- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.501
Idrar testini sen gormedin dimi bide canim ? Olmadi kendin yap test ya. Bekle beklede erken ogrenmekte onemli .İşte anlamadım ki bendeen iyisi regl beklemek kuzu
İnşaAllah canımın içisaat kaç oldu uyuyamadım yine ağlayasım geldi
Kızlar beni sinirlendirdilergittik sağlık ocağına dedim doktora 6 gün gecikme var gebelik testi yaptırcam diye 6 günde belli olmaz dedi neyse biz şansımızı deneyelim dedik iyi içinizde kalmasın dedi ve idrar testi istedi hele belli olmaz demesinden belli. Neyse devlet hastanesinde yapılıyor ama idrar testi. Herkesin evde yaptığını onlar sağlık ocağında yapamıyor şaka gibi devlet has idrar ver geri gel sonuç çıkar dedi arası 1 dk yok. Gittik idrar verdim geri geldim negatif dedi adam ay sinirlerim bozuldu hiçte inanmadım.
Yok kuzu doktor içeri almadı ki bizi. Ben bi bakayım dedi. Sonra sekreter yada hemşire bilmiyorum kapıya çıktı negatif dediIdrar testini sen gormedin dimi bide canim ? Olmadi kendin yap test ya. Bekle beklede erken ogrenmekte onemli .
Ahhh bilmiyorum ki canım sıkıldı gerçekten. Ciddiye almayım dedim ama eve gelince sıkıldım. İdrar yapacağına kan yapsana be adam seni etkileyen ne. Soğan kürü yaptım bu ay o mu şey yaptı acabaAy daha neler yaa. 6 gün gecikmeye nasıl belli olmazmış. Kanda çıkar o zaman. Ne diye idrar testi yaptırıyorlar şaka mı bunlar. Sen kendin evde idrar testi yap daha iyi.
Ama gerçekten neden geciktinki sen ya. Çörekotu yaptığında bile gecikmedin
Kızlar merhaba bu bal tarçın çörekotu kürü adeti geciktiriyormuş sanırım başka bir topikte okudum ve korktum bu kürü yapıp adeti geciken var mı bir de Adet gecikmesi yasarsak çok daha yıpranırım heralde bilgisi olan paylaşırsa sevinirim endişelenmeye başladım
Yok kuzu doktor içeri almadı ki bizi. Ben bi bakayım dedi. Sonra sekreter yada hemşire bilmiyorum kapıya çıktı negatif dedi
Allah Allaj ilginç. Moralini bozmak istemem ama bi arkadasimla konustum simdi birlikte sogan kuru yapmistik 10 gun gecikmis adetiYok kuzu doktor içeri almadı ki bizi. Ben bi bakayım dedi. Sonra sekreter yada hemşire bilmiyorum kapıya çıktı negatif dedi
Ben anlamadım ki kuzu ya bizim evde yaptığımız testlerden mi yapıyorlar yok başka birşey mi hiç anlamadım. Gitmeyeydim keşke. Keşke de demek istemiyorum ama moralim bozuldu. Aslında negatif demelerine değil çünkü inanmıyorum, ama böyle hassas konularda bu kadar vurdumduymaz olmaları dokundu galiba. Yani onlar için sıradan bişeydir belki bi çok gelen oluyordur ama bizim heyecanımızı bilemezlerki.Yahu gölge bile çıksa onlar belki negatif dicek
Belki de o yüzdendir oda olabilir evet. Olmadı bi kaç hün daha beklet hafta sonu şehir merkezine giderim özelde kan veririm.Allah Allaj ilginç. Moralini bozmak istemem ama bi arkadasimla konustum simdi birlikte sogan kuru yapmistik 10 gun gecikmis adetisen kendin bi odrar testi yap negatifse bekleme kuzum. Herturlu cikar simdi varsa
Belki de o yüzdendir oda olabilir evet. Olmadı bi kaç hün daha beklet hafta sonu şehir merkezine giderim özelde kan veririm.40 tl yine negatif
Kızlarrrr bana da fikrinizi söyleyin lütfenArkadaşlar benimde bir sorum olacak. Son adetim 8 nisan 6 gün sürer ve aşırı ağrılı geçer. ve adet döngüm 28 gün. Yumurtlama döneminde çalıştık bebek istiyoruz. 5 mayısta adet oldum gibi ama hiç ağrım yok adetimi anlamadım bile ve 3 günde bitti. Midemde bulantı oluyor ve başımda inanılmaz ağrı var. Sizce hamile olupta üstüne görmüş ihtinalim var mı? Test yapmalı mıyım?
İnşallah canımcımmmAllah seni ya. Insallah vardir kuzum ya su gunlerin hurmetine
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Son adetim 8 nisan 6 gün sürer ve aşırı ağrılı geçer. ve adet döngüm 28 gün. Yumurtlama döneminde çalıştık bebek istiyoruz. 5 mayısta adet oldum gibi ama hiç ağrım yok adetimi anlamadım bile ve 3 günde bitti. Midemde bulantı oluyor ve başımda inanılmaz ağrı var. Sizce hamile olupta üstüne görmüş ihtinalim var mı? Test yapmalı mıyım?
Yap canım bi idrar testi. Belkide dediğin gibi üstüne görme falandır. Ama bu üstüne görme dedikleri yerleşme ise şayet 3 güz fazla galiba. Bilemedim. Sen yine de bi test yapKızlarrrr bana da fikrinizi söyleyin lütfen
Bakarlar canımm ay hadi git bakalım öğren yaz bizede.Yok kuzu öğleden önce giderim. Yeni taşındık buraları hiç bilmiyorum eşim iştem gelcek öğleden önce. Sağlık ocağında kandan bakarlar demi. Ağzın bal yesinyok oruçtan dolayı olurdu midem bulantım ama bu şekilde değil, bunda öğğ desem çıkar yani ıy ne iğrencim
Canım canım gittim. Yapa yapa idrar testi yaptılar.Bakarlar canımm ay hadi git bakalım öğren yaz bizede.
Ya şimdi okudum. Deli mi bunlar ya idrar testini biz evse de yapabiliyoruz zaten. Bence acile git kan ver kuzum ya kesinleştirmiş olursun.Canım canım gittim. Yapa yapa idrar testi yaptılar.negatif diyip yolladılar
Kuzu zaten sağlık ocağına gittim o devlete yolladı idrar için şaka gibiYa şimdi okudum. Deli mi bunlar ya idrar testini biz evse de yapabiliyoruz zaten. Bence acile git kan ver kuzum ya kesinleştirmiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?