Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz o regli geciktirmiyorki tam tersi erkene aliyor ben gecen ay 1 hafta erken oldum
Yaaaaaa inşallah benim vücutta öyle erkene almıştırda hamileyimdir. Eşimle konuştum çarşamba günü kan testi yaptırmaya ikna etti beni

Merhabalar kizlar, yazilanlarin birazini okuyabildim ancak bir sey sormak istiyorum. Yumurtlama tarihinden sonra 6 gun gecti, sanki adet olacagim zamanlardaki gibi şiş hissediyorum kendini.eger hamileysem bile bu kadar erken belirti olmaz degil mi,yasayan var mi hic boyle bir durum

Merhaba arkadaşlar reglime 7 gün var, 29 Nisanda tam yumurtlama günümde ilişkiye girmiştik 3-4 gün önce göğüs ağrıları başladı ama sanki adet öncesi ağrısndan çok farklı hissediyorum ve olması gerekenden erken başladı. Sık idrara çıkma ve şişkinlik de yaşıyorum. Ama mide bulantısı ve baş dönmesi yok.

Test alsam 6 gün önce yapılan teste güvenilir mi?

Ama bilmediğim için kalktım bugün de oruç tuttum iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum tutsam da tutmasam da içim rahat değil böyle belirsiz olunca. Sabahtan beri ne yapsam diye düşünüyorum

Kızlar gunaydinnn bu benim gebelik testim var gibi degil mi yaa bana mi oyle geliyor. Daha mi belirgin cikmaliydi

Tebrik ederim inşallah kanda da çıkar ve sağlıkla dünyaya getirirsiniz, darısı başıma. Adetime 6-7 gün var testi yapıp yapmamakta kararsızım ve oruç tutuyorum. Negatif görmek istemediğim için yapmıyorum :/

Ben de ayni sekilde yapmıyordum arkadaşımın ısrarı üzerine yaptim 4 gun kala ve gordum pozitifi. Bugun de kan verdim 110 cikti degerim. Ins sende de vardir. Bir iki gun daha bekle sonra yap. Zaten test yapip yapmamak sonucu değiştirmiyor.

Kızlar merhaba bişey sorucam benim adet tarihim bugün dün çok açık renkli bir leke geldi adet başlangıcı diye düşündüm ped koydum hemen ama hala devamı gelmedi biraz önce yine aynı şekil bi leke gelmiş hamile olabilir miyim acaba

Valla ayni durum bendede var kuzum mecbur bende tutuyorum oruc bisey olmaz Allahin izniyle. Carsamba kan vercem yoksa devam etcem varsa tutmam herhalde

Ah canım geçmiş olsun Rabbim yüreğini ferahlatsın zor tabi bilirim napalım Allah böyle istediyse elbet bildiği vardır
Belki ilerde daha kötüsü olacaktı hakkımızda
İnşaallah sağlıklı yavruna kavuşursun
Sabredicez inşaallah bende hayırlısıyla şu kürtajı atlatsamda önüme baksam
Yaşın genç en azından çok şükür bu iyi bişey
Bazen ne yapsakda boş işte vakti zamanı gelen öyle yada böyle doğuyor
Allah mübarek ramazan hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun hepimizi
Hayırlı ramazanlar

Doktor korunmamı onermedi kürtajda olmadim kendi kanamamla düşmüş zaten tekrar kalabilirsin dedi

İşte o daha iyi zaten kendiliğinden olan düşük daha avantajlı en azından rahime müdehale edilmiyor şükret canım
Keşke benimde kendiliğinden düşseydi bak şimdi ben kürtaj olucam diye mecburen 2-3 ay beklemek zorundayım

kürtaj kesin mi canım senin

Son doktor öyle demişti kesemin alınması lazımmış çarşamba son olarak Zeynep Kâmil'e gidicem bakalım orda ne derlerse yaparlar inşallah ertelemezler daha
Kürtajı devlet hastanelerinde yasal zorunluluk olarak 10 haftaya kadar yapıyolarmış ben zaten son adetime göre 10 haftalık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…