- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.861
ramazanin basindan beri adetliyim oruc tutmuyorum adapte olamadim sanirim henuz cok doğru ayy dank etti birden
Bugün de iftara davetliyiz aksi gibi bir bahaneyle eve erken geçmek lazım
Aynen öyle canım bende yaşadım düşük çok ağladım toparlamak zor oluyor biraz insanın içinde artık hep bir korku oluyor umarım en kısa sürede toparlanır aramıza donerAmin amin..
Kizimdan once kimyasal gebelik yasadim.
Kurtaja gerek kalmadan regl ile gitti.
Asla unutulmuyor.
Insallah burdaki herkes bu ay hamile haberleri alir ve saglikla ilerler.
biz kacar yumutalar bosa gidecek yoksa denmez dogru . Ramazanda zor bu isler ama yogunluktan kafsya cok takamazsak nasip olur belki
Canım senin bulantılar ne durumdaAynen öyle canım bende yaşadım düşük çok ağladım toparlamak zor oluyor biraz insanın içinde artık hep bir korku oluyor umarım en kısa sürede toparlanır aramıza doner
Insallah canimBenim de düşüncem o düşünmezsek inşAllah mubarek ayda da gelir bebişler
Taramaya girsene canım komple rahim yumurtalık hepsi içinInsallah canim8 -9 aydir olmuyo hormon tahlileri disinda muayenede olmadim. Bi sıkıntı oldugunu dusunmeye basladim
Esimin isi gerekiyo baska sehirdeyiz burdada hic iyi doktor yok malesef. Bj ay sonra felan memlekette gidicem insallah canimTaramaya girsene canım komple rahim yumurtalık hepsi için
İnşallah umarım kötü bişey cıkmaz istediğin gibi bebeğine kavusursun kıyamamEsimin isi gerekiyo baska sehirdeyiz burdada hic iyi doktor yok malesef. Bj ay sonra felan memlekette gidicem insallah canimikimizde gozukucez.
Oruclunun lafı ciddiye alınmaz canımKızlar ben bugün doktora gitxektim ama niyetli olduğum için gidemeyeceğim. Doktora yazdım iftardan sonra gelsem geçmi olur diye nöbetçiymiş bugün. Ama nüyük ihtimal gidemiycem. Zaten eşimlede tartıştık ben çok baskı yapıyormuşum oda baskı yapınca canı istemiyormuş. Oruçtan dolayı zaten hali kalmıyormş.O yüzden bizim bu ay iptal. Boşuna ilaç kullandım hayırlısı artık ben bie süre bebek fikrini rafa kaldırıyorum :) İnşallah sizler hamile olursunuz bu ay.
Amiin canim Alah razi olsunİnşallah umarım kötü bişey cıkmaz istediğin gibi bebeğine kavusursun kıyamam❣
Kimseyi takma bosver onların demesi mühim değil. Önemli olan senın istemen hazır olman... Ben inanıyorum olucaktır bende Pkoluyum Allah nasip ederse kimsenın lafı gecmezAmiin canim Alah razi olsunalttan doktora git demeyede basladi ailesi . Moralmen coktum resmen bikac ayda.
Oyle tabiki canim hic isyan etmiyorum Rabbim zamanini biliyor belkide daha hazir degiliz. Ama insan istemektende geri duramiyorKimseyi takma bosver onların demesi mühim değil. Önemli olan senın istemen hazır olman... Ben inanıyorum olucaktır bende Pkoluyum Allah nasip ederse kimsenın lafı gecmez
Ciddiydi valla baya birşey yapamıyoruz bende saldım artıkOruclunun lafı ciddiye alınmaz canımbence git doktora nasip bu normaldir adam oruclu sınırlı olması
Hayir anlamiyorum bu insanlari sanane kardesim. Senin düşündüğünu ben kendim icin dusunemiyo muyum.Ağzı olan konusuyor çünkübenimde eltim bana dıordu aaa ikinci cocuğu olmuyor neden olmuyor. Bi sorun var galiba bişi var sen doktora git neyse ki tedavisiz kaldım oda şaşırdı taby
Amin canım onun dört tane var sürekli bana senın gec oluyor nıye falanHayir anlamiyorum bu insanlari sanane kardesim. Senin düşündüğünu ben kendim icin dusunemiyo muyum.bak sinirlendim yine . Bebisini saglicakla kucagina al insallah
Yok canım salma istiyorsan istikrarlı olmalısın benceCiddiydi valla baya birşey yapamıyoruz bende saldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?