- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.841
Oyyy inşallahGünaydın hayırlı cumalar kizlarbu mubarek ayin mubarek gununde gonlumuzdekini bilen Rabbim bize tez vakitte nasip etsin insallah
hayırlı olsun canımKizlar sanırım bu sefer oldu. Adetten 2 gun once 110 du degerim adet gunu 270 olmuş 1 gun gecince 560. Düzenli artis sıkıntı olmadığını gösteriyor sanirim. Önümüzdeki carsamba keseyi görücez ins
Ayyy çook sevindim gözün aydın canımmmmmKizlar sanırım bu sefer oldu. Adetten 2 gun once 110 du degerim adet gunu 270 olmuş 1 gun gecince 560. Düzenli artis sıkıntı olmadığını gösteriyor sanirim. Önümüzdeki carsamba keseyi görücez ins
Bir umut inşAllahMerhaba kızlar aranızda yeniyim, nisanı da kaçırdık mayısı tutturur muyuz acaba
Ay ya çok zor bişey umarım öyle bişey yoktur varsa da inşallah en kısa zamanda toparlanırÇarşamba 18.52 son giriş tarihi...
Buyuk ihtimalle kurtaj oldu, ve ruhen toparlanma surecinde. Insallah yanılıyorumdur..
Amin amin..Ay ya çok zor bişey umarım öyle bişey yoktur varsa da inşallah en kısa zamanda toparlanır
2 sene oldu canım insanın elinde olmuyorCnm benim uzme kendini rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman olur ins. Bana doktor normal olmaz dedi .allahin izniyle oldu.
İnşallah yaaa şu güzel mübarek cumanın hatrına
Ayy insallah ya valla bak heycanlandim simdiİnşallah yaaa şu güzel mübarek cumanın hatrına
Illa gece olmak zorunda diil ki canimKızlaaaar sanırım ovulasyon başladı ya da başlamak üzere ama kociş gece vardiyasına geçiyor yarın bu ay için pek umudum olmasa da hayırlısı diyorum bir umut belki geç döllenme vs olabilirolur dimi ya olsun
Illa gece olmak zorunda diil ki canimsaka bi yana insallah gonlunce olsun
Sorma ya caydan nefret edıorum birde cay yaptım midem mahvoldu bugün bile aynıYaa hamiş hamiş bide misafir mi geldikıyamam. İnşallah kız inşallah
Kız ramazandayız
Insalllah hersey allahin izniyle gonlunce olur. Benimde 2.5 yil sonra oldu. Benim acimdan sorun yoktu olmazsada olabilirdi ama esim istedigi icin yaza tup bebek yaptirmayi dusunuyordu ki bebis geldi. Zamanin rabbim belirliyor. Belirtilere bence takilma reglin bi kac gun gecince test yap. Bende her ay hamileymisim gibi oluyordum ama sonrasi yok.2 sene oldu canım insanın elinde olmuyorama umut ta asla tükenmez Elbet birgün belkide bu ay Bat 16. Ama fazla belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?