Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakın alttaki özelde daha önce yaptırdığım kan tahlili sonuç. Değer belli referans belli. Ama yukardaki bugün yaptırdığım idrar. Ne değer var ne referans. Böyle mi oluyor normalde de acaba

Aminn canım benim sağolasın
öyle tabi haklısın Rabbim nasip etmediyse elbet bildiği vardır
Şükrediyorum yine ... zaten ben onu çoktan kabullendimde şu kürtaj olayı beni geriyor
Bunlar şimdi illaki bekletecekler ne zamana gün verecekler bilmiyorum ona canım sıkılıyor keşke hemen alsalar bekledikçe kesemde büyüyor böyle daha zorlaşır
Çok sıkıldım bu bekleyişten.....

Canım idrar pozitif veya nefatif şeklinde sonuç verdiği için böyledir referans aralığı yoktur. Normak gibi geldi bana daha önce hiç yaptırmadım ama. Sen bir hastaneye gidip kan ver bence daha fazla bekleme.

Canım idrar pozitif veya nefatif şeklinde sonuç verdiği için böyledir referans aralığı yoktur. Normak gibi geldi bana daha önce hiç yaptırmadım ama. Sen bir hastaneye gidip kan ver bence daha fazla bekleme.
Artık öyle yaparım galiba

Bizler bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz senin derdin daha büyük. Eğer ki burdaki konuşmalarımız vs seni üzüyorsa hakkını helal et. Senin için dua ediyorum inan. İnşallah bu güzel Ramazan aynın hatrına Rabbim hayırla kürtaj vs olayından kolayca kurtarır seni. Sonrasında da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Çok şükür bin şükür ki sana anne diyen birisi var İnşallah nasıl olup bittiğini anlamadığın güzel bir muayene ve hayırlı bir sonuçla dönersin bugün hastaneden

Yap canım bi idrar testi. Belkide dediğin gibi üstüne görme falandır. Ama bu üstüne görme dedikleri yerleşme ise şayet 3 güz fazla galiba. Bilemedim. Sen yine de bi test yap ☺☺
Bazı insanlar normal adet gibi oluyormuş hamileliği anlamıyomuş adetim sanıp dediler acaba olabilir mi diyorum en iyisi bi test yapmak

Tatlum brnim sana kixabilir miyim doktora tabiki. Hatta degistirebilirsen aike hekimini degistir bence . E nabiz dan degistieilebiliyor.

Yok ya büyük konuşmayım da bi daha da gitmem oraya. Eğer gidecek olursam da evet değişirim doktoru. Teşekkür ederim canım benim

Bazı insanlar normal adet gibi oluyormuş hamileliği anlamıyomuş adetim sanıp dediler acaba olabilir mi diyorum en iyisi bi test yapmak

Bence de yap canım. Bende öyle düşünüp yapmıştım evet haklısın. Haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…