- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.821
AnlamadimO testler nasıl bişeye benziyor onu bile
Aynen canım
Ya bazi doktorlar dollenme oldugu gibi yukselmeye basliyor diyo ama ben cok sahit oldum adeti gectikten sonra kanda cikan yada 4-5 gun oncee. En iyisi beklemek sanieim.KAnda hemen belli oluyor mu
Canim eger prolaktinin yukseliyorsa dar sıkan destekli camasirlar giymemeliyiz hatta boyle belirti ararken elleyip bakiyoruzya hassasmi felan diye onlar bile kanallari aktif edip hormonlari yukseltiyo . Daha belirti.icin cok erkenHayırlı cumalar herkeseOvulasyon testinde çatlamayı göreli 2 gün oldu dünden beri göğüs hassasiyetm var, adet belirtisi desem şimdiden tutmadığı belli olur mu daha yeni yumurtladım ♀ hamilelik desem o da belli olmaz, acaba prolaktinim mi yükseldi daha önce de yüksekti düşürmüştük
Bence de erken canım. Biraz elledim ben de acıyo mu diye belki de ondan oldu ya inşallah yükselmemiştir sonraki ay aşılama düşünüyoruz çünkü.Canim eger prolaktinin yukseliyorsa dar sıkan destekli camasirlar giymemeliyiz hatta boyle belirti ararken elleyip bakiyoruzya hassasmi felan diye onlar bile kanallari aktif edip hormonlari yukseltiyo . Daha belirti.icin cok erken
Insallah yukselmemistir canim bende bu ay fazlaca belirti ararken bakindim hassaslasti bende diyorum acaba yukseldimi.diye. insallah aşılamaya gerek kalmadan alirsin guzel haberiBence de erken canım. Biraz elledim ben de acıyo mu diye belki de ondan oldu ya inşallah yükselmemiştir sonraki ay aşılama düşünüyoruz çünkü.
İnşallah hepimiz alırız canımInsallah yukselmemistir canim bende bu ay fazlaca belirti ararken bakindim hassaslasti bende diyorum acaba yukseldimi.diye. insallah aşılamaya gerek kalmadan alirsin guzel haberi
Amin canim insallahİnşallah hepimiz alırız canım
Çarşamba 18.52 son giriş tarihi...
Halletttim cnm :))) erken gelmezse tahmini o tarihlerde
Hadi bakalım yansın gexelerTatlim bugun ovu gunumdeymisim takvim oyle diyo
Meraktayız kuzumAllah seniya inşallah yarın pozitif duyarımmmm
Hadi bakalım yansın gexeler
inş.diyelimMerhaba kızlar aranızda yeniyim, nisanı da kaçırdık mayısı tutturur muyuz acaba
Yok ya, o olmayacakmış korkusundan ileri geliyor aslında. Yoksa olacağı anı iple çekiyoruz. Hayırlı zamanda olsun istiyoruz.Neden kısıtlı bir süre ??
2 de randevu
nerdesin kız sen bakıyım2 de randevu
İnşallah Rabbim bekletmesinYok ya, o olmayacakmış korkusundan ileri geliyor aslında. Yoksa olacağı anı iple çekiyoruz. Hayırlı zamanda olsun istiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?