Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar farkindayim ki bunun. Ne zaman strese basladim adet duzenim sasti bi garip haller. Ama yapamiyorum kafadan uzaklastiramadim.bi turlu.

Dr a cocugumuz olmuyor diye gittiğinde zaten oncelikli olarak rahim filmi istiyor.
Bence dr a gitiginde bu konuyu danis. Rqhim filmi sonrası ben dahil cok kisi var sonraki ay hamile kalan.
Korkmuyoda degilim ama dediginiz gibi genelde sonrasi hamile kaliniyo napalım insallah gerek kalmaz ama olmazsa cekinicem

En icten dualarimla
Kan verdim kuzu. Doktora girer girmez hamilemisin kız yoksa dedi, dedim nerden anladı acaba içine mi doğdu. Sonra aklıma geldi ki ben dün doktoru aradım regl geciktiğini söyledim ondan ötürü dedi kadıncağızsonra gel ultrasondan bakalım belki çıkar dedi ki, tabiki gözükmedi kan verdik şimdi dedik biraz erken çıksa. Bir saate çıkacak bekliyoruz bakalım

Canim kanda 6 gun oncesinden bile öğrenilebiliyor. Sanirim olsa çıkardı. Stresten ötürü gecikme yaşamış olabilirsin. Ya da henüz düzene girmemiş olabilir

Allah seni napmasin emi. Ultrasonda bi sıkıntı gormedi o zaman . Yumurtaliklarda kistlesme felan o zaman adet gecikmesinin bi sebebi kaliyor

Yok kız orucum ultrasondan baktı işte. O zaman soğan kist yapsa derdi kadın. Hmm ay bak beni mutlu ettin haaa ❤❤
Ay insanlarin oruc tuttugunu unutuyom bu 2 oldu kist yapmazda kuzum bazen rahim duvarinin gec kalinlasmasina sebep oluyomus gec adet olabiliyomus kotu bisey yapmaz yani. Ama insallah sana guzel haber getirecek

Ay insanlarin oruc tuttugunu unutuyom bu 2 oldu kist yapmazda kuzum bazen rahim duvarinin gec kalinlasmasina sebep oluyomus gec adet olabiliyomus kotu bisey yapmaz yani. Ama insallah sana guzel haber getirecek
Yaa inşallah endometrium ne bişeyler dedi hemşiresine ama anlamadım tabi

Canim kanda 6 gun oncesinden bile öğrenilebiliyor. Sanirim olsa çıkardı. Stresten ötürü gecikme yaşamış olabilirsin. Ya da henüz düzene girmemiş olabilir
Başka forumlarda gördüm canım 1 hafta sonra sonucu değişenler olmuş geç döllenmeden dolayı benim tahmin ettiğim tarihte olmamıştır belki yumurtlama daha geç olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…