Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayanlar çektiğiniz tesbihler ve duaları yazar mısınız. Benim için önemlidir böyle kelamlar. Şimdiden sağolun. Bu arda mavi boncuk geriye dönük okudum mesajları. Çok geçmiş olsun. Kun fe yekün. İnanmaktan asla vazgeçme

Bak canım ben bu şekilde liste yaptım kendime belki işine yarar

Eklentiler

• 4BCB1125-04D0-48EF-BEF8-E5E4A76C0415.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 72
  • E32FA8FC-2C0E-4477-9247-E8FE24E208E7.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba canım ben şuan ovülasyon yapıyorum. İşten gelince 18:30 19:00gibi yapıyorum. Bu şeklde sonuç alabiliyorum sende böyle yapabilirsin.

Sağol canım inşallah geçer. Antibiyotik kullanmak istemiyorum suyu bol içmeye çalışıcam bakalım.

Ay çok sevindim.

Hareketsizlik çok önemli değil mi?
Ama benim zaten en başından düzensiz, 16 yaşımda adet oldum mesela.

Yani biyolojik yatkınlık özetle.

Tarlusal cycle prog bilmem ne döngüsü bitti
Bu ay almadım cycle ilacını yine adet yok, yani yumurta yok.

1 tane olsa bile donduracağım, hayırlısı

Belki insan annesi olarak verimli olamayacağım, kuşlara adadım kendimi

15-16-17 ve 18.günüm sırayla kızlar var mı bi fikriolan yumurtlama bu kadar uzun sürer mi

Eklentiler

• 809C5E10-C720-4328-BA79-AA7DEAD3488F.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 81
Sağol canım inşallah geçer. Antibiyotik kullanmak istemiyorum suyu bol içmeye çalışıcam bakalım.
Bazen de kullanmak gerek vücut mikrobu nasıl atıcak cok ince düsunmemek gerek hayatı bi tanıdıgim var enfeksiyonla hamile kaldı bebeğe geçti ve simdi kalbi delik ne kadar etkisi var bilinmez ama doktor demis hamileyken ağır bişey gecırmissin diye rabbim sifa versin

Hiç anlamıyorum ınşaallah yardımcı olan çıkar gerçekten olumlu sonuç alınıyormu bu ay olmazsa bende deneyeyim sanki gebelik testi yapmış gibi sevinir insan
Evet insan çift çizgi görünce mutlu oluyor olumlu sonuç alan çok var geçen ay çift çizgiyi görüp doktorda doğruluğunu da test ettim yumurtlama olmuş demişti, günleri yakalamakta iyi bi yöntem

Cnm kalp delikligi gebelik doneminde alinan ilaclardan kaynaklanmaktadir. Enfeksiyonu ilk kez sizden duydum. Sadece idrar yolu enfeksiyonu asiri olunca gebe kalmayi etkiliyor mus.

Bal tarcin ve corekotunu karistiriyosun canim miktarlari var. Yumurtalarin gelisimi icin faydali. Eneaciz arkadasimiz 6 yil uzerine bu kuru vesile etti Rabbim hamile simdi masallah bende basladim bakalim.
Cnm yumurtalarin gelisiminde incir kuru de cok faydali. Ben once sogan sonra testerdisli aslanpencesi ve incir kuru sonrasinda allahin izniyle gebe kaldim.

Merhaba iyi akşamlar benim bir derdim var anlayamadim nisan 19 da adet oldum ve son 1 haftadir adet olacakmis gibi kasiklarim ağrıyor şisiyor. bugun tüm gün belime bıcak saplanır givi ağrıdı akıntım aksam vaktı sümüksü uzayan ve hafif kanlı gibi geldi sizce simdiden gebelik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…