- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.901
Bi sikinti çıkmaz insallahHiç bilmiyorum erken mi değil mi ama bence önce bir detaylı kontrol yapılsın doktorun ihtiyaç duyarsa ister zaten
O kadar farkindayim ki bunun. Ne zaman strese basladim adet duzenim sasti bi garip haller. Ama yapamiyorum kafadan uzaklastiramadim.bi turlu.Mayis 2015 de evlendim
Haziran 2017 de kızım doğdu
1 yil boyunca bizim de olmadi.
Üzülme ve pozitif ol.
Kumseyi de takma.
Sen sadece kendine ve esine odaklan.
Seni coookkk iyi anlayan biri olarak söylüyorum ki ; stres en büyük etken.
Dr a cocugumuz olmuyor diye gittiğinde zaten oncelikli olarak rahim filmi istiyor.Oyle dusunuyoruz acaaba rahim filmide mi cektirsem erken mi daha
Çıkmaz Allah'ın izniyle. Sen kafana onu hiiiiç takma ki yumurtacıklarımız da etkilenmesinBi sikinti çıkmaz insallah
Korkmuyoda degilim ama dediginiz gibi genelde sonrasi hamile kaliniyo napalım insallah gerek kalmaz ama olmazsa cekinicemDr a cocugumuz olmuyor diye gittiğinde zaten oncelikli olarak rahim filmi istiyor.
Bence dr a gitiginde bu konuyu danis. Rqhim filmi sonrası ben dahil cok kisi var sonraki ay hamile kalan.
Yumurta tembelligi var demisti sanirim doktor bekarken bana ama ustunde durmamistim. Simdi onun icin corekotu bal tarcin yiyorum insallah faydasini gorurum.Çıkmaz Allah'ın izniyle. Sen kafana onu hiiiiç takma ki yumurtacıklarımız da etkilenmesin
Sagol canim cok tesekkur ederim sen de durumlar nedirAyyy çook sevindim gözün aydın canımmmmm ❤❤❤
Kan verdim kuzu. Doktora girer girmez hamilemisin kız yoksa dedi, dedim nerden anladı acaba içine mi doğdu. Sonra aklıma geldi ki ben dün doktoru aradım regl geciktiğini söyledim ondan ötürü dedi kadıncağızEn icten dualarimla
Kan verdim de biraz önce bekliyorum canımmSagol canim cok tesekkur ederim sen de durumlar nedir
Canim kanda 6 gun oncesinden bile öğrenilebiliyor. Sanirim olsa çıkardı. Stresten ötürü gecikme yaşamış olabilirsin. Ya da henüz düzene girmemiş olabilirKızlar 1 martta kürtaj oldum 48 gün sonra 17 nisanda adet oldum bu ayki adetim bugün olacak diye tahmin ediyodum belki yanlış hesapladım bilmiyorum dün kan verdim 0.351 cıktı adette olmadım hamilelik belirtilerim de var dun ultrasyondada bisey çıkmadi adetin yakında demedi acaba yeni oluşuyo olabilirmi sonradan yukselirmi ki değer yaşayan falan varmi
Kan verdim kuzu. Doktora girer girmez hamilemisin kız yoksa dedi, dedim nerden anladı acaba içine mi doğdu. Sonra aklıma geldi ki ben dün doktoru aradım regl geciktiğini söyledim ondan ötürü dedi kadıncağızsonra gel ultrasondan bakalım belki çıkar dedi ki, tabiki gözükmedi kan verdik şimdi dedik biraz erken çıksa. Bir saate çıkacak bekliyoruz bakalım
Aayyy o bir kac saat gecmek bilmiyor ins cok guzel sonuclar alırsın canimKan verdim de biraz önce bekliyorum canımmdua et hamilelerin duaları kabul olur
Kız kisti falan ultrasonda görebilir miAllah seni napmasin emi. Ultrasonda bi sıkıntı gormedi o zaman . Yumurtaliklarda kistlesme felan o zaman adet gecikmesinin bi sebebi kaliyor
Yaa inşallah inşallahAayyy o bir kac saat gecmek bilmiyor ins cok guzel sonuclar alırsın canim
Gorur tabi canim alttan mi bakti?Kız kisti falan ultrasonda görebilir mi
Yok kız orucumGorur tabi canim alttan mi bakti?
Ay insanlarin oruc tuttugunu unutuyom bu 2 olduYok kız orucumultrasondan baktı işte. O zaman soğan kist yapsa derdi kadın. Hmm ay bak beni mutlu ettin haaa ❤❤
Yaa inşallahAy insanlarin oruc tuttugunu unutuyom bu 2 oldukist yapmazda kuzum bazen rahim duvarinin gec kalinlasmasina sebep oluyomus gec adet olabiliyomus kotu bisey yapmaz yani. Ama insallah sana guzel haber getirecek
Başka forumlarda gördüm canım 1 hafta sonra sonucu değişenler olmuş geç döllenmeden dolayı benim tahmin ettiğim tarihte olmamıştır belki yumurtlama daha geç olmuşturCanim kanda 6 gun oncesinden bile öğrenilebiliyor. Sanirim olsa çıkardı. Stresten ötürü gecikme yaşamış olabilirsin. Ya da henüz düzene girmemiş olabilir
Endometrium kalinlasip kanayan rahim tabakası iste canim onun kalinligini olcmusturYaa inşallahendometrium ne bişeyler dedi hemşiresine ama anlamadım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?