Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim dollenme uzerinden en erken 9 gun sonra betahcg kanda belli olurmus.
Eger bat i bekleyemem diyorsan 3-4 gun sonra tekrar kan testi yaptır istersen

2.cocuklarda o istikrar pek olamiyor zaten :))))
Ben geçen aylarda ovulasyon cift cizgi gunu ya da ertesi gunu seklinde 1-2 deneme ile bekledim hamilelik olur mu diye.
Aslında ilk defa böyle 2 gune 1 deniyorum ama pek sanmiyorum hamile olacagimi.
Yine kirmizilari gorecekmisim gibi hissediyorum.
Nasip..
Kaderden öteye köy yok,
Bu ay burdaki yoldaşlardan bakalim kac kisi hamile haberi verecek ve cifte bayram yapacak dimi :))))
Beklemek de ayri bir heyecanli

Doğru tatlımalan Allah veren Allah. Senin yaş kaç merakımı cezbetti
32 yukarlara biyerlere iliştirdiydim yaşımı. Benim annem en büyük abimi zaten bu yaşta kucağına almış , ikinci abimi 36 yaşında beni de 38 sonunda işte. Annem 54 den sora girdi menapoza ailenin kadınları genel olarak böyle. Diyorum zaten ben bi daha menapoza kadar korunmam yani bu hızla giderse benim gebe kalma olasılığım

Regl olacak gibi kasik-karin agrisi yumurta catladiktan sonra mi yoksa yumurta catlamadan once mi olur kızlar?
Varmi bunu bileniniz??

Kızlar ben heray duzenli adet gorurum gunu gunune bu ay adet gunumun aksam8nda hafif kan geldi ertesi gunu hic gelmedi aksaminda igne ucu kadar geldi hesapladim bugun benim 3.gunum neden birden bire duzensizlesti .2 bucuk senedir evlim bebegim olmiyor artik test yaomakda istemiyorum

Selamm çok erken yaptırmışsın kana 8-9 gün sonra geçer diye biliyorum. Geç döllenme ihtimalide var tabi o yüzden regl dönemine yakın yaptırman daha doğru sonuç verecektir.

Yerleşme kanaması olabilir canım bir test yaptır istersen. Devamı gelseydi ertesi gün sökülürdün muhtemelen.

kırmızı mı geldi pembe veya kahverengi mi ?

o kadarda kafaya takacak birsey yok ya bence. paylasimlarin cogu yapmacik.
annelerinin gozleri kapali cikan foto mu ararsin kameraya bakmamis acayip pozlar mi ararsin hepsi var. sozde annesinin gununu kutlamislar annenin hicc mi guzel fotosu yokta oyle foto koyuyorsun.
cocuklariyla foto koyup kendi anneler gununu kutlayanlarda bana garip geldi yani ben anneyim anneler gunumu kutlayin der gibi. bilmiyorum anne olunca anlarim belki ama suan cok sacma geliyo.

Sabır ve dua canım. İnşallah bir gün bizimde kucağımız dolacak. Önümüzde ne kadar engel rahatsızlık olursa olsun, ne kadar doktora gidersek gidelim Rabbim isterse hiç bişey bahane olamaz cnm. Bizimde bir zamanı var demek ki

bende bazen diyorum soyle tek.seferde ikiz dogursam sonra menopoza girsem diye

Ben heer uygulamayı sildiğimden nası ruhum rahat anlatamam zaten beyim hiç izin vermedi oğlanın fotosunu koymama bizhep iç içe kendimizce fotolar falan . Görmeyince daha iyi oluyor gerek yok yani bence

Rabbim dağına göre kar verir valla bu kadar cesaret hayra alamet değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…