- 7 Temmuz 2008
- 4.945
- 12.133
- 733
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.181
Canim dollenme uzerinden en erken 9 gun sonra betahcg kanda belli olurmus.Selam kızlar ben adet biter bitmez yumurtlama gününü dikkat ettim yaklaşık yumurtlama günü uzerinden 7 gün geçti dayanamadım beta hcg ye baktım 0.01 çıktısizce beklemeli miyim yoksa bu ayda mi ümidi keseyimmi
2.cocuklarda o istikrar pek olamiyor zaten :))))Ovü ben de ilk defa yapıyorum, bakalım bende nasıl sonuç verecek. Ben oğlumda birer gün ara ile değerlendirip hemen hamile kalmıştım. İnşallah sende de aynısı olur canım.. Ben birkaç ay önce ciddi değerlendirmeler yaptım ama olmamıştı. O yüzden ovü deniyim dedim çünkü ilk oğlumda olduğu gibi istikrarlı olamıyoruz bu sene
32Doğru tatlımalan Allah veren Allah. Senin yaş kaç merakımı cezbetti
Ovulasyon testiyle takip geçen ay yapmıştım bu ay yapmadım inşallah geç dollenmedir sen yaptın mi test canim idrar da yapmadım benCanım benimde bat 16 hiç gebelik testi yaptın mı idrardan . Övü testiyle mi takip ettin yumurtanı belki geç döllenme geç yumurtlama olmuştur.
Umudum kırılmadı değil ama tabi ki bekleyeceğim canım başka çare yok :)Daha 5 gün var adet gününün geçmesini bekle canım
Bendede var şuanda 6+6 dayım iltihap sorununu nasıl çözdünüzCnm bol bil su veya limonlu su ic ise yariyor.
Selamm çok erken yaptırmışsın kana 8-9 gün sonra geçer diye biliyorum. Geç döllenme ihtimalide var tabi o yüzden regl dönemine yakın yaptırman daha doğru sonuç verecektir.Selam kızlar ben adet biter bitmez yumurtlama gününü dikkat ettim yaklaşık yumurtlama günü uzerinden 7 gün geçti dayanamadım beta hcg ye baktım 0.01 çıktısizce beklemeli miyim yoksa bu ayda mi ümidi keseyimmi
Yerleşme kanaması olabilir canım bir test yaptır istersen. Devamı gelseydi ertesi gün sökülürdün muhtemelen.Kızlar ben heray duzenli adet gorurum gunu gunune bu ay adet gunumun aksam8nda hafif kan geldi ertesi gunu hic gelmedi aksaminda igne ucu kadar geldi hesapladim bugun benim 3.gunum neden birden bire duzensizlesti .2 bucuk senedir evlim bebegim olmiyor artik test yaomakda istemiyorum
kırmızı mı geldi pembe veya kahverengi mi ?Kızlar ben heray duzenli adet gorurum gunu gunune bu ay adet gunumun aksam8nda hafif kan geldi ertesi gunu hic gelmedi aksaminda igne ucu kadar geldi hesapladim bugun benim 3.gunum neden birden bire duzensizlesti .2 bucuk senedir evlim bebegim olmiyor artik test yaomakda istemiyorum
o kadarda kafaya takacak birsey yok ya bence. paylasimlarin cogu yapmacik.Kızlar günaydın
Bugün efkarlıyım çünkü sabah sabah instagramda anne olan hamiş arkadaşlarımı gördüm herkes birşey paylaşmış. Kıskandığımdan değil de insan özeniyor, içi burkuluyor. Rabbim en kısa zamanda bize de anne olmayı nasip eder inşallah.
Sabır ve dua canım. İnşallah bir gün bizimde kucağımız dolacak. Önümüzde ne kadar engel rahatsızlık olursa olsun, ne kadar doktora gidersek gidelim Rabbim isterse hiç bişey bahane olamaz cnm. Bizimde bir zamanı var demek kiKızlar günaydın
Bugün efkarlıyım çünkü sabah sabah instagramda anne olan hamiş arkadaşlarımı gördüm herkes birşey paylaşmış. Kıskandığımdan değil de insan özeniyor, içi burkuluyor. Rabbim en kısa zamanda bize de anne olmayı nasip eder inşallah.
Canim ya ben kızımda yaptim yaptim sonra pes ettim, hic takip etmedigim ay hamile kaldim. Bu ay ovu yapmiyorum, artik onu hic yapmicam hatta. 2 gunde 1 deniyorum bu ay.
Eger bu ay bu sekilde de olmazsa zaten sorun var diyecegim artik.
Yaa ben de cocuk istemesem menapoza girmek istiyorum diyorum habire. Regl olmaktan nefret ediyorum yaaa. 24 senedir regl oluyormuşum aboooogggggggg
Ilk defa hesaplayınca yillari şok oldum anam.
Ayy benimde niyeyse bu ay içimden hep çoğul gebelik geçiyorbende bazen diyorum soyle tek.seferde ikiz dogursam sonra menopoza girsem diye
Ben heer uygulamayı sildiğimden nası ruhum rahat anlatamamo kadarda kafaya takacak birsey yok ya bence. paylasimlarin cogu yapmacik.
annelerinin gozleri kapali cikan foto mu ararsin kameraya bakmamis acayip pozlar mi ararsin hepsi var. sozde annesinin gununu kutlamislar annenin hicc mi guzel fotosu yokta oyle foto koyuyorsun.
cocuklariyla foto koyup kendi anneler gununu kutlayanlarda bana garip geldi yani ben anneyim anneler gunumu kutlayin der gibi. bilmiyorum anne olunca anlarim belki ama suan cok sacma geliyo.
AmaanAyy benimde niyeyse bu ay içimden hep çoğul gebelik geçiyorolsa naparım diye düşünmedim değil yani
Valla iyi cesaretAmaanbenim kendime guvenim tam yaparim diye düşünüyorum. Rabbim.nasip eder insallah saglikli.iki minnos
7 bebekle yenidogan yogunbakimda 24 saat nobet tutuyodum ordan geliyo sanirim bu cesaretValla iyi cesaret
Rabbim dağına göre kar verir valla bu kadar cesaret hayra alamet değil gibi7 bebekle yenidogan yogunbakimda 24 saat nobet tutuyodum ordan geliyo sanirim bu cesaretelbette annelik daha farkli ama ben hep bitane cocugun ustune fazla.ilgi olunca huysuz ve simarik oldugunu dusunuyorum Allah bana gostercek.belami gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?