Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin..
Kizimdan once kimyasal gebelik yasadim.
Kurtaja gerek kalmadan regl ile gitti.
Asla unutulmuyor.
Insallah burdaki herkes bu ay hamile haberleri alir ve saglikla ilerler.
Aynen öyle canım bende yaşadım düşük çok ağladım toparlamak zor oluyor biraz insanın içinde artık hep bir korku oluyor umarım en kısa sürede toparlanır aramıza doner

Kızlar ben bugün doktora gitxektim ama niyetli olduğum için gidemeyeceğim. Doktora yazdım iftardan sonra gelsem geçmi olur diye nöbetçiymiş bugün. Ama nüyük ihtimal gidemiycem. Zaten eşimlede tartıştık ben çok baskı yapıyormuşum oda baskı yapınca canı istemiyormuş. Oruçtan dolayı zaten hali kalmıyormş.O yüzden bizim bu ay iptal. Boşuna ilaç kullandım hayırlısı artık ben bie süre bebek fikrini rafa kaldırıyorum :) İnşallah sizler hamile olursunuz bu ay.

Oruclunun lafı ciddiye alınmaz canım bence git doktora nasip bu normaldir adam oruclu sınırlı olması

Amiin canim Alah razi olsun alttan doktora git demeyede basladi ailesi . Moralmen coktum resmen bikac ayda.
Kimseyi takma bosver onların demesi mühim değil. Önemli olan senın istemen hazır olman... Ben inanıyorum olucaktır bende Pkoluyum Allah nasip ederse kimsenın lafı gecmez

Kimseyi takma bosver onların demesi mühim değil. Önemli olan senın istemen hazır olman... Ben inanıyorum olucaktır bende Pkoluyum Allah nasip ederse kimsenın lafı gecmez
Oyle tabiki canim hic isyan etmiyorum Rabbim zamanini biliyor belkide daha hazir degiliz. Ama insan istemektende geri duramiyor

Ağzı olan konusuyor çünkü benimde eltim bana dıordu aaa ikinci cocuğu olmuyor neden olmuyor. Bi sorun var galiba bişi var sen doktora git neyse ki tedavisiz kaldım oda şaşırdı taby

Ağzı olan konusuyor çünkü benimde eltim bana dıordu aaa ikinci cocuğu olmuyor neden olmuyor. Bi sorun var galiba bişi var sen doktora git neyse ki tedavisiz kaldım oda şaşırdı taby
Hayir anlamiyorum bu insanlari sanane kardesim. Senin düşündüğünu ben kendim icin dusunemiyo muyum. bak sinirlendim yine . Bebisini saglicakla kucagina al insallah

Hayir anlamiyorum bu insanlari sanane kardesim. Senin düşündüğünu ben kendim icin dusunemiyo muyum. bak sinirlendim yine . Bebisini saglicakla kucagina al insallah
Amin canım onun dört tane var sürekli bana senın gec oluyor nıye falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…