- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.541
Yok kuzum masallah turp gibiyimAman boşver gülelim kız ağlasak ne olacakee diğer baktırdığın şeylerde bi sorun çıkmamıştır inşallah
Rica ederim tatlim.Yok ya büyük konuşmayım da bi daha da gitmem oraya. Eğer gidecek olursam da evet değişirim doktoru. Teşekkür ederim canım benim
Nerdesin kuzum senKuzu zaten sağlık ocağına gittim o devlete yolladı idrar için şaka gibiay gülesim geliyor ya. Ben burda bi hastaneye gitmem bi daha. Haftasonu şehir merkezine giderim gerekirse
Oh iyi o zaman gül geçYok kuzum masallah turp gibiyimtsh yine 3 e cikmista ilacimi unuttuydum dun ondandir saniyorum.
Bakalim corekotuna baslicam bugun . Insallah o sifa olur.Oh iyi o zaman gül geç
İnşallah canım. Ben geçen ay yapmıştım. Sebep olsun sana inşallah bebiş içinBakalim corekotuna baslicam bugun . Insallah o sifa olur.
bende yapmayı düşünüyorum ama çörekotunu sonrada diyorum boşversemmiİnşallah canım. Ben geçen ay yapmıştım. Sebep olsun sana inşallah bebiş için ❤❤
aynen tutuyorum ben de bu huzur bile yeterAynen kuzum ya tut gitsin Allahın verdiği emri doktor mu aşacak cok sükür ben bugün iyiydim valla tut eger bişey olursa Mevlam sabrını verir
Adetin 8-9. Günü başlayabilirsin her gün 1 kere yapman yeterli saat 12-4 arası yada akşam 8-10 arası, ilk idrarla yapmamak ve testi yapmadan 1 saat önceye kadar sıvı almamak gerekiyor. T çizgisi c kadar koyu ya da daha koyu olduğunda yumurtlama yakın demektir o günü ve devamındaki 4 günü de peşpeşe değerlendirmek en iyisi, eğer eşinde sperm sorunu varsa peşpeşe değil de 1 gün arayla değerlendirin. Bunlar canım dikkat etmen gerekenler :)Arkadaşlar bugün adetimin 6. Günü. İlk defa bu ay ovülasyon testi kullanıcam. Ne zaman başlamam lazım bu testlere. Hergün bi kere mi yapılacak.dikkat etmem gereken bir şey var mı
Ay çok teşekkür ederim canım ya hiç bilemiyorum bu testi kullanmayı. Siparişim gelir yarın bakalım. 20 tane istedim bakalım neler olacak. Satıcıya da paketin üstüne ürün içeriğini yazma dedim. Tamam dedi inşallah unutmaz. İşyerime gelecek çünkü. Kimsenin görmesini istemem. Kargocular gelişigüzel teslim ediyor çünkü. Çalıştığım için her akşam 8de yapayım diyorum i.. İnşallah olırAdetin 8-9. Günü başlayabilirsin her gün 1 kere yapman yeterli saat 12-4 arası yada akşam 8-10 arası, ilk idrarla yapmamak ve testi yapmadan 1 saat önceye kadar sıvı almamak gerekiyor. T çizgisi c kadar koyu ya da daha koyu olduğunda yumurtlama yakın demektir o günü ve devamındaki 4 günü de peşpeşe değerlendirmek en iyisi, eğer eşinde sperm sorunu varsa peşpeşe değil de 1 gün arayla değerlendirin. Bunlar canım dikkat etmen gerekenler :)
rica ederim canım :) bu arada çift çizgiyi gördükten sonraki gün tekrar test yap t çizgisi silinmeye başladıysa çatlamış demektir daha yapmana gerek yok o ay için:) inşallah istediğin gibi olur her şeyAy çok teşekkür ederim canım ya hiç bilemiyorum bu testi kullanmayı. Siparişim gelir yarın bakalım. 20 tane istedim bakalım neler olacak. Satıcıya da paketin üstüne ürün içeriğini yazma dedim. Tamam dedi inşallah unutmaz. İşyerime gelecek çünkü. Kimsenin görmesini istemem. Kargocular gelişigüzel teslim ediyor çünkü. Çalıştığım için her akşam 8de yapayım diyorum i.. İnşallah olır
Insallah canimİnşallah canım. Ben geçen ay yapmıştım. Sebep olsun sana inşallah bebiş için
Nedenki canım dene istersen. Bana bi yan etkisi olmadı şükür.bende yapmayı düşünüyorum ama çörekotunu sonrada diyorum boşversemmi
hayırlısı bakalımNedenki canım dene istersen. Bana bi yan etkisi olmadı şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?