- 27 Mart 2019
- 28
- 32
- 8
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.261
İlk 5 dakika icinde çikarsa diye biliyorum uzun dakikalar sonrası kuruma çizgisidirSelam hanımlar , benim bat 8 mayıs inşallah fakat geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay pek ümitlenmedim ve sürekli onu kafama takmak istemedim açıkçası ve geçen ay ki (göğüs hassasiyet, kaşık ağrısı vs. Yok) ama bu gebelik testlerinin olmayan hamileliği var gösterir mi? (Dayanamadım Testi yaptım bir kaç dakika bekledim başından ayrıldım, 30-40 dakika sonra tekrar baktım çift çizgi) Sahur da tekrar yapacağım ve kaç dakika beklemem lazım testi geçirmememek için? Ama benim sorum olmayan bhcg var gösterir mi?
Teşekkür ederimİlk 5 dakika icinde çikarsa diye biliyorum uzun dakikalar sonrası kuruma çizgisidir
Amin inşallahSen hamilesin canım benim teste göre hadi bakim rabbim sonuna kadar dvm etsin ins
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim, darısı başımıza inşallah, dua bekleriz
Olsunncanım üzme kendini sende inslh toparlarsin kendini seninki de sonbahar bebesi olur ins bilemeyiz ki tatlim benim kuzenim düşük yapti kurtaj oldu 6 haftalik 35 gun sonra gebe kaldi belkim sen benden once kalcan bakma doktorlarin oyle dediiine benim annem 5 düşük yaşamış kurtaj olurmus hemen ay gelmeden daha yine hamile kalirmis ama hayatta kalanlar abimle ben iki kardesiz yani demem o ki o isler belli olmaz rabbim sana en kisa zamanda inslhhhh tum kalbimle dua ediyorum ikiz ikiz bebeler versin
Amin inslh bacım rabbim ne derse o tabi ki.. Ay kuzum ya yavruna drrkn bile aqzindan bal damliyo inslhhhh mevlam isteyen herkese sanada bamada versin hayirli zamanda hayirli yavrular versin inslh. Aynen canım benim ya sabırrrrr..Zor ama bazen ben bile kendime soz geciremiyorum rabbim en hayirlisini versin bizlerre amin..Hayirli ramazanlar bacım❤
Şükür kuzum Ya kıyamam sıkma canını azme kendini Rabbim büyük inşallah nasip olacak bize de . Rabbim acı yaşatmasın kimseye
Aşırı bel ve kasık agrim var adet oldum saniyorum surekli seffaf akintim var bata 3Hamilelik oncesi akintiniz varmiydi kizlar?
Aminnnnnn inşallaahhh bacımmmm❤Ay ağzın bal yesin amin hepimize versin inşaallah balımbi sonraki adet ne zaman gelir bakalım onun durumuna göre rahimin toparlandığını anlarım artık... İnşaAllah hep beraber bende dahil bu yaz hamile kalırızda o zaman 2020 bahar ayında doğmuş olurlar:)
Amiiinnn canım benim dualarimdasıniz hepimiz bu yolun yolcusuyiz niyetlerimiz birr ne istediğimiz belli yani duyanda görende olur ins sesimizi rabbim ne büyükdür gör qörelim neyler neylerse qüzel eylerAmiiiiinn güzelimbakarsın bi taşla iki yavru gelir:) inşaallah yavruların seninle olur Rabbim hayırlı sağlıklılarını nasip etsin cümlemize ,.....
Hayırlı ramazanlar can
Hayırlı ramazanlar güzel kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben oruc tutmaya calıstım bugün eve geldiğimde hastanelik oldum serum yedim doktorda ne cahil insanlarsınız diye söyleniyor basımda senin suan vucudun yepyeni Bi durumla karslaşyı enerjini iki yere bölüyor sen napıyosun dedi bende baktım susmuyor uyuyor numarası yaptımay napayım susmadı sonra eşim gelmiş diyor ki kalk kalk gitti doktor
Ben tutamiyorum cnm.İyi ramazanlar kızlar
Hamileler oruç tutuyor musunuz
Allah seniiiiiHayırlı ramazanlar güzel kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben oruc tutmaya calıstım bugün eve geldiğimde hastanelik oldum serum yedim doktorda ne cahil insanlarsınız diye söyleniyor basımda senin suan vucudun yepyeni Bi durumla karslaşyı enerjini iki yere bölüyor sen napıyosun dedi bende baktım susmuyor uyuyor numarası yaptımay napayım susmadı sonra eşim gelmiş diyor ki kalk kalk gitti doktor
bende anlamadim yarin baskasina gidecegimCanım 14 bin küsür olup nasıl belli olmuyor ben anlamadım
ben tutuyorum daha bulantim falan baslamadi o zamanlara kadar tutayim diyorum ama bi yandan da korku var bise olur mu diye..Ben tutamiyorum cnm.
İnşallah doğru ve iyi bir doktora denk gelirsin canım.bende anlamadim yarin baskasina gidecegim
Cnm bende dusundum ama zaten bi tik yiyebiliyorum onu da sabah aksama sikistirmak cok zararli gebeler ara ara surekli biseler yiyip icmesi lazimmis. O yuzden ben tutamiyorum hem kendi sagilim hemde bebek icin.ben tutuyorum daha bulantim falan baslamadi o zamanlara kadar tutayim diyorum ama bi yandan da korku var bise olur mu diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?