- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.161
Hayir degil canim hem bu sut hormonu yani gebeligi yuksek olursa engelliyo dusuk olmasi onemli degil.O zmn bnmki biraz düşük gibi
Ay ben bileyim bian içime kurt düştüHayir degil canim hem bu sut hormonu yani gebeligi yuksek olursa engelliyo dusuk olmasi onemli degil.
Yok kiz hic takma valla insanlar onu dusurmek icin neler yapiyoAy ben bileyim bian içime kurt düştü☺
Aynen ya çok doğru dedinYok kiz hic takma valla insanlar onu dusurmek icin neler yapiyohani hamileler sut koruyo diyoya emzirirken bu hormon yuksek oluyo gebeligi engelliyo ondan bende boyle hergun biseye takiyorum buluyozda valla
Aynen ya çok doğru dedin
Yok kız daha neler kaç yaşındasın kibende bu aralar annem erken menopoza girdi ya bende girersem 2. Cocugu yapamazsamin derdine dustum daha birinci olmadan Delirdim
Bosuna demiyom delirdim diyeKız allah seni napmasın ya bnde büyük sandım . Bırakta onu ben düşüneyim 27 yaşındayım
Okuyunca kendimi gördüm sankiMavi Boncugumm çpk geçmiş olsun geçtiğimiz Ağustos ayında 9+5 te gebeliğim ilerlemediği için kürtaj olmak zorunda kaldım yazdıklarını okuyunca aynı güne tekrar döndüm ve içim cız etti bir adetten geçtikten sonra dr izniyle tekrar denemeye başladık 8 ay oldu bugün yine regl oldum maalesef ben istemsizce hep kaybettiğim bebeğin günlerini saydım kaybetmesem şukadarlık olacaktı diye. Bugün yaşasaydı 3 aylık olacaktı bu üzüntüme tek iyi gelecek şey yeniden bir bebek sahibi olabilmek. İnşallah önümüzdeki aylarda birlikte hamile
Canim ya ben kızımda yaptim yaptim sonra pes ettim, hic takip etmedigim ay hamile kaldim. Bu ay ovu yapmiyorum, artik onu hic yapmicam hatta. 2 gunde 1 deniyorum bu ay.Orası Allahın emri canım hahaha belirti aramak bizim işimiz :)) başım ağrıyor acaba hamile miyim falanovü testi yapıyor musun. Ben ilk defa yapıyorum bakalım ne olacak
Yaa ben de cocuk istemesem menapoza girmek istiyorum diyorum habire. Regl olmaktan nefret ediyorum yaaa. 24 senedir regl oluyormuşum abooooggggggggbende bu aralar annem erken menopoza girdi ya bende girersem 2. Cocugu yapamazsamin derdine dustum daha birinci olmadan Delirdim
Doğru tatlımalan Allah veren Allah. Senin yaş kaç merakımı cezbettiValla almanyada gebe kalmaya yardımcı jel yazıyo, ilişki öncesi içeri sokup sıkacakmışım. Tek kullanımlık upuzun başı olan tüp gibi 8 adet var içinde. Ya burda ismiyle yazanları okumuştum kaale almamıştım ama yani dediğim gibi ben nerdeyse akıntısı sıfır olan biriyim . Hani spermin içeri geçişi 2-3 gün yaşama ihtimali falan bence benim bünyede yalan yani. Bakalım bitur bunu deneyeceğim. Biz yumurtlamayı bitürlü denk getiremiyoruz aslen o sebeple şu kadar süre denedik çocuk olmadı diyemiyorum. Oğluma gebe kalabilmek için de 6 adet dönemi korunmadık ama yani toplasan yumurtlama günü veyaondsn önceki 2 günü denk getirebildiğimiz 1 ya da iki kez olmuştur yani. O sebeple valla ben kader kısmet yazılan neyse o , buna çok inanıyorum. Gerisi sanki bizim boş çabamız gibi geliyor inanın. Oğluma gebeymişim 11 günlük çocuk kan tahlilinde çıkmadı. Üzerine sarı kantaron hapı ve adet söktürecek ne varsa sabah akşam tükettim bi hafta daha, hatta adet olayım sökülsün nasılsa gebe değilim diye 40 derece küvette yattım falan. Sıfır lekelenme . Meğer gebeymişim tutacak çocuk tutuyor düşecekse düşüyor. Üzüntüsğ mutluluğu tabii bize insanız en nihayetinde ama olacak neyse o oluyor. Şu hayatta alacak nefes hakkı varsa, son nefesini hangi gün verecekse... sayılı nefesi ne kadarsa.... anladınız siz beni kızlar. Bir arkadaşım vardı kız yıllarca evhamlandı, ah çok sigara içiyorum çok içki içiyorum, çok kısa arayla adet oluyorum evlenene kadar ya yumurtam kalmazsa o bu derken çok sigara içen ve içki içen biriyle evlendi. Üzerine bi sene daha söylendi ahçocuk isteyince nası bırakıcam sigarayı ah şu bu zart zurt, kız ayına gebe kaldı. O kadar sigaraya içkiye. Benim babam da annem de deli gibi sigara içiyormuş, 30 dan sonra evlenmişler ki annemin adeti de benim gibiymiş bi ay 35 diğeri 80 falan. 3 çocuğu olmuş yani her istediğimde oldu diyor. Beni 39 da doğurmuş öyle düşünün ve bizi emzirirken bile içmiş sigarasını. Biz yok folik asitmiş yok sağlıklı beslenmeymiş bol su içmeymiş yok alta yastık koymaymış jelmişbence biz boşa saçmalıyoruz olacağı olduğu zaman oluyor. Hatta sanki bu tavırlarımızla olacak olanı erteliyomuyuz ki acaba ?
Kiyamam canım benim ya çok zor gerçekten ne desem tesselli vermez dediğin gibi veren o alanda vardır bir hikmeti ilaçlarını ihmal etme sakin sen iyisin önemli olan o inşallah en kisa zamanda tekrar hamile kalacaksın canım hep yanındayız unutma ,ben bu aralar giremiyorum durumumdan dolayı ama hep aklimdasiniz iyiki varsınız@Eneaciz ,Hayal Kocak , Hayhatun ,
@Kahvevekaktus , @Canparcammm ,
@Nisanesintisi01 , @My everything ,HeyeCANm , @Kutsalll Enerjiii , @Lostinparadise , @Kurkmantolumdnn
@KARABATAK_
Canlarım 28 tane bildirim gelmiş daha sonra hepsini okuyacağım 3 gündür hastaneye git gel yaptım geçen gün kan aldılar hcg'me de bakmışlar 14975 çıkmış, tabi 10+3'e göre çok daha yüksek olması gerekirdi. Ordan septik bölümüne gittim işlemler yapıldı. Sabah 8'de burda ol dediler 4 tane yatak koruyucu istediler. O gece gözüme uyku girmediCuma sabahı 7:30'da hastaneye gittik bekledik 9'da bir ilaç verdiler dil altına koy yutma, ağrın kanaman olabilir korkma dediler koydum 5 dk sonra lavaboya gittim kan lekesi gelmiş sonra hafif adet sancıları gelmeye başladı gittikçe sancım şiddetlendi 2,5 saat beklettiler yeter alın artık diye bağırasım geldi Benle beraber 4 bayan daha vardı kürtaj olacak. Hepimizi çağırdılar. Sadece alt tarafımızı komple çıkarıp çarşafla sarmamızı istediler başka bir odada bekledik burdada 1 saat kadar..o odada konuştuk hepsininde ayrı hikayesi vardı aralarından birinin durumu benim gibiymiş. Birbirimize destek olduk sonra anestezi doktoru gelip sorular sorup imza attırdı. İlk beni alacaklarmış çağırdılar baktım saat 11:30 olmuş. Doktor altımdaki çarşafı aldı çatala çıktım bir yandan anestezi doktoru damar yolu açtı sonra alttan usg ile baktılar bu sefer canım çok yandı nedense. Ekrana dönüp baktım kesemi son kez gördüm sonra gitmişim..birinin bana bağırarak seslenmesiyle uyandım baktım diğer odadayım altımda çok sancım vardı ve tabii kanamamda...ablam ilaçlarımı almaya gitti. Benden sonra yanıma ve karşıma o bayanları da getirdiler. Benim gibi boş gebelik yaşayan bayan yanımdaydı ve çok ağlıyordu ağrısı çokmuş bide psikolojik olarak çok etkilenmişti. Diğer hastaları getirecekleri için orda dinlenemedim 15-20 dk sonra giyindim, o bayanlarla sevgiyle vedalaştık. Böylelikle gebeliğim sonlandırıldı...12:30'da hastaneden çıktık ama o 5 saat boyunca oğlum hep aklımdaydı evlat işte can parçası...Rabbim beni ondan ayırmasın Kürtaj olayı sandığımdan daha zormuş hem ruhen hem bedenen... Rabbim aynı durumu tekrar yaşatmasın şuan ağrım devam ediyor kanamamda çok bide acayip şişkinlik ve gaz var ama Allah'ın izniyle bu da geçecek elbet...Rabbim daha beterinden korusun Bana bunu yaşattıysa elbet bir hikmeti vardır, O'na sonsuz şükrediyorum, O benim için en doğrusunu bilir. Yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim canlar... beni merak eden herkese teşekkür ederim.. sizi seviyorum
@Eneaciz ,Hayal Kocak , Hayhatun ,
@Kahvevekaktus , @Canparcammm ,
@Nisanesintisi01 , @My everything ,HeyeCANm , @Kutsalll Enerjiii , @Lostinparadise , @Kurkmantolumdnn
@KARABATAK_
Canlarım 28 tane bildirim gelmiş daha sonra hepsini okuyacağım 3 gündür hastaneye git gel yaptım geçen gün kan aldılar hcg'me de bakmışlar 14975 çıkmış, tabi 10+3'e göre çok daha yüksek olması gerekirdi. Ordan septik bölümüne gittim işlemler yapıldı. Sabah 8'de burda ol dediler 4 tane yatak koruyucu istediler. O gece gözüme uyku girmediCuma sabahı 7:30'da hastaneye gittik bekledik 9'da bir ilaç verdiler dil altına koy yutma, ağrın kanaman olabilir korkma dediler koydum 5 dk sonra lavaboya gittim kan lekesi gelmiş sonra hafif adet sancıları gelmeye başladı gittikçe sancım şiddetlendi 2,5 saat beklettiler yeter alın artık diye bağırasım geldi Benle beraber 4 bayan daha vardı kürtaj olacak. Hepimizi çağırdılar. Sadece alt tarafımızı komple çıkarıp çarşafla sarmamızı istediler başka bir odada bekledik burdada 1 saat kadar..o odada konuştuk hepsininde ayrı hikayesi vardı aralarından birinin durumu benim gibiymiş. Birbirimize destek olduk sonra anestezi doktoru gelip sorular sorup imza attırdı. İlk beni alacaklarmış çağırdılar baktım saat 11:30 olmuş. Doktor altımdaki çarşafı aldı çatala çıktım bir yandan anestezi doktoru damar yolu açtı sonra alttan usg ile baktılar bu sefer canım çok yandı nedense. Ekrana dönüp baktım kesemi son kez gördüm sonra gitmişim..birinin bana bağırarak seslenmesiyle uyandım baktım diğer odadayım altımda çok sancım vardı ve tabii kanamamda...ablam ilaçlarımı almaya gitti. Benden sonra yanıma ve karşıma o bayanları da getirdiler. Benim gibi boş gebelik yaşayan bayan yanımdaydı ve çok ağlıyordu ağrısı çokmuş bide psikolojik olarak çok etkilenmişti. Diğer hastaları getirecekleri için orda dinlenemedim 15-20 dk sonra giyindim, o bayanlarla sevgiyle vedalaştık. Böylelikle gebeliğim sonlandırıldı...12:30'da hastaneden çıktık ama o 5 saat boyunca oğlum hep aklımdaydı evlat işte can parçası...Rabbim beni ondan ayırmasın Kürtaj olayı sandığımdan daha zormuş hem ruhen hem bedenen... Rabbim aynı durumu tekrar yaşatmasın şuan ağrım devam ediyor kanamamda çok bide acayip şişkinlik ve gaz var ama Allah'ın izniyle bu da geçecek elbet...Rabbim daha beterinden korusun Bana bunu yaşattıysa elbet bir hikmeti vardır, O'na sonsuz şükrediyorum, O benim için en doğrusunu bilir. Yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim canlar... beni merak eden herkese teşekkür ederim.. sizi seviyorum
Ovü ben de ilk defa yapıyorum, bakalım bende nasıl sonuç verecek. Ben oğlumda birer gün ara ile değerlendirip hemen hamile kalmıştım. İnşallah sende de aynısı olur canım.. Ben birkaç ay önce ciddi değerlendirmeler yaptım ama olmamıştı. O yüzden ovü deniyim dedim çünkü ilk oğlumda olduğu gibi istikrarlı olamıyoruz bu seneCanim ya ben kızımda yaptim yaptim sonra pes ettim, hic takip etmedigim ay hamile kaldim. Bu ay ovu yapmiyorum, artik onu hic yapmicam hatta. 2 gunde 1 deniyorum bu ay.
Eger bu ay bu sekilde de olmazsa zaten sorun var diyecegim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?