- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.121
Bende fazla geldigini düşünüyorum canim indan biraktim. Acaba haftada 1 mi kullansam bende. Carsamba kan vercektim onada baktirim dususe gecmisse oyle yaparimCnm merhaba folibol ilacin doz ayari yuksek oldugu icin bana doktorum haftada bir adet vermisti. Suan kadin doktorum baska bir ilac onerdi dozu dusuk hergun kullanimlik. Vucutta folik asit yuksek olunca kadinda sinirlilik cok oluyormus.
Evet cnm kan vermeden doktor kontrolu disinda burakma istersen . Bende hipotroid oldugu icin 6 ayda bir folik asit degerine bakiliyordu. Gebelik olunca hergun almam gerektigi icin baska bi iyotsuz folic asit ilacina gectim .Bende fazla geldigini düşünüyorum canim indan biraktim. Acaba haftada 1 mi kullansam bende. Carsamba kan vercektim onada baktirim dususe gecmisse oyle yaparim
Canim bendede hipotroid var acabba bundan mi biraz yukseldi bunu bana demedi doktorumEvet cnm kan vermeden doktor kontrolu disinda burakma istersen . Bende hipotroid oldugu icin 6 ayda bir folik asit degerine bakiliyordu. Gebelik olunca hergun almam gerektigi icin baska bi iyotsuz folic asit ilacina gectim .
Olabilir cnm . Bi endokrin doktorunla ya da kadin doktoru ile yeni ilac dozu icin gorusebilirsjn. Sendeki hipotroid hasimatodan mi oldu. Benimki ole. Suanda deniz kenari ve deniz baligi yasak .Canim bendede hipotroid var acabba bundan mi biraz yukseldi bunu bana demedi doktorumbende baska ilac isteyim o zaman
ben de
Ayyy yavrun dedin ya bu kelimeyi duymak bile güzel teşekkür ederim güzellik sen de harika bir anne harika birisin buna eminim masallah sana güzel dileklerin için teşekkürler❤Ben yazdıklarını okurken çok duygulandım inan kendine dikkat et hersey dilediğin gibi olsun inşallah hayırlısıyla ❤
çoküzüldüm gerçekten ya bi umut daha 5 haftalıksa gelişimi durmamışsa bi umut vardır belki inanması cok zor allah yardımcın olsun
Tadi efsaneymis 2 gundur yiyorum ekmegin uzerine surup tuketirim nerdeyse :)Teşekkürler hayırlısı bir dahaki aya 2.günü başlarım artık ama tadı güzel gerçekten
Hayırlı ramazanlar canım benim huzurlu mutlu sağlıklı bir Razaman diliyorumGüzellik senin kalbindesanada bin defa maaşallah canım benim
Rabbim seninde dünya ve ahiretini cennete çevirsinhayırlı ramazanlar bu mübarek ramazanda oruçlarımızı tövbelerimizi dualarımızı Rabbim kabul etsin
Valla ben de çok sevdim böyle küre can kurban hayıt otu suyu içiyorum ben de aynı zamanda bakalım güzel olur her şey inşallahTadi efsaneymis 2 gundur yiyorum ekmegin uzerine surup tuketirim nerdeyse :)
canım banada yazdın o tarifi ben de yapıcam saolasın bir zararı yok sonuçta yumurta gelişimini arttırmayı ve hızlandırmayı sağlıyormuş evde balım yok ama alacağım inşallah aslında olsdaydı hemen yarın regl ikinci gün başlamayı düşünüyordumValla ben de çok sevdim böyle küre can kurban hayıt otu suyu içiyorum ben de aynı zamanda bakalım güzel olur her şey inşallah
Hasimato teshisi konulmadi canim hipotiroidi dendi sadece. Dedigin gibi bi görüşmeliyimOlabilir cnm . Bi endokrin doktorunla ya da kadin doktoru ile yeni ilac dozu icin gorusebilirsjn. Sendeki hipotroid hasimatodan mi oldu. Benimki ole. Suanda deniz kenari ve deniz baligi yasak .((
Anladim cnm cok gecmis olsun.Hasimato teshisi konulmadi canim hipotiroidi dendi sadece. Dedigin gibi bi görüşmeliyim
Sagol canim snaada. Triod cok etkiliyor gebeligi ve dolayisiyla kilo aliminidaAnladim cnm cok gecmis olsun.
Aynen ole cnm kilo vermek ayru dert gebe kalirsin dusuk riskin daha fazla.... vucudun en kucuk organi insani ters duz yapiyor :)))Sagol canim snaada. Triod cok etkiliyor gebeligi ve dolayisiyla kilo aliminida
2.gün başlanıyormuş canım ama 3.gğn de başlanırmış ben 5.gün başladım geç oldu ama hayırlısı bakalım bu ay bir denemek istedim diğer aya 2.gunu başlarım hayırlısıylacanım banada yazdın o tarifi ben de yapıcam saolasın bir zararı yok sonuçta yumurta gelişimini arttırmayı ve hızlandırmayı sağlıyormuş evde balım yok ama alacağım inşallah aslında olsdaydı hemen yarın regl ikinci gün başlamayı düşünüyordum
Amin canim insallah cok sagol. Sizde en kisa zamandw guzel haberleri alirsnz insallah. Ben tedavi gördüm. 3.aşılamam tuttu. Tüp bebeğe baslayacaktik olmasaydi. Ama dogal beslenmeye ve stresten uzak yasamaya başladigimda kavustum. Kesinlikle stres buyuk bir engel.Ne kadar guzelsabrinin sonucunu almissin canim. Rabbim sanada bebisinde saglikli omur versin. Neler yaptin hamile kalmadan once
Valla ben de çok sevdim böyle küre can kurban hayıt otu suyu içiyorum ben de aynı zamanda bakalım güzel olur her şey inşallah
Cnm merhaba folibol ilacin doz ayari yuksek oldugu icin bana doktorum haftada bir adet vermisti. Suan kadin doktorum baska bir ilac onerdi dozu dusuk hergun kullanimlik. Vucutta folik asit yuksek olunca kadinda sinirlilik cok oluyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?