Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kadın doğuma gittim ultrason normal birşey yok dedi ama yinede dediğin gibi yapıcam regl tarihine kadar idare etcem :) Teşekkürler yanıt için :))

Mavi Boncugumm canım sen nasılsın? Bende yeni gördüm durumunu çok üzüldüm.
En son bebişin seninleydi, adet oldunmu
Allahım yakın zamanda bebişini nasip etsin insallah

Amin cümlemize Allah razı olsun canım
Daha kürtaj olmadımki adetim gelsin bugün gidicem ama galiba hemen kürtaja almazlar devlet hastanesi gün verecekler offf çok sıkıldım artık her geçen gün iyice geriliyorum son adetimin üstünden tam 10 hafta geçti yapsalarda bitsin artık yoksa psikolojim düzelmeyecek

Sen sakın kendini salma, onun ömrü öyle yazılmış, Yeni bebişinin haberini rabbim hemen almayı nasip etsin, Allahım sabırlar versin.
Çok zor nedesem boş tüm umutlar hayaller yarıda kalıyor. Ama Allah yüzünü gösterdikten sonra acısını göstermesin. Sen dimdik ayakta dur kendin için !

Merhaba cnm tarcinin adet geciktirdigini biliyorum. Hatta gecen yaz tatil icin ben yapmistim sabah aksam bir tatli kasigi yemistim tatil boyunca adet olmamistim. Biratigim gun ertesi adet olmustum. Ama ucu bir arada olunca bilmiyorum

Kızlar beni sinirlendirdiler gittik sağlık ocağına dedim doktora 6 gün gecikme var gebelik testi yaptırcam diye 6 günde belli olmaz dedi neyse biz şansımızı deneyelim dedik iyi içinizde kalmasın dedi ve idrar testi istedi hele belli olmaz demesinden belli. Neyse devlet hastanesinde yapılıyor ama idrar testi. Herkesin evde yaptığını onlar sağlık ocağında yapamıyor şaka gibi devlet has idrar ver geri gel sonuç çıkar dedi arası 1 dk yok. Gittik idrar verdim geri geldim negatif dedi adam ay sinirlerim bozuldu hiçte inanmadım.

Ya bu insanlar saka.gibi yeminle herkesin oruç basina vurmus bi onlar oruc tutuyo.sanki. bende adet oldum bi arada kuzum

Saka gibiii benim aile hekimin adet gunum iki gun gectikten sonra kan tahlili yaptirmisti... idrar zaten evde yapiliyor . Cokkk ilginccc.

Ya bu insanlar saka.gibi yeminle herkesin oruç basina vurmus bi onlar oruc tutuyo.sanki. bende adet oldum bi arada kuzum
Bende galiba olurum artık. Ama yok ya ben inanmadım gerçekten yaptıkları teste falan. Ama insanın canı sıkılıyor. Sanki kan alsalar ne değişiyorsa senin içinde çok üzüldüm kuzum ya inşallah önümüzdeki ay

Hayirlisi kuzum ya valla banada garip geldi ne demek 6 gunde belli olmaz kanda. Hayir kanda belli olmayan seyi idrarda niye baktiriyo madem. Bu insanlarin oruc basina vurmus.

şimdi okudum neresi orası çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…