- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.561
İnşallah canımrica ederim canım :) bu arada çift çizgiyi gördükten sonraki gün tekrar test yap t çizgisi silinmeye başladıysa çatlamış demektir daha yapmana gerek yok o ay için:) inşallah istediğin gibi olur her şey
inş. hamilesindir. ilaç ve iğnelerin etkiside pozitif gösterebilir diye biliyorumarkadaşlar Merhaba , 29 nisan pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Çarşam günü kontrole gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı. doktor artık senin tarafında hallettik olayı dedi.
2 hafta içinde adet olmaz isen test yaptır dedi
1 hafta geçti ve sabırsızlanıyorum
bu şekildeyken çıkar mı sizce
ayrıca predıctor test yaptım çift çizgi çıktı
kullanmış olduğun iğnenin etkisi olabilirarkadaşlar Merhaba , 29 nisan pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Çarşam günü kontrole gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı. doktor artık senin tarafında hallettik olayı dedi.
2 hafta içinde adet olmaz isen test yaptır dedi
1 hafta geçti ve sabırsızlanıyorum
bu şekildeyken çıkar mı sizce
ayrıca predıctor test yaptım çift çizgi çıktı
Cnm bol bil su veya limonlu su ic ise yariyor.Kızlar idrar yolları iltihabı için ne yapabilirimniyetli olduğum için çok su içemiyorum ama tuvaletimi yaparken sızlama oluyor. İlaçta içmek istemiyorum. Bitkisel birşeyler var mı ne yapiyim
Cnm kisiden kisiye degisiyor 5 hafta basladi bikac kere kustum suanda 9+5 ara ara bulanti oluyor.bulantilariniz ne zaman basladi 6+3 bugün hic bulanti yasamadim?
Limonda asit yokmu asitli seyler daha çok yapiyor diye duydum.Cnm bol bil su veya limonlu su ic ise yariyor.
Kizlar betahcg 0 . Hani 0,100 bile diil 0Allahim gülüyorum aglancak halime . Sen anne olana kadar aklima mukayyet ol Eneaciz @Kurkmantolumdnn fer_nur
bulantilariniz ne zaman basladi 6+3 bugün hic bulanti yasamadim?
Ben adet sonrası 6 tane antibiyotik idrar yolları icin tek kullanımlık ilaclar içtim suan cok şükür durdu beni engelleniyor o yüzden öncesin den ignemi oldum inşallah bu aylardan ümitliyim birde 1 sürahi suyu yanına alıp ara ara icerek bitirmeni tavsiye ederim çok faydası oluyor bide idrar kültürü ver idrar yollarinda üreme varsa geçmiyor yanmalar allah şifa versin inşallahKızlar idrar yolları iltihabı için ne yapabilirimniyetli olduğum için çok su içemiyorum ama tuvaletimi yaparken sızlama oluyor. İlaçta içmek istemiyorum. Bitkisel birşeyler var mı ne yapiyim
Evet ya hic aklımdan çıkmadı insallah iyidir rabbim yardımcısı olsun
Yok cnm bana doktorum bana ole soylemisti hatta bende gida zehirlenmesi cok oldugu icin maden suyu yada limonlu su ic demisti.Limonda asit yokmu asitli seyler daha çok yapiyor diye duydum.
12-4 arası yapabilrsinizMerhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Geçen ay başladık denemelere ama nasip olmadı. Bugün adetimin 3.günü.23 güne bir regl oluyorum ve 6 gün sürüyor. Bir dahaki bat 29 mayıs. İnternetten laboquick ovulasyon testi aldım. Döngüm kısa olduğu için adet biter bitmez başlıcam. Sorun şu ki ovulasyonu hangi ara yapabilirim. Öğretmenim çalışıyorum. Artı malum oruç durumu var. Dolayısıyla akşam ovulasyon çok sağlıklı olmayabilir gibi geliyor bana iftarda çok su içileceği için. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca ovulasyonu ilk kez kullanacağım için yaptıkça yorumlarınızı rica edicem sizden. Bu arada 37 yaşındayım. İkinci için uğraşıyoruz inşallah
Tamam inşallah sağolun12-4 arası yapabilrsiniz ☺
Aldim basladim kuzum sifa olur inşallahYaa canımm benimmm. İnşaAllah bu defa yap kürü de umudumuz artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?