Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar , benim bat 8 mayıs inşallah fakat geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay pek ümitlenmedim ve sürekli onu kafama takmak istemedim açıkçası ve geçen ay ki (göğüs hassasiyet, kaşık ağrısı vs. Yok) ama bu gebelik testlerinin olmayan hamileliği var gösterir mi? (Dayanamadım Testi yaptım bir kaç dakika bekledim başından ayrıldım, 30-40 dakika sonra tekrar baktım çift çizgi) Sahur da tekrar yapacağım ve kaç dakika beklemem lazım testi geçirmememek için? Ama benim sorum olmayan bhcg var gösterir mi?

İlk 5 dakika icinde çikarsa diye biliyorum uzun dakikalar sonrası kuruma çizgisidir

Ay ağzın bal yesin amin hepimize versin inşaallah balım bi sonraki adet ne zaman gelir bakalım onun durumuna göre rahimin toparlandığını anlarım artık... İnşaAllah hep beraber bende dahil bu yaz hamile kalırızda o zaman 2020 bahar ayında doğmuş olurlar:)

Amiiiiinn güzelim bakarsın bi taşla iki yavru gelir:) inşaallah yavruların seninle olur Rabbim hayırlı sağlıklılarını nasip etsin cümlemize ,.....
Hayırlı ramazanlar can

Kızlar ben hala adet olmadım adet sokturucu iğne de vurunmama ragmen bugun 7. Gun test yaptım tertemiz negatıf

Hayırlı ramazanlar güzel kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben oruc tutmaya calıstım bugün eve geldiğimde hastanelik oldum serum yedim doktorda ne cahil insanlarsınız diye söyleniyor basımda senin suan vucudun yepyeni Bi durumla karslaşyı enerjini iki yere bölüyor sen napıyosun dedi bende baktım susmuyor uyuyor numarası yaptım ay napayım susmadı sonra eşim gelmiş diyor ki kalk kalk gitti doktor

Aminnnnnn inşallaahhh bacımmmm❤

Amiiiiinn güzelim bakarsın bi taşla iki yavru gelir:) inşaallah yavruların seninle olur Rabbim hayırlı sağlıklılarını nasip etsin cümlemize ,.....
Hayırlı ramazanlar can
Amiiinnn canım benim dualarimdasıniz hepimiz bu yolun yolcusuyiz niyetlerimiz birr ne istediğimiz belli yani duyanda görende olur ins sesimizi rabbim ne büyükdür gör qörelim neyler neylerse qüzel eyler

Olsun canım denemeye çalışmanda güzel, Allah onun sevabını verir. Doktorlar bu işin maneviyatını düşünmezler. Ha ben çevremde hamile olupda oruç tutan insanlarda gördüm hiçbişeyde olmadı dayanacak durumdaydılar demekki tutabildiklerine göre...
İlla herkes tutabilecek veya tutamayacak diye bişey yok herkesin bünyesi farklıdır ayrıca doktorlar düşünmüyolarki o cenini karında yoktan var eden, onu orda nefes almadan yaşatıp sadece anne kanıyla besleyen ilahi kudretin oruç tutanlarında yardımcısı olduğunu.... İlk 3 ay zaten depolardan beslenir
O depolarda sahurda iftara kadar öyle ha deyince bitmez. Ama susuzluk durumu var o ayrı bişey ..oruç tutan hamilelerde demekki sıvı ihtiyaçlarını da sahur ve iftarda karşılıyolar. Tutanlara da saygı duyulur, tutamayanlara da..

Allah seniiiii kız ne sempatiksin öyle. İnşallah sağlıklıca doğurur, kucağına alırsın bebişini zorlama madem kendini sonradan tutarsın inşallah

ben tutuyorum daha bulantim falan baslamadi o zamanlara kadar tutayim diyorum ama bi yandan da korku var bise olur mu diye..
Cnm bende dusundum ama zaten bi tik yiyebiliyorum onu da sabah aksama sikistirmak cok zararli gebeler ara ara surekli biseler yiyip icmesi lazimmis. O yuzden ben tutamiyorum hem kendi sagilim hemde bebek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…