- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.241
Benim şuan var ama hamile miyim bilmiyorum kızAşırı bel ve kasık agrim var adet oldum saniyorum surekli seffaf akintim var bata 3Hamilelik oncesi akintiniz varmiydi kizlar?
Belim cok kotu hic is yapmadigim halde adete yakin olmazdi bu kadar. Bide memitolara baktimda damarlar belirmisBenim şuan var ama hamile miyim bilmiyorum kızbende sürekli wc deyim bazen su gibi bazen çok çok açık sarı akıntı oluyor.
Hehehhh kız güldürdün beniBelim cok kotu hic is yapmadigim halde adete yakin olmazdi bu kadar. Bide memitolara baktimda damarlar belirmis
Yok kuzum kan tahlili vercemHehehhh kız güldürdün beniya inşallah hamilesindir. Çarşamba kan verecektin demi evde yapmayacaksın
Bu vücutlar çoook fena çoook. Tam 5 ay her seferinde farklı farklı belirtim oldu her seferinde kesin dedimYok kuzum kan tahlili vercemidrar testim yok malesef alana kadar gidim kan verim ama bu seferde degilse vucudum benle oyun oynuyo derim yani bj kadar olmaz
Hayırlı olsun çok sevindim, darısı başımıza inşallah, dua beklerizNe yapacağımı şaşırdım evde dolanıp duruyorumkan sonucu da çıksa rahatlayacağım ☺ İnşallah hayırlısıyla olsun ☺ Herkese nasip olsun
Insallah birlikte carsamba gunu 3 haneli betahcg degerlerimizi yazariz kuzum yaBu vücutlar çoook fena çoook. Tam 5 ay her seferinde farklı farklı belirtim oldu her seferinde kesin dedimeşim sorup duruyor belirtin var mı diye, diyorum 5 ay belirtim oldu hepsinde hamileydim demi diyorum belirti de aramıyorum kendimde o zaman daha kolay oluyor
AminBen oruc tutmadım zaten kusuyorum bozulurdu borçlanacağız sanırım Rabbim affeylesin
Aynen canım ben de tekrarlatmayı düşünüyorum, biraz daha bekleyeyim dedim bakalım. Hepimiz hayırlı haberler alırız bu mübarek ayda inşallah.Tutcaz mecbur canimcok pozitife donen gordum tekrarlat bence
İnşallah kız ama benim regl geçti 3 hane belki az olur banaInsallah birlikte carsamba gunu 3 haneli betahcg degerlerimizi yazariz kuzum yabelirti aramayacagim desemde vucudum bak bu belirti diyo bana
Amiiinn insallah canimAynen canım ben de tekrarlatmayı düşünüyorum, biraz daha bekleyeyim dedim bakalım. Hepimiz hayırlı haberler alırız bu mübarek ayda inşallah.
Evet kuzum aynen oyleİnşallah kız ama benim regl geçti 3 hane belki az olur banainşallah yarın falan da olmam da o zaman Çarşamba 6 gün geçmiş olacak benimki 4 haneli olsun senin de mi ilk bebek olcaktı galiba öyleydi 9 aydır istiyordunz değil mi
Yaaa kesin haber et tamam mı sende. İnşallah şu güzel günlerin hatrına Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsünEvet kuzum aynen oyleiyi tamam hadi seninki 4 haneli olsun ben 2 hanelide gorsem yeterlo sanirim bat 10u cunku
Şükür kuzum Ya kıyamam sıkma canını azme kendini Rabbim büyük inşallah nasip olacak bize de . Rabbim acı yaşatmasın kimseyeHayırlı ramazanlar kuzumiyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın epeydir görüşemedik
Etmem mi kuzumYaaa kesin haber et tamam mı sende. İnşallah şu güzel günlerin hatrına Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün
İnşallahEtmem mi kuzuminsallah yuzumuz gulecek bu ay Rabbimin izniyle.
Amin inslh bacım rabbim ne derse o tabi ki.. Ay kuzum ya yavruna drrkn bile aqzindan bal damliyo inslhhhh mevlam isteyen herkese sanada bamada versin hayirli zamanda hayirli yavrular versin inslh. Aynen canım benim ya sabırrrrr..Zor ama bazen ben bile kendime soz geciremiyorum rabbim en hayirlisini versin bizlerre amin..Hayirli ramazanlar bacım❤Ah canım geçmiş olsun Rabbim yüreğini ferahlatsınzor tabi bilirim napalım Allah böyle istediyse elbet bildiği vardır
Belki ilerde daha kötüsü olacaktı hakkımızda
İnşaallah sağlıklı yavruna kavuşursun
Sabredicez inşaallah bende hayırlısıyla şu kürtajı atlatsamda önüme baksam
Yaşın genç en azından çok şükür bu iyi bişey
Bazen ne yapsakda boş işte vakti zamanı gelen öyle yada böyle doğuyor
Allah mübarek ramazan hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun hepimizi
Hayırlı ramazanlar
Olsunncanım üzme kendini sende inslh toparlarsin kendini seninki de sonbahar bebesi olur ins bilemeyiz ki tatlim benim kuzenim düşük yapti kurtaj oldu 6 haftalik 35 gun sonra gebe kaldi belkim sen benden once kalcan bakma doktorlarin oyle dediiine benim annem 5 düşük yaşamış kurtaj olurmus hemen ay gelmeden daha yine hamile kalirmis ama hayatta kalanlar abimle ben iki kardesiz yani demem o ki o isler belli olmaz rabbim sana en kisa zamanda inslhhhh tum kalbimle dua ediyorum ikiz ikiz bebeler versinİşte o daha iyi zaten kendiliğinden olan düşük daha avantajlı en azından rahime müdehale edilmiyor şükret canım
Keşke benimde kendiliğinden düşseydi bak şimdi ben kürtaj olucam diye mecburen 2-3 ay beklemek zorundayım
Sen hamilesin canım benim teste göre hadi bakim rabbim sonuna kadar dvm etsin insNe yapacağımı şaşırdım evde dolanıp duruyorumkan sonucu da çıksa rahatlayacağım ☺ İnşallah hayırlısıyla olsun ☺ Herkese nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?