Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay daha neler yaa. 6 gün gecikmeye nasıl belli olmazmış. Kanda çıkar o zaman. Ne diye idrar testi yaptırıyorlar şaka mı bunlar. Sen kendin evde idrar testi yap daha iyi.

Ama gerçekten neden geciktinki sen ya. Çörekotu yaptığında bile gecikmedin

Idrar testini sen gormedin dimi bide canim ? Olmadi kendin yap test ya. Bekle beklede erken ogrenmekte onemli .
Yok kuzu doktor içeri almadı ki bizi. Ben bi bakayım dedi. Sonra sekreter yada hemşire bilmiyorum kapıya çıktı negatif dedi

Ahhh bilmiyorum ki canım sıkıldı gerçekten. Ciddiye almayım dedim ama eve gelince sıkıldım. İdrar yapacağına kan yapsana be adam seni etkileyen ne. Soğan kürü yaptım bu ay o mu şey yaptı acaba

Normalde adetlerin düzensizse gecikirse yapma ama insanlara göre de hareket etme. Çevremde yapan çok oldu benden sonra, adetleri hiç gecikmedi. Mavi Boncugumm da baya gecikme yapmış. K KurkmantoluS kuzumda da gecikme yapmadı.

Yani geciken nadir duydum ben. Yinede sen bilirsin

Yok kuzu doktor içeri almadı ki bizi. Ben bi bakayım dedi. Sonra sekreter yada hemşire bilmiyorum kapıya çıktı negatif dedi
Allah Allaj ilginç. Moralini bozmak istemem ama bi arkadasimla konustum simdi birlikte sogan kuru yapmistik 10 gun gecikmis adeti sen kendin bi odrar testi yap negatifse bekleme kuzum. Herturlu cikar simdi varsa

Arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Son adetim 8 nisan 6 gün sürer ve aşırı ağrılı geçer. ve adet döngüm 28 gün. Yumurtlama döneminde çalıştık bebek istiyoruz. 5 mayısta adet oldum gibi ama hiç ağrım yok adetimi anlamadım bile ve 3 günde bitti. Midemde bulantı oluyor ve başımda inanılmaz ağrı var. Sizce hamile olupta üstüne görmüş ihtinalim var mı? Test yapmalı mıyım?

Yahu gölge bile çıksa onlar belki negatif dicek
Ben anlamadım ki kuzu ya bizim evde yaptığımız testlerden mi yapıyorlar yok başka birşey mi hiç anlamadım. Gitmeyeydim keşke. Keşke de demek istemiyorum ama moralim bozuldu. Aslında negatif demelerine değil çünkü inanmıyorum, ama böyle hassas konularda bu kadar vurdumduymaz olmaları dokundu galiba. Yani onlar için sıradan bişeydir belki bi çok gelen oluyordur ama bizim heyecanımızı bilemezlerki.

Allah Allaj ilginç. Moralini bozmak istemem ama bi arkadasimla konustum simdi birlikte sogan kuru yapmistik 10 gun gecikmis adeti sen kendin bi odrar testi yap negatifse bekleme kuzum. Herturlu cikar simdi varsa
Belki de o yüzdendir oda olabilir evet. Olmadı bi kaç hün daha beklet hafta sonu şehir merkezine giderim özelde kan veririm. 40 tl yine negatif

Kızlarrrr bana da fikrinizi söyleyin lütfen

Mevsimsel değişiklikler de olabiliyor bazen canım ama test yapmanda fayda var tabiki

Kızlarrrr bana da fikrinizi söyleyin lütfen
Yap canım bi idrar testi. Belkide dediğin gibi üstüne görme falandır. Ama bu üstüne görme dedikleri yerleşme ise şayet 3 güz fazla galiba. Bilemedim. Sen yine de bi test yap

Bakarlar canımm ay hadi git bakalım öğren yaz bizede.

Ya şimdi okudum. Deli mi bunlar ya idrar testini biz evse de yapabiliyoruz zaten. Bence acile git kan ver kuzum ya kesinleştirmiş olursun.
Kuzu zaten sağlık ocağına gittim o devlete yolladı idrar için şaka gibi ay gülesim geliyor ya. Ben burda bi hastaneye gitmem bi daha. Haftasonu şehir merkezine giderim gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…