Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal tarcin ve corekotunu karistiriyosun canim miktarlari var. Yumurtalarin gelisimi icin faydali. Eneaciz arkadasimiz 6 yil uzerine bu kuru vesile etti Rabbim hamile simdi masallah bende basladim bakalim.
Bende deneyim bu ay. Miktarları nasıl canım adetten sonramı başlanıyor basıl oluyor anlatırsan çok sevinirim bende

Bende deneyim bu ay. Miktarları nasıl canım adetten sonramı başlanıyor basıl oluyor anlatırsan çok sevinirim bende
Adetin 2. Gunu baslaniyor canim. 10 yemek kasigi saf bal 10 cay kasigi tarcin 12 tatli kasigi corekotunu karistirip macun haline getiriyosun. Sabah aksam ac karnina 1 tatli kasigi yiyosun. Corekotunu cektirmedim cigniyorum ben Eneaciz de oyle yapmisti. 10 gun yiyoruz bu karisimi. Ben suan adetliyim normal yiyorum da orucluyken iftarda sahurda yerim artik.

Bu durumda benimde yarın başlamam gerekiyor yapıp. Bugun hastalandım bende 3gün gecikme ile. Günü gününe hastalanırken ilkkez gecikme yaşadım hayrolsun insallah. Yarın bende deniyim ozaman yaa insallah rabbim vesile eder..

Insallah kuzum dene mutlaka tadida guzel yani.

Merhaba, seninle durumumuz aynı gibi. Benim Bat 30 mayıs. İnşallah hayırlısıyla amacımıza ulaşırız. Ben de ilk defa ovü testleri ile takip edicem. Çalıştığım için akşamüstü 5 buçuk gibi yapacağım hergün.

Cnm kalp delikligi gebelik doneminde alinan ilaclardan kaynaklanmaktadir. Enfeksiyonu ilk kez sizden duydum. Sadece idrar yolu enfeksiyonu asiri olunca gebe kalmayi etkiliyor mus.
İnanmazsın belki ama hiç ilâç almadı vitamin dışında bol su içti evet gebe kalınmayı ekiliyor ama hamile kaldıkdan sonra olmuş..bol su taktir allahdan

adetlerin düzenliyse yumurtlamadan bi hafta gecmistir daha varsada belli olmaz gibi. Bende en son kanli idrar gelince enfeksiyon oldugu cikti. Kasik agrisi ve tuvaletini yaparken yanma varsa enfeksiyondur.

adetlerin düzenliyse yumurtlamadan bi hafta gecmistir daha varsada belli olmaz gibi. Bende en son kanli idrar gelince enfeksiyon oldugu cikti. Kasik agrisi ve tuvaletini yaparken yanma varsa enfeksiyondur.
Cnim enfeksiyonu yasadim o agrıyı bilirim yansa vs hic birsey yok ve ben 15 nisanda dogum kontrol hapini biraktim hayirlisi bakalim i

Kızlar bırsey soracağım kafam iyice karıstı. Ben bu ay 8 gun gec adet oldum. O da ıgne ile. Bu surede yani adet olmam gereken 2. Gun ovulasyon testi yapmıstım 2 koyu cızgı vardı diger zamanlarda hıc yakalayamamostım yani ben o donemde yumurtlama mi yasadım benim yumurtlama gunum adet ıcınde mı anlamadım ben bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…