Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sanırım bu sefer oldu. Adetten 2 gun once 110 du degerim adet gunu 270 olmuş 1 gun gecince 560. Düzenli artis sıkıntı olmadığını gösteriyor sanirim. Önümüzdeki carsamba keseyi görücez ins

Kizlar sanırım bu sefer oldu. Adetten 2 gun once 110 du degerim adet gunu 270 olmuş 1 gun gecince 560. Düzenli artis sıkıntı olmadığını gösteriyor sanirim. Önümüzdeki carsamba keseyi görücez ins
Ayyy çook sevindim gözün aydın canımmmmm

Kızlaaaar sanırım ovulasyon başladı ya da başlamak üzere ama kociş gece vardiyasına geçiyor yarın bu ay için pek umudum olmasa da hayırlısı diyorum bir umut belki geç döllenme vs olabilir olur dimi ya olsun

Illa gece olmak zorunda diil ki canim saka bi yana insallah gonlunce olsun

2 sene oldu canım insanın elinde olmuyor ama umut ta asla tükenmez Elbet birgün belkide bu ay Bat 16. Ama fazla belirtim yok
Insalllah hersey allahin izniyle gonlunce olur. Benimde 2.5 yil sonra oldu. Benim acimdan sorun yoktu olmazsada olabilirdi ama esim istedigi icin yaza tup bebek yaptirmayi dusunuyordu ki bebis geldi. Zamanin rabbim belirliyor. Belirtilere bence takilma reglin bi kac gun gecince test yap. Bende her ay hamileymisim gibi oluyordum ama sonrasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…