Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu kür nasıl yapılıyor ben de yapmak istiyorum anlatır mısın

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Çörekotunu aktarcıda çektirebilir ancak benim imkanım yok diye çektirmeden taneli olarak 12 tatlı kaşığı koydum. Ama yediğimde çiğnedim mecbur. Çiğneyerek daha faydalı diyolar.

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek.

Erken yumurtlamayı ve yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.

Canım benim 3. Günüm bugün ama çok farklı bişey oldu bende yumurtlama gününde yumurtanın çatlayacağını hissederiz ya bende 3 gündür böyle rahim bölgesinde sanki içimde bişeyler oynuyor gibi böyle birşey yaşadın mı

Benim 7. Günüm tatlım, bende de değişik etkileri var.normalde hep sağ tarafımda hissederim yumurtlama zamanı, bu sefer 2 tarafımı da erkenden hissetmeye başladım.ovülasyon testiyle takip ediyorum onun için günü kaçırmayayım diye.bence sen de öyle yap.

Yok canım yaşamadım. Kür süresi bitince hissettim sadece büyüdüklerini

Adetim bugün biticek hayırlısıyla sonrada takibe başlıycam inşallah diğer ay güzel haberleri alırız geçen yıl bayram zamanında gebe kalmıştım ama düşük oldu inşallah bu seferde yüzümüz güler ama sağlıklı sıhhatle devamı gelecek şekilde allah her isteyene nasip etsin bu mübarek günde

Sen ne güzel bir insansın.. ne kadar içten yazmışsın ağlatacaksın beni nerdeyse
Rabbim seni tez zamanda sevince boğsun!
Bende inanıyorum Allah'ın izniyle sende güzel yavruna kavuşacaksın ve eminimki harika bir anne olacaksın, çocuğunun kıymetini herkesten çok bileceksin..
Rabbim sana çifte mutluluk yaşatsın, ikiz nasip etsin
Evlat sahibi olmanın ne büyük bir nimet olduğunu nice zorluklar yaşayıp sabırla bekleyenler daha iyi bilir!
Bazı insanlar anlayamaz işte bunu .. misal işyerinde olan o hamile bayan gibi..
Eğer anlasaydı senin bu hassasiyetini de bilirdi ve senin çocuğun neden olmuyor demek yerine, Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin derdi!
Sabır can kardeşim bugünlerde geçecek inşaAllah sende kavuşacaksın meleğine
Güzel dileklerin duaların için Allah razı olsun canımın içi

Mavi Boncugumm ne yaptın kalp atisini duydun mu bu arada fazla giremiyorum hem kotuyum hemde hastaneye hergün gidip geliyorum sizleri özledim Vallah

Açıklamam 885.ci sayfada kuzum
İyi olursun inşaallah...o bulantıyı çekmek bile güzeldir, bebeğin olduğunu bildikten sonra eziyeti bile herşeye değer

Kızlar merhaba! Aranıza yeni katıldım. Nasılsınız?
Kendimden biraz bahsediim..
29 yaşındayım, 1 erkek annesiyim oğlum 2,5 yaşında (ondan fırsat buldukça size yazacağım)
Sizde kısaca kendinizden bahsederseniz sevinirim
Bu arada ben 2 yıldır yasmin kullanıyorum. Mart ve Nisan ayında kullanmadım sadece bıraktım hapı. SAT 7 nisan. Sizce normal test mi yapmalıyım erken gebelik testi mi yapmalıyım?
(Testi en erken yarın yapabirim yada salı günü. O zamanda 7 mayısa geliyor)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba canim insallah oglusuna tez vakitte kardes gelir bu tarz ilaclar sonrasi 3 ay gebelik onerilmiyor ama zaten 2 ayin gecmis erken gebelik testleri bana para tuzagi gibi geliyor cunku karsilastirmalarda normal testlerle hep ayni sonuclari veriyor. Bence normal test yapmalisin

Bat 6..7...8.. mayis olanlar son durum nedir?
Ben bekliyorum salı yada çarşamba adet olabilirim kiiii insAllah olmaz.. olmayız insAllah ramazan arefesi ettiğim dua umarim kabul görür

Merhaba canım En son şubatta içtim. Martta içmedim adet oldum. Nisanda içmedim henüz adet olmadım yani 7 nisanda oldum işte en son. Eğer hamileysem haptan sonra 1 ay sadece adet görmüş olucam. Kadın doğumcuma sormuştum hapı bırakınca ne kadar süre sonra hamile kalırım diye birkaç ay içinde kalırsın demişti. O yüzden kolay kalınmaz herhalde diye düşünüyorum ama bellide olmuyor çevremizde duyuyoruz hep 1 gün içmedim hapı o gün hamile kaldım diye folik asitte kullanmıyorum. İlkinde de kullanmamıştım ilk doktora gittiğimde 6 haftalıktım o zaman kullanmaya başlamıştım zaten ilk 3 ay kullanılıyor. Neticede 1,5 ay kullanmış oldum

Bu arada evet çok pahalı erken gebelik testleri. Oğlumu adetime 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştim hemen o gün kan tahlilide yaptırmıştım heyecanla sonuç hamileydim.. e ilk çocuk olunca insan sabırsız oluyor önce önce öğrenmek istiyor dicem ama 2. İçinde öyle oluyormuş anladım ki
Geçen ayda adetime 4 gün kala erken gebelik testi alıp yapmıştım hapı ilk bıraktığım ay diye. Sonuç negatifti ve ertesi gün adet olmuştum. O yüzden bu ay aceleci davranmak istemiyorum zaten beyinde bitiyor herşey diyorlar

Merhabalar ben de 2bucuk sene sonra guzel haberi aldım ve şu an 9+2 haftalik hamileyim. Umarim herkes guzel haberleri alır. Hakkimizda hayirlisi insallah
Oyy ne güzel Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende ne var ne yok acaba meraklanmaya başladım bugün hele bu foruma yazınca daha bi heyecan bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…