- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.801
Yaa hamiş hamiş bide misafir mi geldiMisafirim vardı
Yazamadım bende uğrasıorum yav inşallah gebe cıkarsın emi
En zor donemi o iste.Allah sabrini kolayligini verir in saAllahKızımda kusmam oldu oğlum da sadece limon yedim oğlan da daha cok verdim kusmam olmadı ekmekden tiksinmistim
Neden kısıtlı bir süre ??27 Nisan’da bebek istediğimize karar verdik. 1 yıllık evliyim sadece. Bebek istiyorum. 5 ay içinde oldu oldu. Olmazsa köpek alıp ona bakacağım sanırım.
Allah’ım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin
Günaydın cnm hayırlı cumalarGünaydin hayirli cumalar
AminGünaydın hayırlı cumalar kizlarbu mubarek ayin mubarek gununde gonlumuzdekini bilen Rabbim bize tez vakitte nasip etsin insallah
AY inşallah olur ya o bekleyiş çok güzel ama tabi Adet kanaması olacak mo diye stres yapmadan duramıyor insan13 14 gibi adet günüm o kadar heyecanlıyım ki şimdiden kızlar olucam mı olmucam mı diye bi yandan da en kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama gönül işte Allah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları versin hepimizehayırlı cumalar
GnydnGunaydin sevgili arkadaslar
Hayırlı cumalar herkese
Amin test yaptinmi hiç13 14 gibi adet günüm o kadar heyecanlıyım ki şimdiden kızlar olucam mı olmucam mı diye bi yandan da en kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama gönül işte Allah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları versin hepimizehayırlı cumalar
Ben şimdi günü geçmeden yapmak istemiyorum olmazsa pis alışırım bu sefer bide daha ikinci ay düşündüğümüzden beri. Bi kaç ay sonra bi haft önce de yapabilirim bu sabırsızlıkla3 kala çikabilir teste
Valla bncede hic girme o batakliga cikamiyosunBen şimdi günü geçmeden yapmak istemiyorum olmazsa pis alışırım bu sefer bide daha ikinci ay düşündüğümüzden beri. Bi kaç ay sonra bi haft önce de yapabilirim bu sabırsızlıkla
O testler nasıl bişeye benziyor onu bileAmin test yaptinmi hiç
Aynen canımAY inşallah olur ya o bekleyiş çok güzel ama tabi Adet kanaması olacak mo diye stres yapmadan duramıyor insan
KAnda hemen belli oluyor muValla bncede hic girme o batakliga cikamiyosunonce 1 hafta kala idrar testleri basliyo sonra kan vermeler.
Ben şimdi günü geçmeden yapmak istemiyorum olmazsa pis alışırım bu sefer bide daha ikinci ay düşündüğümüzden beri. Bi kaç ay sonra bi haft önce de yapabilirim bu sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?