- 12 Aralık 2018
- 219
- 143
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.161
bende özel istiyorum da dogum icin henuz arastiramadimCanım ben gebe değilim ama muayene olmak istiyorum tahliller için devlet araştırıyorum ama özel olarak kızılay da özkaya tıp var doktor Saime Kış ona gitmeyi istiyorum inşallah
Ben tam 6 ay kullandım folbiol onu bırakıp inofolice başladım 2 aya yakın 3 kutu bitirdim şimdi tekrar folbiola başlayacağım ama acaba değerlere be zaman bakılır fazla ise vücudumda bir sıkıntı olur muAy aklim karisti ben folbiol iciyorum hergun 1.5 aydir
Hayırlı olsun çok açık net hamilesin hayırlı olsun daha da koyulaşacaktır insallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar gunaydinnn bu benim gebelik testim var gibi degil mi yaa bana mi oyle geliyor. Daha mi belirgin cikmaliydi
Allah yardımcın olsun canım kardeşimin hanımı yaptı 3 gün önce ortadoğu hastanesinde memnun kaldı aklında olsunbende özel istiyorum da dogum icin henuz arastiramadim
Hayırlı olsunKızlar gunaydinnn bu benim gebelik testim var gibi degil mi yaa bana mi oyle geliyor. Daha mi belirgin cikmaliydi
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bu arada adete 4 gun var
Ben ondan mı bu kadar sinirliyim acaba. Hiç baktırmadım değerime ama muhtemelen yüksektir aylardır hergün içiyorumCnm hic kan tahlilinde folic asit degerine baktirdin mi. Deger araligundan yuksek olinca kadinlarda sinirlilik yapiyormus. Ben doktorumun yalancisiyim
Günaydın hanımlarrr.. Hayırlısı Ramazanlar
Aminn amin canım İnşallah Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip etsinGünaydınn canım hayırlı ramazanlarÇok güzel bir gün bol bol dua edelim inşallah bu ay hayırlısıyla gebe kalırız ve sağlıkla kucağımıza alırızz inşallahh
Ben bu aydan çok umutluyum inşallah güzel haberler alıcam. Klomen, Meryem suresi, zikirler sayesinde Allahın izniyleAminn amin canım İnşallah Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip etsin
Ay hayirli olsn insKızlar gunaydinnn bu benim gebelik testim var gibi degil mi yaa bana mi oyle geliyor. Daha mi belirgin cikmaliydi
İnşallah canımBen bu aydan çok umutluyum inşallah güzel haberler alıcam. Klomen, Meryem suresi, zikirler sayesinde Allahın izniyle
27 mayıs canım daha çok vaarİnşallah canımBat ne zaman senin?
Cok tesekkur ederim canim hem cevabın hem güzel dileklerin icin. Hepimiz icin öyle olsun insHayırlı olsun çok açık net hamilesin hayırlı olsun daha da koyulaşacaktır insallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Kaçıncı ayda hamile kaldınız acaba ?Cok tesekkur ederim canim hem cevabın hem güzel dileklerin icin. Hepimiz icin öyle olsun ins
Benimde 18 mayıs cnm olsun zaman çabuk geçiyor.27 mayıs canım daha çok vaar
Hayırr yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?