- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.141
Allah yardimcin olsun kuzum.Pazartesi devlet hastanesinden randevu buldum bide oraya gidicem
Ne stresli işmiş yaa
Hayırlı ramazanlar canım benim huzurlu mutlu sağlıklı bir Razaman diliyorum
Amin ins canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha sana yaşatmasin bu aciyi simdi okudum okadar üzüldüm ki inan kendim gibi canim yandi Allah tez zamanda sana tekrar bebeler nasip etsin innnsssslhhhGüzellik senin kalbindesanada bin defa maaşallah canım benim
Rabbim seninde dünya ve ahiretini cennete çevirsinhayırlı ramazanlar bu mübarek ramazanda oruçlarımızı tövbelerimizi dualarımızı Rabbim kabul etsin
Amin ins canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim birdaha sana yaşatmasin bu aciyi simdi okudum okadar üzüldüm ki inan kendim gibi canim yandi Allah tez zamanda sana tekrar bebeler nasip etsin innnsssslhhh
27 iki senedir yani evlendiim günden itibaren tam tutturdum derken bi düşukle sonlandi gecen hafta 4 haftalikmis kanamam oldu ve ne sevindiğimi bildim ne üzüldüğümü elden gelen bisey var mi yok ağladım sızladım ama rabbim bole hayirli gormus demek kiAllah razı olsun canımamin cümlemize
Kaderimizi yaşıyoruz işte.... Rabbim daha beterinden korusun....
çok şükür herzaman şükrü bilmek gerek
Sen ne kadardır deniyorsun yaş kaç
Cnm merhaba , kadin dogum doktorunuz mu onerdi. Ara sira folic asit degerinizi baktirabilirsiniz. Ben haftada bir adet aliyordum.Ay aklim karisti ben folbiol iciyorum hergun 1.5 aydir
Cnm bana folbiolu endokrin doktoru haftada bir vermisti gebelik olunca kadin dogum doktoru o gunluk 5 mg cok yuksek dedi alinmaz . 400 mc lik folik asit verdi.hergun duzenli almam icin.Bende hergün folbiolü kullanıyorum Hiçbi zararı olmadı
Cnm benim okuyunca cok uzuldum. Allah yardimci olsun . Ne gelirse rabbimden hayirlisi gelir diye dusun. Cok uzme kendini.Pazartesi devlet hastanesinden randevu buldum bide oraya gidicem
Ne stresli işmiş yaa
Cok haklisin canimAmin canim insallah cok sagol. Sizde en kisa zamandw guzel haberleri alirsnz insallah. Ben tedavi gördüm. 3.aşılamam tuttu. Tüp bebeğe baslayacaktik olmasaydi. Ama dogal beslenmeye ve stresten uzak yasamaya başladigimda kavustum. Kesinlikle stres buyuk bir engel.
Oyle.canimAynen ole cnm kilo vermek ayru dert gebe kalirsin dusuk riskin daha fazla.... vucudun en kucuk organi insani ters duz yapiyor :)))
Bn hergün içiyorum canım gebelikten öncede Baska Bi tane içiyordum yaklşk bes aydr içiyorumCnm bana folbiolu endokrin doktoru haftada bir vermisti gebelik olunca kadin dogum doktoru o gunluk 5 mg cok yuksek dedi alinmaz . 400 mc lik folik asit verdi.hergun duzenli almam icin.
Cnm hic kan tahlilinde folic asit degerine baktirdin mi. Deger araligundan yuksek olinca kadinlarda sinirlilik yapiyormus. Ben doktorumun yalancisiyimBn hergün içiyorum canım gebelikten öncede Baska Bi tane içiyordum yaklşk bes aydr içiyorum
Günaydın canim, adete 4 gün kala bu bile çok belirgin. Hayırlı olsun bebeğinKızlar gunaydinnn bu benim gebelik testim var gibi degil mi yaa bana mi oyle geliyor. Daha mi belirgin cikmaliydi
Ya öyle mi cok teşekkür ederim cevapladığın için. Kan verebilirim o zaman. Negatif görmek istemiyorum diye vermeyecektim.Günaydın canim, adete 4 gün kala bu bile çok belirgin. Hayırlı olsun bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?