde kısaca kendinizden bahsederseniz sevinirim
Bu arada ben 2 yıldır yasmin kullanıyorum. Mart ve Nisan ayında kullanmadım sadece bıraktım hapı. SAT 7 nisan. Sizce normal test mi yapmalıyım erken gebelik testi mi yapmalıyım?
(Testi en erken yarın yapabirim yada salı günü. O zamanda 7 mayısa geliyor)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Ne kadar guzelMerhabalarben de 2bucuk sene sonra guzel haberi aldım ve şu an 9+2 haftalik hamileyim. Umarim herkes guzel haberleri alır. Hakkimizda hayirlisi insallah
Merhaba canim insallah oglusuna tez vakitte kardes gelirbu tarz ilaclar sonrasi 3 ay gebelik onerilmiyor ama zaten 2 ayin gecmis erken gebelik testleri bana para tuzagi gibi geliyor cunku karsilastirmalarda normal testlerle hep ayni sonuclari veriyor. Bence normal test yapmalisin
Merhaba canim insallah oglusuna tez vakitte kardes gelirbu tarz ilaclar sonrasi 3 ay gebelik onerilmiyor ama zaten 2 ayin gecmis erken gebelik testleri bana para tuzagi gibi geliyor cunku karsilastirmalarda normal testlerle hep ayni sonuclari veriyor. Bence normal test yapmalisin
Oyy ne güzel Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalarben de 2bucuk sene sonra guzel haberi aldım ve şu an 9+2 haftalik hamileyim. Umarim herkes guzel haberleri alır. Hakkimizda hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?