- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.581
Bak canım ben bu şekilde liste yaptım kendime belki işine yararBayanlar çektiğiniz tesbihler ve duaları yazar mısınız. Benim için önemlidir böyle kelamlar. Şimdiden sağolun. Bu arda mavi boncuk geriye dönük okudum mesajları. Çok geçmiş olsun. Kun fe yekün. İnanmaktan asla vazgeçme
Merhaba canım ben şuan ovülasyon yapıyorum. İşten gelince 18:30 19:00gibi yapıyorum. Bu şeklde sonuç alabiliyorum sende böyle yapabilirsin.Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Geçen ay başladık denemelere ama nasip olmadı. Bugün adetimin 3.günü.23 güne bir regl oluyorum ve 6 gün sürüyor. Bir dahaki bat 29 mayıs. İnternetten laboquick ovulasyon testi aldım. Döngüm kısa olduğu için adet biter bitmez başlıcam. Sorun şu ki ovulasyonu hangi ara yapabilirim. Öğretmenim çalışıyorum. Artı malum oruç durumu var. Dolayısıyla akşam ovulasyon çok sağlıklı olmayabilir gibi geliyor bana iftarda çok su içileceği için. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca ovulasyonu ilk kez kullanacağım için yaptıkça yorumlarınızı rica edicem sizden. Bu arada 37 yaşındayım. İkinci için uğraşıyoruz inşallah
Çok iyiymiş çok sağol canım okulda gün içinde vaktim oluyor çekicem inşallah. Allah razı olsunBak canım ben bu şekilde liste yaptım kendime belki işine yarar ❤
Sağol canım inşallah geçer. Antibiyotik kullanmak istemiyorum suyu bol içmeye çalışıcam bakalım.Ben adet sonrası 6 tane antibiyotik idrar yolları icin tek kullanımlık ilaclar içtim suan cok şükür durdu beni engelleniyor o yüzden öncesin den ignemi oldum inşallah bu aylardan ümitliyim birde 1 sürahi suyu yanına alıp ara ara icerek bitirmeni tavsiye ederim çok faydası oluyor bide idrar kültürü ver idrar yollarinda üreme varsa geçmiyor yanmalar allah şifa versin inşallah
Sağol canım ben de sabah 2.idrarla okulda yapıp bir de akşam iftardan önce yapayım diyorum.Merhaba canım ben şuan ovülasyon yapıyorum. İşten gelince 18:30 19:00gibi yapıyorum. Bu şeklde sonuç alabiliyorum sende böyle yapabilirsin.
Cümlemizden canımÇok iyiymiş çok sağol canım okulda gün içinde vaktim oluyor çekicem inşallah. Allah razı olsun
Ay çok sevindim.Canım bende ne ararsan vardı yumurta tembelliği ağır vardı hemde ben normalde kilolu değilim ama bebek için diyetisyene gittim hareket ve diyet verdi diyet deiğim kilo verdirme diyeti değil sağlıklı beslenme birde yürüyüş rahmi hareket geçirip kan akışını salıyor birde bol bol bitkisel kürtler içtim vitamin kullandım kan değerlerime baktırdım azıcık bile düşükşük olan ne zvarsa ona tavsiye şeyler yedim çocupun olmaz dediler ikizlere hamile kaldım 1 i düştü ama olsun Rabbime emanet ettim onu da karnımdakini de bak yumurta sorunuyla ikizlere gebe kaldım
Hiç anlamıyorum ınşaallah yardımcı olan çıkar gerçekten olumlu sonuç alınıyormu bu ay olmazsa bende deneyeyim sanki gebelik testi yapmış gibi sevinir insan15-16-17 ve 18.günüm sırayla kızlar var mı bi fikriolanyumurtlama bu kadar uzun sürer mi
Bazen de kullanmak gerek vücut mikrobu nasıl atıcak cok ince düsunmemek gerek hayatı bi tanıdıgim var enfeksiyonla hamile kaldı bebeğe geçti ve simdi kalbi delik ne kadar etkisi var bilinmez ama doktor demis hamileyken ağır bişey gecırmissin diye rabbim sifa versinSağol canım inşallah geçer. Antibiyotik kullanmak istemiyorum suyu bol içmeye çalışıcam bakalım.
Evet insan çift çizgi görünce mutlu oluyorHiç anlamıyorum ınşaallah yardımcı olan çıkar gerçekten olumlu sonuç alınıyormu bu ay olmazsa bende deneyeyim sanki gebelik testi yapmış gibi sevinir insan
Çörekotu kürü ne oluyor canım?Aldim basladim kuzum sifa olur inşallah
Bal tarcin ve corekotunu karistiriyosun canim miktarlari var. Yumurtalarin gelisimi icin faydali.Çörekotu kürü ne oluyor canım?
Canim en sonki testte catlamis yumurtan git gide silinecektir degerlendir bugunleri.15-16-17 ve 18.günüm sırayla kızlar var mı bi fikriolanyumurtlama bu kadar uzun sürer mi
Cnm kalp delikligi gebelik doneminde alinan ilaclardan kaynaklanmaktadir. Enfeksiyonu ilk kez sizden duydum. Sadece idrar yolu enfeksiyonu asiri olunca gebe kalmayi etkiliyor mus.Bazen de kullanmak gerek vücut mikrobu nasıl atıcak cok ince düsunmemek gerek hayatı bi tanıdıgim var enfeksiyonla hamile kaldı bebeğe geçti ve simdi kalbi delik ne kadar etkisi var bilinmez ama doktor demis hamileyken ağır bişey gecırmissin diye rabbim sifa versin
Cnm yumurtalarin gelisiminde incir kuru de cok faydali. Ben once sogan sonra testerdisli aslanpencesi ve incir kuru sonrasinda allahin izniyle gebe kaldim.Bal tarcin ve corekotunu karistiriyosun canim miktarlari var. Yumurtalarin gelisimi icin faydali.Eneaciz arkadasimiz 6 yil uzerine bu kuru vesile etti Rabbim hamile simdi masallah bende basladim bakalim.
Sogan kurunu yaptim simdi corekotunu yapıyorum. Olmadi inciride yapariz hatri kalmasinCnm yumurtalarin gelisiminde incir kuru de cok faydali. Ben once sogan sonra testerdisli aslanpencesi ve incir kuru sonrasinda allahin izniyle gebe kaldim.
Sogan kurunu yaptim simdi corekotunu yapıyorum. Olmadi inciride yapariz hatri kalmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?