Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuyunca kendimi gördüm sanki bende ocakta kürtaj oldum 8 haftalikken. Dedigin gibi bende sürekli dursaydi simdi söyle olcakti diye dusunup duruyorum. Cevremde hamileler var benden sonra kalanlar, göbekleri belirginlesti artik. Onlara bakiyorum benimki daha buyuk olcakti diyorum onlar olmasa bu kadar takilmazdim diye resmen hamileleri sucluyorum icimden
3 bucuk ay oldu kürtaj olali insallah daha beklemeyiz. İlk gebelikte mi zor olmustu onada ugrastiniz mi yoksa kürtaj sonrasimi uzadi. Bide herkes hemen olur deyip durdu bana

Orası Allahın emri canım hahaha belirti aramak bizim işimiz :)) başım ağrıyor acaba hamile miyim falan ovü testi yapıyor musun. Ben ilk defa yapıyorum bakalım ne olacak
Canim ya ben kızımda yaptim yaptim sonra pes ettim, hic takip etmedigim ay hamile kaldim. Bu ay ovu yapmiyorum, artik onu hic yapmicam hatta. 2 gunde 1 deniyorum bu ay.
Eger bu ay bu sekilde de olmazsa zaten sorun var diyecegim artik.
bende bu aralar annem erken menopoza girdi ya bende girersem 2. Cocugu yapamazsamin derdine dustum daha birinci olmadan Delirdim
Yaa ben de cocuk istemesem menapoza girmek istiyorum diyorum habire. Regl olmaktan nefret ediyorum yaaa. 24 senedir regl oluyormuşum aboooogggggggg

Ilk defa hesaplayınca yillari şok oldum anam.

Doğru tatlımalan Allah veren Allah. Senin yaş kaç merakımı cezbetti

Selam kizlar.bende ovu testere basladim.simdilik ikinci cizgi Cok sonuk.Devam ediyorum.umarim yumurtlama gerceklesir bu ay

Kiyamam canım benim ya çok zor gerçekten ne desem tesselli vermez dediğin gibi veren o alanda vardır bir hikmeti ilaçlarını ihmal etme sakin sen iyisin önemli olan o inşallah en kisa zamanda tekrar hamile kalacaksın canım hep yanındayız unutma ,ben bu aralar giremiyorum durumumdan dolayı ama hep aklimdasiniz iyiki varsınız dikkat et kendine inşallah en kisa zamanda atlatirsin ama cok ta üzüldüm acikcasi insan alışıyor ışte hamilelik durumuna

Selam kızlar ben adet biter bitmez yumurtlama gününü dikkat ettim yaklaşık yumurtlama günü uzerinden 7 gün geçti dayanamadım beta hcg ye baktım 0.01 çıktı sizce beklemeli miyim yoksa bu ayda mi ümidi keseyimmi

M maviboncugumm

Canım benim hep merak ettim, acın üzüntün elbette tarifsiz, ama hayırlısı böyleymiş, Verende alan da o ve inanki herşeyimiz imtihan belki de böyle olması daha hayırlıydı bilemeyiz bilen bir tek yüce mevlam, ben inanıyorum ki Rabbim hayırlı vakitte tekrar rahmini dolduracak emin ol, Bende geçen ay biliyorsun kimyasal yaşadım ve bugün tekrar öğrendim hamile olduğumu , yeterki inancını yitirme
Allah’a emanet ol”un”

Canim ya ben kızımda yaptim yaptim sonra pes ettim, hic takip etmedigim ay hamile kaldim. Bu ay ovu yapmiyorum, artik onu hic yapmicam hatta. 2 gunde 1 deniyorum bu ay.
Eger bu ay bu sekilde de olmazsa zaten sorun var diyecegim artik.
Ovü ben de ilk defa yapıyorum, bakalım bende nasıl sonuç verecek. Ben oğlumda birer gün ara ile değerlendirip hemen hamile kalmıştım. İnşallah sende de aynısı olur canım.. Ben birkaç ay önce ciddi değerlendirmeler yaptım ama olmamıştı. O yüzden ovü deniyim dedim çünkü ilk oğlumda olduğu gibi istikrarlı olamıyoruz bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…