Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ondan mı bu kadar sinirliyim acaba. Hiç baktırmadım değerime ama muhtemelen yüksektir aylardır hergün içiyorum
olabilir ben troid hastasi oldugum icin degerlri 6 ayda bir baktiriyorum . Haftada 1 kulladigimda bile yuksek cokmisti endokrin doktoru dediki kadin dogum doktoru baska bise onermezse hafftada yarim al dedi. Bende sordum yuksek olsun neguzel iste sinirlilik yapiyor dedi. Kadin doguma gidince ordaki doktor kizdi bu ilaci niye veriyolar cok yuzsek dozu var diye . Suan baska bi ilac kullaniyorum . Belki doktorlar sadece onu vermesinin nedeni sgk sadece onu karsiliyor. Diger hic birini karsilamiyor mus.

kızlar beklemekten çok sıkıldım ben. şu mübarek günlerde bu kadar takmayım diyorum ama bugün iyice taktım kafaya. 50 günün sonunda regl olunca bitmedi zamanında, orucu da tutamadm onun için. sahura kalktım banyo yaptım bide o saatte. bu ay artık olsun istiyorum ama ramazanda ne kadar ilişki olabilir ki :/ eşimde asker zaten gecesi gündüzü nöbeti bellisiz oluyo. ovulasyonla falan hiç uğraşmak istemiyorum. yumurtlama zamanımda bellisiz artık 50 günde oldum son adeti ( ama kürtajdan sonraydı ve en son adet tarihime denkgeldi yine 50 gün geçince, öyle şeyler okumuştum nette eski tarihe döner diye).
ne zaman başlamak lazım çalışmalara sizce

Bugün 4. Gün kuzumm ama hiç canım yapmak istemiyor kız niyeyse. Önceki aylarda hemen regl gelmeden yapmıştım hatta bu sefer bana bişey engel oluyor
Hamilesinn bencee kuzum yaa bir bak yanii ona göre doktora gidersin takviye alırsın ne biliyimm önemli ya erkenden öğrenmek bencee

Hamilesinn bencee kuzum yaa bir bak yanii ona göre doktora gidersin takviye alırsın ne biliyimm önemli ya erkenden öğrenmek bencee
İnşallah hamileyimdir ama yaptığım zaman sanki negatif olacak gibi geliyor içimden neden bilmiyorum yani şuan içimde heyecan yok anlamsızca

Simdibi testim olsada yapsam ama kiiim gidecekte alacak bata kalmis 3 gun. K KurkmantoluS sen bide gecmis yapmiyosun o sabirdan azcik kargolasana banada
Var mı belirti falan. Gerçi zamanında çok belirti oldu hepsi fos çıktı da şimdi belirti olsa nolcekkk bende

ay olmazmi canim her ay oldugu gibi belirtiler gırla bel kasik agrisi bas donmesi bide gecen ay sogan kuru yapmistim ondan umutluydum
Aa bende bu ay soğan kürü yaptım kızz bide o sanki regl geciktirecek diye düşüncem de böyle boşverdirdi galiba bana. Benimde şimdi bi sağ kasığım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…