- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.881
Amin canım onun dört tane var sürekli bana senın gec oluyor nıye falan
Öle çok şükürtobe bisey derdim de simdi olmaz ban yeriim. Rabbim aratmsmis ikinciyi sukir canim.
Insallah canim benimAynen
Öle çok şükürya inşallah sende kalırsın bu mübarek günlerin hürmetine canım benım ❣
Ben istiyorumda o yeterince istemiyor diye benimde keyfim kaçıyor. Oyüzden bende takmıycam artık olursa olur olmazsa olmaz ne yspiyim hayırlısı yani.Yok canım salma istiyorsan istikrarlı olmalısın bence
Heralde 2 saate çıkar kuzu kan verinceAyy insallah ya valla bak heycanlandim simdine zaman belli olur saat kacta
Bakarsin tam vazgecince olurBen istiyorumda o yeterince istemiyor diye benimde keyfim kaçıyor. Oyüzden bende takmıycam artık olursa olur olmazsa olmaz ne yspiyim hayırlısı yani.
Yaaa kıyamam sanaSorma ya caydan nefret edıorum birde cay yaptım midem mahvoldu bugün bile aynı
Ohooo sen simdiden negatif olmusssun. Allahin izniyle pozitif olacak kuzum olmasada elbet zamani vardir. Tevekkul..Heralde 2 saate çıkar kuzu kan verinceama daha vermedim de ben nedense olumsuz hissediyorum
Daha vermedim ki
Yani öyle ama hevesli değilim şuanOhooo sen simdiden negatif olmusssun. Allahin izniyle pozitif olacak kuzum olmasada elbet zamani vardir. Tevekkul..
Olumsuz cikma ihtimali yapiyo boyle kuzumYani öyle ama hevesli değilim şuan
Yani öyle ama hevesli değilim şuan
İnşallah ya dua et lütfenOlumsuz cikma ihtimali yapiyo boyle kuzumhadi guzel haberlerle gel gorim o zaman hevessiz kalabiliyon mu
İhmal etme en kısa zamanda git muayene ol sen de eşindeInsallah canim8 -9 aydir olmuyo hormon tahlileri disinda muayenede olmadim. Bi sıkıntı oldugunu dusunmeye basladim
En icten dualarimlaİnşallah ya dua et lütfen
Oyle dusunuyoruz acaaba rahim filmide mi cektirsem erken mi dahaİhmal etme en kısa zamanda git muayene ol sen de eşinde
Oyle dusunuyoruz acaaba rahim filmide mi cektirsem erken mi daha
Mayis 2015 de evlendimInsallah canim8 -9 aydir olmuyo hormon tahlileri disinda muayenede olmadim. Bi sıkıntı oldugunu dusunmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?