Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim eger prolaktinin yukseliyorsa dar sıkan destekli camasirlar giymemeliyiz hatta boyle belirti ararken elleyip bakiyoruzya hassasmi felan diye onlar bile kanallari aktif edip hormonlari yukseltiyo . Daha belirti.icin cok erken

Canim eger prolaktinin yukseliyorsa dar sıkan destekli camasirlar giymemeliyiz hatta boyle belirti ararken elleyip bakiyoruzya hassasmi felan diye onlar bile kanallari aktif edip hormonlari yukseltiyo . Daha belirti.icin cok erken
Bence de erken canım. Biraz elledim ben de acıyo mu diye belki de ondan oldu ya inşallah yükselmemiştir sonraki ay aşılama düşünüyoruz çünkü.

Bence de erken canım. Biraz elledim ben de acıyo mu diye belki de ondan oldu ya inşallah yükselmemiştir sonraki ay aşılama düşünüyoruz çünkü.
Insallah yukselmemistir canim bende bu ay fazlaca belirti ararken bakindim hassaslasti bende diyorum acaba yukseldimi.diye. insallah aşılamaya gerek kalmadan alirsin guzel haberi

Keşke elimizden birseyler gelse de boyle yazarak degil de dokunarak destek olabilsek her birimize. Mavi boncugum umarim bugun girersin ve az da olsa birseyler yazarsin.
Gercekten cok merak ediyoruz seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…