- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.181
Ben ondan mı bu kadar sinirliyim acaba. Hiç baktırmadım değerime ama muhtemelen yüksektir aylardır hergün içiyorum
Yaa yapsanaaaaHayırr yapmadım
Bugün 4. Gün kuzumm ama hiç canım yapmak istemiyor kız niyeyse. Önceki aylarda hemen regl gelmeden yapmıştım hattaYaa yapsanaaaane zaman yapıcan acabaa? Kaç gün geçti yani varsa kesin çıkar.
Hamilesinn bencee kuzum yaa bir bak yanii ona göre doktora gidersin takviye alırsın ne biliyimm önemli ya erkenden öğrenmek benceeBugün 4. Gün kuzumm ama hiç canım yapmak istemiyor kız niyeyse. Önceki aylarda hemen regl gelmeden yapmıştım hattabu sefer bana bişey engel oluyor
Bkldı normal cıktı zararlı bişi görmedi de Bn zaten normaldede asırı sinirliyimCnm hic kan tahlilinde folic asit degerine baktirdin mi. Deger araligundan yuksek olinca kadinlarda sinirlilik yapiyormus. Ben doktorumun yalancisiyim
Bkldı normal cıktı zararlı bişi görmedi de Bn zaten normaldede asırı sinirliyim
İnşallah hamileyimdir ama yaptığım zaman sanki negatif olacak gibi geliyor içimden neden bilmiyorumHamilesinn bencee kuzum yaa bir bak yanii ona göre doktora gidersin takviye alırsın ne biliyimm önemli ya erkenden öğrenmek bencee
Hehehhh sabır değil de sanki anlamlandırmadığım bi heyecansızlık kuzuSimdibi testim olsada yapsam ama kiiim gidecekte alacakbata kalmis 3 gun. K KurkmantoluS sen bide gecmis yapmiyosun o sabirdan azcik kargolasana banada
Var mı belirti falan. Gerçi zamanında çok belirti oldu hepsi fos çıktı da şimdi belirti olsa nolcekkk bendeSimdibi testim olsada yapsam ama kiiim gidecekte alacakbata kalmis 3 gun. K KurkmantoluS sen bide gecmis yapmiyosun o sabirdan azcik kargolasana banada
Olsun olsun ondan da olurHehehhh sabır değil de sanki anlamlandırmadığım bi heyecansızlık kuzu
Var mı belirti falan. Gerçi zamanında çok belirti oldu hepsi fos çıktı da şimdi belirti olsa nolcekkk bende
Aa bende bu ay soğan kürü yaptım kızzay olmazmi canim her ay oldugu gibi belirtiler gırla bel kasik agrisi bas donmesi bide gecen ay sogan kuru yapmistim ondan umutluydum
Hayırlısı olsun canımo zaman sikinti yok canim
Hadi inşallahhhhAa bende bu ay soğan kürü yaptım kızzbide o sanki regl geciktirecek diye düşüncem de böyle boşverdirdi galiba bana. Benimde şimdi bi sağ kasığım ağrıyor
Kiz o regli geciktirmiyorki tam tersi erkene aliyorAa bende bu ay soğan kürü yaptım kızzbide o sanki regl geciktirecek diye düşüncem de böyle boşverdirdi galiba bana. Benimde şimdi bi sağ kasığım ağrıyor
Aynen cnmHayırlısı olsun canım
Hayirli olsun canim benim idrar testine qore hamilesin cok belirgin cizgiKızlar gunaydinnn bu benim gebelik testim var gibi degil mi yaa bana mi oyle geliyor. Daha mi belirgin cikmaliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?