- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.601
Bende deneyim bu ay. Miktarları nasıl canım adetten sonramı başlanıyor basıl oluyor anlatırsan çok sevinirim bendeBal tarcin ve corekotunu karistiriyosun canim miktarlari var. Yumurtalarin gelisimi icin faydali.Eneaciz arkadasimiz 6 yil uzerine bu kuru vesile etti Rabbim hamile simdi masallah bende basladim bakalim.
Adetin 2. Gunu baslaniyor canim. 10 yemek kasigi saf bal 10 cay kasigi tarcin 12 tatli kasigi corekotunu karistirip macun haline getiriyosun. Sabah aksam ac karnina 1 tatli kasigi yiyosun. Corekotunu cektirmedim cigniyorum benBende deneyim bu ay. Miktarları nasıl canım adetten sonramı başlanıyor basıl oluyor anlatırsan çok sevinirim bende
Adetin 2. Gunu baslaniyor canim. 10 yemek kasigi saf bal 10 cay kasigi tarcin 12 tatli kasigi corekotunu karistirip macun haline getiriyosun. Sabah aksam ac karnina 1 tatli kasigi yiyosun. Corekotunu cektirmedim cigniyorum benEneaciz de oyle yapmisti. 10 gun yiyoruz bu karisimi. Ben suan adetliyim normal yiyorum da orucluyken iftarda sahurda yerim artik.
Tam silinmemişya emin olamadım canımCanim en sonki testte catlamis yumurtan git gide silinecektir degerlendir bugunleri.
Insallah kuzumBu durumda benimde yarın başlamam gerekiyor yapıp. Bugun hastalandım bende 3gün gecikme ile. Günü gününe hastalanırken ilkkez gecikme yaşadım hayrolsun insallah. Yarın bende deniyim ozaman yaainsallah rabbim vesile eder..
Silinmeye basladigi anda catlamis oluyo tamamen silinince degil canimTam silinmemişya emin olamadım canım
Merhaba, seninle durumumuz aynı gibi. Benim Bat 30 mayıs. İnşallah hayırlısıyla amacımıza ulaşırız. Ben de ilk defa ovü testleri ile takip edicem. Çalıştığım için akşamüstü 5 buçuk gibi yapacağım hergün.Merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Geçen ay başladık denemelere ama nasip olmadı. Bugün adetimin 3.günü.23 güne bir regl oluyorum ve 6 gün sürüyor. Bir dahaki bat 29 mayıs. İnternetten laboquick ovulasyon testi aldım. Döngüm kısa olduğu için adet biter bitmez başlıcam. Sorun şu ki ovulasyonu hangi ara yapabilirim. Öğretmenim çalışıyorum. Artı malum oruç durumu var. Dolayısıyla akşam ovulasyon çok sağlıklı olmayabilir gibi geliyor bana iftarda çok su içileceği için. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca ovulasyonu ilk kez kullanacağım için yaptıkça yorumlarınızı rica edicem sizden. Bu arada 37 yaşındayım. İkinci için uğraşıyoruz inşallah
İnanmazsın belki ama hiç ilâç almadı vitamin dışında bol su içti evet gebe kalınmayı ekiliyor ama hamile kaldıkdan sonra olmuş..bol su taktir allahdanCnm kalp delikligi gebelik doneminde alinan ilaclardan kaynaklanmaktadir. Enfeksiyonu ilk kez sizden duydum. Sadece idrar yolu enfeksiyonu asiri olunca gebe kalmayi etkiliyor mus.
Bazılarının yumurtlaması 2 gün pik kalabiliyor diye biliyorum. 17sinde yumurtlamışsın 18inde yumurtan çatlamış canım.15-16-17 ve 18.günüm sırayla kızlar var mı bi fikriolanyumurtlama bu kadar uzun sürer mi
adetlerin düzenliyse yumurtlamadan bi hafta gecmistir daha varsada belli olmaz gibi. Bende en son kanli idrar gelince enfeksiyon oldugu cikti. Kasik agrisi ve tuvaletini yaparken yanma varsa enfeksiyondur.Merhaba iyi akşamlar benim bir derdim var anlayamadim nisan 19 da adet oldum ve son 1 haftadir adet olacakmis gibi kasiklarim ağrıyor şisiyor. bugun tüm gün belime bıcak saplanır givi ağrıdı akıntım aksam vaktı sümüksü uzayan ve hafif kanlı gibi geldi sizce simdiden gebelik olabilir mi
Anladim cnm o zaman bol su :)) antibiyotik kullanmayi zaten sevmem hele gebe durumunda hic sevmem ...İnanmazsın belki ama hiç ilâç almadı vitamin dışında bol su içti evet gebe kalınmayı ekiliyor ama hamile kaldıkdan sonra olmuş..bol su taktir allahdan
Cnim enfeksiyonu yasadim o agrıyı bilirim yansa vs hic birsey yok ve ben 15 nisanda dogum kontrol hapini biraktim hayirlisi bakalim iadetlerin düzenliyse yumurtlamadan bi hafta gecmistir daha varsada belli olmaz gibi. Bende en son kanli idrar gelince enfeksiyon oldugu cikti. Kasik agrisi ve tuvaletini yaparken yanma varsa enfeksiyondur.
Tamam canım sağolSilinmeye basladigi anda catlamis oluyo tamamen silinince degil canim
Benimki 3 gün pik kaldı ona şaşıedım canımBazılarının yumurtlaması 2 gün pik kalabiliyor diye biliyorum. 17sinde yumurtlamışsın 18inde yumurtan çatlamış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?