- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.521
Sen sakın kendini salma, onun ömrü öyle yazılmış, Yeni bebişinin haberini rabbim hemen almayı nasip etsin, Allahım sabırlar versin.
Çok zor nedesem boş tüm umutlar hayaller yarıda kalıyor. Ama Allah yüzünü gösterdikten sonra acısını göstermesin. Sen dimdik ayakta dur kendin için !
Canım idrar pozitif veya nefatif şeklinde sonuç verdiği için böyledir referans aralığı yoktur. Normak gibi geldi bana daha önce hiç yaptırmadım ama. Sen bir hastaneye gidip kan ver bence daha fazla bekleme.Eki Görüntüle 2266457 Kızlar bakın alttaki özelde daha önce yaptırdığım kan tahlili sonuç. Değer belli referans belli. Ama yukardaki bugün yaptırdığım idrar. Ne değer var ne referans. Böyle mi oluyor normalde de acaba
Artık öyle yaparım galibaCanım idrar pozitif veya nefatif şeklinde sonuç verdiği için böyledir referans aralığı yoktur. Normak gibi geldi bana daha önce hiç yaptırmadım ama. Sen bir hastaneye gidip kan ver bence daha fazla bekleme.
Canim peki idrari verince hemen mi negatif dedi 10 dakika bekledilermiArtık öyle yaparım galiba
Sizin sonuç ne zaman çıkarcaktıCanim peki idrari verince hemen mi negatif dedi 10 dakika bekledilermi
Yok kız 3 dk sürmemiştirCanim peki idrari verince hemen mi negatif dedi 10 dakika bekledilermi
Tobe estagfirullah vallah dellendimYok kız 3 dk sürmemiştir
Valla bakiyorum ama daha hastaneye anca gider sanırım kan saglik ocaginda verdigim icin. Aksama cikar herhaldeSizin sonuç ne zaman çıkarcaktı
Bizler bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz senin derdin daha büyük. Eğer ki burdaki konuşmalarımız vs seni üzüyorsa hakkını helal et. Senin için dua ediyorum inan. İnşallah bu güzel Ramazan aynın hatrına Rabbim hayırla kürtaj vs olayından kolayca kurtarır seni. Sonrasında da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Çok şükür bin şükür ki sana anne diyen birisi varAminn canım benim sağolasın
öyle tabi haklısın Rabbim nasip etmediyse elbet bildiği vardır
Şükrediyorum yine ... zaten ben onu çoktan kabullendimde şu kürtaj olayı beni geriyor
Bunlar şimdi illaki bekletecekler ne zamana gün verecekler bilmiyorum ona canım sıkılıyor keşke hemen alsalarbekledikçe kesemde büyüyor böyle daha zorlaşır
Çok sıkıldım bu bekleyişten.....
Benden de kan alalardı da geç çıkaydıValla bakiyorum ama daha hastaneye anca gider sanırım kan saglik ocaginda verdigim icin. Aksama cikar herhalde
Ayy ümit ediyoruz işte yaa. Ama bi test yapayım da içimde kalmasın tabi olumsuzsa insan üzülüyoMevsimsel değişiklikler de olabiliyor bazen canım ama test yapmanda fayda var tabiki
Bazı insanlar normal adet gibi oluyormuş hamileliği anlamıyomuş adetim sanıp dediler acaba olabilir mi diyorum en iyisi bi test yapmakYap canım bi idrar testi. Belkide dediğin gibi üstüne görme falandır. Ama bu üstüne görme dedikleri yerleşme ise şayet 3 güz fazla galiba. Bilemedim. Sen yine de bi test yap ☺☺
Tatlum brnim sana kixabilir miyim doktora tabiki. Hatta degistirebilirsen aike hekimini degistir bence . E nabiz dan degistieilebiliyor.Bana mı doktora mı
Aman boşver gülelim kız ağlasak ne olacakKizlar betahcg 0 . Hani 0,100 bile diil 0Allahim gülüyorum aglancak halime . Sen anne olana kadar aklima mukayyet ol Eneaciz K KurkmantoluS fer_nur
Tatlum brnim sana kixabilir miyim doktora tabiki. Hatta degistirebilirsen aike hekimini degistir bence . E nabiz dan degistieilebiliyor.
Bazı insanlar normal adet gibi oluyormuş hamileliği anlamıyomuş adetim sanıp dediler acaba olabilir mi diyorum en iyisi bi test yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?