- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.221
Allah bir kolaylığını verir canımSon doktor öyle demişti kesemin alınması lazımmışçarşamba son olarak Zeynep Kâmil'e gidicem bakalım orda ne derlerse yaparlar inşallah ertelemezler daha
Kürtajı devlet hastanelerinde yasal zorunluluk olarak 10 haftaya kadar yapıyolarmış ben zaten son adetime göre 10 haftalık oldum
Sen canını sıkma güzellik belkide beraber bekleyeceğiz o günleri kim bilir hayırlısı inşallah kuzumİşte o daha iyi zaten kendiliğinden olan düşük daha avantajlı en azından rahime müdehale edilmiyor şükret canım
Keşke benimde kendiliğinden düşseydi bak şimdi ben kürtaj olucam diye mecburen 2-3 ay beklemek zorundayım
Hayırlı ramazanlarAh canım geçmiş olsun Rabbim yüreğini ferahlatsınzor tabi bilirim napalım Allah böyle istediyse elbet bildiği vardır
Belki ilerde daha kötüsü olacaktı hakkımızda
İnşaallah sağlıklı yavruna kavuşursun
Sabredicez inşaallah bende hayırlısıyla şu kürtajı atlatsamda önüme baksam
Yaşın genç en azından çok şükür bu iyi bişey
Bazen ne yapsakda boş işte vakti zamanı gelen öyle yada böyle doğuyor
Allah mübarek ramazan hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun hepimizi
Hayırlı ramazanlar
Benim adetim 5 gün geçtiğinde kan testi yaptırmıştım negatif çıktı, bugün gecikmenin 10. günü, ben de bir şey yok zaten diye orucumu tutmaya başladım. Bu saatten sonra pozitife döner mi hiç bilmiyorum Bu uzun gecikme ilk kez başıma geliyor. Belirsizlik çok kötüValla ayni durum bendede var kuzum mecbur bende tutuyorum oruc bisey olmaz Allahin izniyle. Carsamba kan vercem yoksa devam etcem varsa tutmam herhalde
Hayırlı ramazanlarKuzum nasılsın?
kürtaj s
Allah bir kolaylığını verir canım
Sen canını sıkma güzellik belkide beraber bekleyeceğiz o günleri kim bilir hayırlısı inşallah kuzum
Tutcaz mecbur canimBenim adetim 5 gün geçtiğinde kan testi yaptırmıştım negatif çıktı, bugün gecikmenin 10. günü, ben de bir şey yok zaten diye orucumu tutmaya başladım. Bu saatten sonra pozitife döner mi hiç bilmiyorum Bu uzun gecikme ilk kez başıma geliyor. Belirsizlik çok kötü
Kesinlikle pozitif daha ne olsun
Ne yapacağımı şaşırdım evde dolanıp duruyorumKesinlikle pozitif daha ne olsundarısı bize
Gozunaydin canimNe yapacağımı şaşırdım evde dolanıp duruyorumkan sonucu da çıksa rahatlayacağım İnşallah hayırlısıyla olsun Herkese nasip olsun
Allah isteyen herkese nasip etsinGozunaydin canimbizede dua et
Canım 14 bin küsür olup nasıl belli olmuyor ben anlamadımBugun hastaneye gittim. ultrasonda hic bise goremediler. alttan bakalim veya haftaya tekrar gel dediler bende alttan baktirmak istemedigim icin haftaya tekrar gideceğim
hcg 14bin küsür cıktı.
yani hamile miyim degil miyim dedim belli degil dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?