- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.201
Yaaaaaa inşallah benim vücutta öyle erkene almıştırda hamileyimdir. Eşimle konuştum çarşamba günü kan testi yaptırmaya ikna etti beniKiz o regli geciktirmiyorki tam tersi erkene aliyorben gecen ay 1 hafta erken oldum
İnşallah sağlıkla büyür hayırla ilerler canım. Gözün aydın olsunKizlaar cok şükür kan testinde 111 cıktı ins sağlıklı bir sekilde ilerler
Teşekkürler canim hepimize nasip olsun insİnşallah sağlıkla büyür hayırla ilerler canım. Gözün aydın olsun
Kızlar gunaydinnn bu benim gebelik testim var gibi degil mi yaa bana mi oyle geliyor. Daha mi belirgin cikmaliydi
Ben de ayni sekilde yapmıyordum arkadaşımın ısrarı üzerine yaptim 4 gun kala ve gordum pozitifi. Bugun de kan verdim 110 cikti degerim. Ins sende de vardir. Bir iki gun daha bekle sonra yap. Zaten test yapip yapmamak sonucu değiştirmiyor.Tebrik ederim inşallah kanda da çıkar ve sağlıkla dünyaya getirirsiniz, darısı başıma. Adetime 6-7 gün var testi yapıp yapmamakta kararsızım ve oruç tutuyorum. Negatif görmek istemediğim için yapmıyorum :/
Bende carsamba yaptircamYaaaaaa inşallah benim vücutta öyle erkene almıştırda hamileyimdir. Eşimle konuştum çarşamba günü kan testi yaptırmaya ikna etti beni
Valla ayni durum bendede var kuzum mecbur bende tutuyorum oruc bisey olmaz Allahin izniyle. Carsamba kan vercem yoksa devam etcem varsa tutmam herhaldeMerhaba arkadaşlar reglime 7 gün var, 29 Nisanda tam yumurtlama günümde ilişkiye girmiştik 3-4 gün önce göğüs ağrıları başladı ama sanki adet öncesi ağrısndan çok farklı hissediyorum ve olması gerekenden erken başladı. Sık idrara çıkma ve şişkinlik de yaşıyorum. Ama mide bulantısı ve baş dönmesi yok.
Test alsam 6 gün önce yapılan teste güvenilir mi?
Ama bilmediğim için kalktım bugün de oruç tuttum iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorumtutsam da tutmasam da içim rahat değil böyle belirsiz olunca. Sabahtan beri ne yapsam diye düşünüyorum
Cnm benim okuyunca cok uzuldum. Allah yardimci olsun . Ne gelirse rabbimden hayirlisi gelir diye dusun. Cok uzme kendini.
27 iki senedir yani evlendiim günden itibaren tam tutturdum derken bi düşukle sonlandi gecen hafta 4 haftalikmis kanamam oldu ve ne sevindiğimi bildim ne üzüldüğümü elden gelen bisey var mi yok ağladım sızladım ama rabbim bole hayirli gormus demek ki
Doktor korunmamı onermedi kürtajda olmadim kendi kanamamla düşmüş zaten tekrar kalabilirsin dedi
kürtaj kesin mi canım seninİşte o daha iyi zaten kendiliğinden olan düşük daha avantajlı en azından rahime müdehale edilmiyor. Keşke benimde kendiliğinden düşseydi bak şimdi ben kürtaj olucam diye mecburen 2-3 ay beklemek zorundayım
Ay hadi inşallahBende carsamba yaptircamguzel sonuclar alalim insallah
kürtaj kesin mi canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?