Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin ins canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha sana yaşatmasin bu aciyi simdi okudum okadar üzüldüm ki inan kendim gibi canim yandi Allah tez zamanda sana tekrar bebeler nasip etsin innnsssslhhh

Amin ins canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha sana yaşatmasin bu aciyi simdi okudum okadar üzüldüm ki inan kendim gibi canim yandi Allah tez zamanda sana tekrar bebeler nasip etsin innnsssslhhh

Allah razı olsun canım amin cümlemize
Kaderimizi yaşıyoruz işte.... Rabbim daha beterinden korusun....
çok şükür herzaman şükrü bilmek gerek
Sen ne kadardır deniyorsun yaş kaç

Allah razı olsun canım amin cümlemize
Kaderimizi yaşıyoruz işte.... Rabbim daha beterinden korusun....
çok şükür herzaman şükrü bilmek gerek
Sen ne kadardır deniyorsun yaş kaç
27 iki senedir yani evlendiim günden itibaren tam tutturdum derken bi düşukle sonlandi gecen hafta 4 haftalikmis kanamam oldu ve ne sevindiğimi bildim ne üzüldüğümü elden gelen bisey var mi yok ağladım sızladım ama rabbim bole hayirli gormus demek ki

Doktor korunmamı onermedi kürtajda olmadim kendi kanamamla düşmüş zaten tekrar kalabilirsin dedi

Cok haklisin canim cok sukur gerek kalmamis tup bebege. Insallah tez vakitte bizde aliriz guzel haberi

Cnm bana folbiolu endokrin doktoru haftada bir vermisti gebelik olunca kadin dogum doktoru o gunluk 5 mg cok yuksek dedi alinmaz . 400 mc lik folik asit verdi.hergun duzenli almam icin.
Bn hergün içiyorum canım gebelikten öncede Baska Bi tane içiyordum yaklşk bes aydr içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…