- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.481
hayırlı haberlerle gelirsin inş.Kızlar gidiyorum bana dua esin❤
Monurol sase canimadini soyler misin canım?
Git guzel haberlerle gel insallah kuzumKızlar gidiyorum bana dua esin
Kimyasal da olabilir ama adete daha 7 gün varmış gebeliğin yeni başlamış olabilir. Riske atma bence 2 gün sonra tekrarla eğer yükselirse gebesin. Yoksa ilaç kullanabilirsin canım 2 güncük daha idare et :)) Bal limon karabiber zencefil karıştır ye benim öksürüğüme çok iyi geliyor.
Mavi Boncugumm canım sen nasılsın? Bende yeni gördüm durumunu çok üzüldüm.
En son bebişin seninleydi, adet oldunmu
Allahım yakın zamanda bebişini nasip etsin insallah
Amin cümlemize Allah razı olsun canım
Daha kürtaj olmadımki adetim gelsinbugün gidicem ama galiba hemen kürtaja almazlar devlet hastanesi gün verecekler offf çok sıkıldım artık her geçen gün iyice geriliyorum son adetimin üstünden tam 10 hafta geçti yapsalarda bitsin artık yoksa psikolojim düzelmeyecek
Merhaba cnm tarcinin adet geciktirdigini biliyorum. Hatta gecen yaz tatil icin ben yapmistim sabah aksam bir tatli kasigi yemistim tatil boyunca adet olmamistim. Biratigim gun ertesi adet olmustum. Ama ucu bir arada olunca bilmiyorumKızlar merhaba bu bal tarçın çörekotu kürü adeti geciktiriyormuş sanırım başka bir topikte okudum ve korktum bu kürü yapıp adeti geciken var mı bir de Adet gecikmesi yasarsak çok daha yıpranırım heralde bilgisi olan paylaşırsa sevinirim endişelenmeye başladım
Ya bu insanlar saka.gibi yeminle herkesin oruç basina vurmus bi onlar oruc tutuyo.sanki. bende adet oldum bi arada kuzumKızlar beni sinirlendirdilergittik sağlık ocağına dedim doktora 6 gün gecikme var gebelik testi yaptırcam diye 6 günde belli olmaz dedi neyse biz şansımızı deneyelim dedik iyi içinizde kalmasın dedi ve idrar testi istedi hele belli olmaz demesinden belli. Neyse devlet hastanesinde yapılıyor ama idrar testi. Herkesin evde yaptığını onlar sağlık ocağında yapamıyor şaka gibi devlet has idrar ver geri gel sonuç çıkar dedi arası 1 dk yok. Gittik idrar verdim geri geldim negatif dedi adam ay sinirlerim bozuldu hiçte inanmadım.
Saka gibiii benim aile hekimin adet gunum iki gun gectikten sonra kan tahlili yaptirmisti... idrar zaten evde yapiliyor . Cokkk ilginccc.Kızlar beni sinirlendirdilergittik sağlık ocağına dedim doktora 6 gün gecikme var gebelik testi yaptırcam diye 6 günde belli olmaz dedi neyse biz şansımızı deneyelim dedik iyi içinizde kalmasın dedi ve idrar testi istedi hele belli olmaz demesinden belli. Neyse devlet hastanesinde yapılıyor ama idrar testi. Herkesin evde yaptığını onlar sağlık ocağında yapamıyor şaka gibi devlet has idrar ver geri gel sonuç çıkar dedi arası 1 dk yok. Gittik idrar verdim geri geldim negatif dedi adam ay sinirlerim bozuldu hiçte inanmadım.
Bende galiba olurum artık. Ama yok ya ben inanmadım gerçekten yaptıkları teste falan. Ama insanın canı sıkılıyor. Sanki kan alsalar ne değişiyorsaYa bu insanlar saka.gibi yeminle herkesin oruç basina vurmus bi onlar oruc tutuyo.sanki. bende adet oldum bi arada kuzum
İşte oturdukları yerden zor geliyor galiba bazı şeyleri yapmakSaka gibiii benim aile hekimin adet gunum iki gun gectikten sonra kan tahlili yaptirmisti... idrar zaten evde yapiliyor . Cokkk ilginccc.
Hayirlisi kuzum yaBende galiba olurum artık. Ama yok ya ben inanmadım gerçekten yaptıkları teste falan. Ama insanın canı sıkılıyor. Sanki kan alsalar ne değişiyorsasenin içinde çok üzüldüm kuzum ya inşallah önümüzdeki ay
Cok kizdimmmİşte oturdukları yerden zor geliyor galiba bazı şeyleri yapmak
İşte anlamadım ki bendeHayirlisi kuzum yavalla banada garip geldi ne demek 6 gunde belli olmaz kanda. Hayir kanda belli olmayan seyi idrarda niye baktiriyo madem. Bu insanlarin oruc basina vurmus.
Bana mı doktora mıCok kizdimmm
şimdi okudum neresi orası çok merak ettimKızlar beni sinirlendirdilergittik sağlık ocağına dedim doktora 6 gün gecikme var gebelik testi yaptırcam diye 6 günde belli olmaz dedi neyse biz şansımızı deneyelim dedik iyi içinizde kalmasın dedi ve idrar testi istedi hele belli olmaz demesinden belli. Neyse devlet hastanesinde yapılıyor ama idrar testi. Herkesin evde yaptığını onlar sağlık ocağında yapamıyor şaka gibi devlet has idrar ver geri gel sonuç çıkar dedi arası 1 dk yok. Gittik idrar verdim geri geldim negatif dedi adam ay sinirlerim bozuldu hiçte inanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?