Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 Nisan’da bebek istediğimize karar verdik. 1 yıllık evliyim sadece. Bebek istiyorum. 5 ay içinde oldu oldu. Olmazsa köpek alıp ona bakacağım sanırım.

Allah’ım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin

Neden kısıtlı bir süre ??

13 14 gibi adet günüm o kadar heyecanlıyım ki şimdiden kızlar olucam mı olmucam mı diye bi yandan da en kötüsüne alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama gönül işte Allah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları versin hepimize hayırlı cumalar

AY inşallah olur ya o bekleyiş çok güzel ama tabi Adet kanaması olacak mo diye stres yapmadan duramıyor insan

Amin test yaptinmi hiç

Ben şimdi günü geçmeden yapmak istemiyorum olmazsa pis alışırım bu sefer bide daha ikinci ay düşündüğümüzden beri. Bi kaç ay sonra bi haft önce de yapabilirim bu sabırsızlıkla
Valla bncede hic girme o batakliga cikamiyosun once 1 hafta kala idrar testleri basliyo sonra kan vermeler.

Hayırlı cumalar herkese Ovulasyon testinde çatlamayı göreli 2 gün oldu dünden beri göğüs hassasiyetm var, adet belirtisi desem şimdiden tutmadığı belli olur mu daha yeni yumurtladım‍♀ hamilelik desem o da belli olmaz, acaba prolaktinim mi yükseldi daha önce de yüksekti düşürmüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…