Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullandim yasmin canim bilmiyodum ara verilmesi gerektigini zaten nasipte olmadi birakinca 3 ayi coktan gecti folik asitte noemal düzeylerde benim ondan kullanmiyorum. Insallah tez vakitte guzel haberlerini aliriz

Kesinlikle oyle. Ben bu ay buralara hic girmedim takvime bile bakmadim yumurtlama geldi gecti taaki buralara girip gun saymaya basladigimdan beri agrilarim bas donmelerim var hep yalanci belirti bunlar onemli olan stres yapmadan beklemek

Bende kullandim yasmin canim bilmiyodum ara verilmesi gerektigini zaten nasipte olmadi birakinca 3 ayi coktan gecti folik asitte noemal düzeylerde benim ondan kullanmiyorum. Insallah tez vakitte guzel haberlerini aliriz
Folik asit için test falan mı yaptırdın nereden biliyorsun normal düzeyde olduğunu canım? Hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim hepimize
Ama insan çoooook merak ediyor arkadaş!
Ah biz kadınlar çok hassas ve meraklıyız

Kesinlikle oyle. Ben bu ay buralara hic girmedim takvime bile bakmadim yumurtlama geldi gecti taaki buralara girip gun saymaya basladigimdan beri agrilarim bas donmelerim var hep yalanci belirti bunlar onemli olan stres yapmadan beklemek
Sen ne zaman bebek niyetine girdin canım?
Gerçekten beynimizin oyunu hep bunlar düşünmemek gerekiyormuş o zaman hamile kalınıyormuş diyorlar

Fıtratımiz geregi oyleyiz canim aynen evet ilac kullandim once folbiol diye sonra dedim bi saglik ocaginda baktirayim baktim referans degerinden 2 deger yukarida hatta birsktim bende. Ne zaman nasip olacak bilemeyiz cokta yuklemek istemedim.

9 ay olacak canim ama baslarda yumurtlama donemi felan pek dikkat etmiyodum bikac aydir ediyorum ama nasip olmadi.
Olur olur canım üzme kendini ve çok kafaya takmamaya çalış dicem ama diyemiyorum diyenleride anlayamıyorum nasıl takmasın insan be niyetine girince aklımız hep bebekte oluyor ki acaba oldu mu var mı yok mu. Sigara içiyorsan bırak canım sağlıklı beslenmeye çalış fast food dan uzak dur öyle daha iyiymiş

Sigara yokda canim biraz kilo var onuda bi turlu veremiyorum . Dedigin gibi kafadan atamiyor insan basta esim istiyo diye birakmistim ilaci pek istemiyodum ama nolduysa bi anac oldum

Sigara yokda canim biraz kilo var onuda bi turlu veremiyorum . Dedigin gibi kafadan atamiyor insan basta esim istiyo diye birakmistim ilaci pek istemiyodum ama nolduysa bi anac oldum
Niyetine girdiğinde hemen hamile kalabileceğini düşündün belkide canım o yüzden başta istememişsindir ama hamile kalmak çok zormuş ya hep çevremde de görüyorum gençlerde özellikle daha zor oluyor. Hep yediklerimizden içtiklerimizden bence hormonlarımız ne hale geliyor. Kilo etkili olabilir canım bi yakınım hamile kalacağı zaman kilo veriyordu sonra hamile kalabiliyordu. Doktorun ne diyor. Spor falan yapsan. Salona gidemezsen yürüyüş mesela çok ii olur. Ekmeği kes. Ay kilo vermekte çok zor yaa

Oyle valla canim tam tesekkullu muayene olamadim henuz sadece hormon tahlillerimi felan verdim. Ramazan sonu gitmeyi düşünüyorum insallah gerek kalmaz ama

Kiyamam ya gerçekten o kadar üzüldüm ki anlatamam ya ben de ilaçla ilk hamileligimde düsuk yaptim şimdi ne söylesem soyliyim yine acini alamaz rabbim im takdiri biraz bekle eğer bir zararı olmayacaksa Allah büyük sakin uzulme ınan bu günlerde gececek ay yeminle içim daraldı ya rabbim tekrardan nasip eder canım inşallah gideceğin doktor güzel haberler verir sana

Kızlar size de yazayım yine kimyasal gebelik geçirdim adet oldum bugün. Benim gibi üst üste geçiren var mı kızlar

Kızlar size de yazayım yine kimyasal gebelik geçirdim adet oldum bugün. Benim gibi üst üste geçiren var mı kızlar
Bende iki ay üat üste geçirmiştim canım bi sebebinide bulamadılar bilmiyorum hiç düzenim baya bozulmuştu hala o zamandan beri adet düzenim agar tutturamadı

çoküzüldüm gerçekten ya bi umut daha 5 haftalıksa gelişimi durmamışsa bi umut vardır belki inanması cok zor allah yardımcın olsun
Canım benm Bi gün bu gecikmeler hayırlara cıkacaktır
İnşallah canım ama dün ilk idrarla test yaptım negatif sanırım benim yumurtam çatlamıyo ilk sefagelmiyo bu başıma cunku adetimi bekliyorum artık bugun yarın gelir 56. Gundeyim

ben de
Ayyy yavrun dedin ya bu kelimeyi duymak bile güzel teşekkür ederim güzellik sen de harika bir anne harika birisin buna eminim masallah sana güzel dileklerin için teşekkürler Ben yazdıklarını okurken çok duygulandım inan kendine dikkat et hersey dilediğin gibi olsun inşallah hayırlısıyla

saol canım benim teşekkür ederim

Fıtratımiz geregi oyleyiz canim aynen evet ilac kullandim once folbiol diye sonra dedim bi saglik ocaginda baktirayim baktim referans degerinden 2 deger yukarida hatta birsktim bende. Ne zaman nasip olacak bilemeyiz cokta yuklemek istemedim.
Cnm merhaba folibol ilacin doz ayari yuksek oldugu icin bana doktorum haftada bir adet vermisti. Suan kadin doktorum baska bir ilac onerdi dozu dusuk hergun kullanimlik. Vucutta folik asit yuksek olunca kadinda sinirlilik cok oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…