Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bugün adetimin 6. Günü. İlk defa bu ay ovülasyon testi kullanıcam. Ne zaman başlamam lazım bu testlere. Hergün bi kere mi yapılacak.dikkat etmem gereken bir şey var mı

Arkadaşlar bugün adetimin 6. Günü. İlk defa bu ay ovülasyon testi kullanıcam. Ne zaman başlamam lazım bu testlere. Hergün bi kere mi yapılacak.dikkat etmem gereken bir şey var mı
Adetin 8-9. Günü başlayabilirsin her gün 1 kere yapman yeterli saat 12-4 arası yada akşam 8-10 arası, ilk idrarla yapmamak ve testi yapmadan 1 saat önceye kadar sıvı almamak gerekiyor. T çizgisi c kadar koyu ya da daha koyu olduğunda yumurtlama yakın demektir o günü ve devamındaki 4 günü de peşpeşe değerlendirmek en iyisi, eğer eşinde sperm sorunu varsa peşpeşe değil de 1 gün arayla değerlendirin. Bunlar canım dikkat etmen gerekenler :)

Ay çok teşekkür ederim canım ya hiç bilemiyorum bu testi kullanmayı. Siparişim gelir yarın bakalım. 20 tane istedim bakalım neler olacak. Satıcıya da paketin üstüne ürün içeriğini yazma dedim. Tamam dedi inşallah unutmaz. İşyerime gelecek çünkü. Kimsenin görmesini istemem. Kargocular gelişigüzel teslim ediyor çünkü. Çalıştığım için her akşam 8de yapayım diyorum i.. İnşallah olır

rica ederim canım :) bu arada çift çizgiyi gördükten sonraki gün tekrar test yap t çizgisi silinmeye başladıysa çatlamış demektir daha yapmana gerek yok o ay için:) inşallah istediğin gibi olur her şey

Kızlar idrar yolları iltihabı için ne yapabilirim niyetli olduğum için çok su içemiyorum ama tuvaletimi yaparken sızlama oluyor. İlaçta içmek istemiyorum. Bitkisel birşeyler var mı ne yapiyim

arkadaşlar Merhaba , 29 nisan pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Çarşam günü kontrole gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı. doktor artık senin tarafında hallettik olayı dedi.
2 hafta içinde adet olmaz isen test yaptır dedi
1 hafta geçti ve sabırsızlanıyorum
bu şekildeyken çıkar mı sizce
ayrıca predıctor test yaptım çift çizgi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…