- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.461
Hehehh sakin olun kardeşler ölmeyelim doğuralım çoğalalımVallahi senin stresinden biz olcez burda ya:)
gecen hafta gittigimdede vardi su ic gecer dedi. hicte gecmedi daha da artmis. ama doktorlara anlatamiyorum..Canim korkacak biseyin yok gibi anti rubella bildigim kadariyla bagisiklik kazandigin zaman pozitif cikiyor. Ama yogun odrar tolu enfeksiyonun varonun icon gitmelisin mutlaka
Hehehh sakin olun kardeşler ölmeyelim doğuralım çoğalalım
bende test falan yapmıycam kafam sürekli takıntılı olacak o testlere bakarak oluruna bırakacamCok haklisin Ztn stresli bir yapim var hamile kalma dusuncesiyle bile degerleri bozdum:) bide o testleri yapsam nolurum bilmiyorum:) darisi basimiza insallah
Yan şehirlere mibu kiz beni oldurcek ben yan sehirlere kayardim suphem olsa yaptirana kadar
Canim oyle az bi deger diilki nasil gecsin. Tek dozluk bi sase vardi veren olmadi mi gebeler kullaniyogecen hafta gittigimdede vardi su ic gecer dedi. hicte gecmedi daha da artmis. ama doktorlara anlatamiyorum..
Eski kadınlar öyleymişyaHahahhaa karnin buyuyunce anlicaz seni bu gidisleee oyle gorunuyo:)
Kiz kendini belli etmek.icin çırpıniyo cocuk da anada is yokYan şehirlere miAllah seni ya dışarda da bir yağmur var bebişim bereketiyle belli etse kendini bari
en son tahlil ne zaman vermiştiniz?
Küfür ediyordur belkideKiz kendini belli etmek.icin çırpıniyo cocuk da anada is yokbi test yapamadı
Utanmasa gitmisken.cinsiyetide gostercekKüfür ediyordur belkide
hakkınızda hayırlısı olsunDün verdim, kadın doğumcu ultatasında birşey gözükmüyo dedi. Bakalım umarım yanılır. Teşekkür ederim yanıt için hayırlı günler..
Boylesi konularda nasil teselli edeceğimi hic bilemiyorum. Sadece acini paylaştığımı bil isterim. Allah im kolaylik versin ve tez zamanda ruhen bedenen toparlanmayi nasip etsin insallah.
Inançlı insanlarız elhamdulillah.
Bu inancımız sayesinde bu gibi durumlarda guclu durabiliyoruz.
Yoksa halimiz nolurdu.
Rabbim yar ve yardımcin olsun mavi boncugum
adini soyler misin canım?Canim oyle az bi deger diilki nasil gecsin. Tek dozluk bi sase vardi veren olmadi mi gebeler kullaniyo
Kist de yapıyormus normalde adetlerim düzenli benim bıraksam mı acaba diye düşündüm yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?