- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.201
Ben böyle özel günleri takan birisi değilim kendi annemin bile anneler gününü yerini bulsun diye kutlarım. Doğru bazı insanlar abartıyor. Ben anne olsam paylaşım yapmam ama anne olduğum için sevinç duyarım. Anne olunca belki o duyguları daha iyi anlarız yapmam dediklerini yapıyor insan geneldee :))o kadarda kafaya takacak birsey yok ya bence. paylasimlarin cogu yapmacik.
annelerinin gozleri kapali cikan foto mu ararsin kameraya bakmamis acayip pozlar mi ararsin hepsi var. sozde annesinin gununu kutlamislar annenin hicc mi guzel fotosu yokta oyle foto koyuyorsun.
cocuklariyla foto koyup kendi anneler gununu kutlayanlarda bana garip geldi yani ben anneyim anneler gunumu kutlayin der gibi. bilmiyorum anne olunca anlarim belki ama suan cok sacma geliyo.
İnşallah kuzum tabii heeşey Allahtan. Bir gün bizde olucaz inşallah zamanı gelinceSabır ve dua canım. İnşallah bir gün bizimde kucağımız dolacak. Önümüzde ne kadar engel rahatsızlık olursa olsun, ne kadar doktora gidersek gidelim Rabbim isterse hiç bişey bahane olamaz cnm. Bizimde bir zamanı var demek ki
Hayir bide ailemizden uzak memleketteyizRabbim dağına göre kar verir valla bu kadar cesaret hayra alamet değil gibi
İkiz çocuk bakmak çok büyük marifet kızlar ard arda 5-6 çocuk doğurup bakmak ikize bi anda bakmaktan kesinlikle daha kolay. Çevremde ikizleri olanlardan gördüm, karpuz gibi çocuk topluyorsun biri sağ kolda biri soldabende bazen diyorum soyle tek.seferde ikiz dogursam sonra menopoza girsem diye
ilk gordugum kırmiziydi en son ki ise pembe igne ucuydukırmızı mı geldi pembe veya kahverengi mi ?
@maviboncugumm
Canım benim hep merak ettim, acın üzüntün elbette tarifsiz, ama hayırlısı böyleymiş, Verende alan da o ve inanki herşeyimiz imtihan belki de böyle olması daha hayırlıydı bilemeyiz bilen bir tek yüce mevlam, ben inanıyorum ki Rabbim hayırlı vakitte tekrar rahmini dolduracak emin ol, Bende geçen ay biliyorsun kimyasal yaşadım ve bugün tekrar öğrendim hamile olduğumu , yeterki inancını yitirme
Allah’a emanet ol”un”
Ya senin hiç çocuğun yok di mi SümeyyeAmaanbenim kendime guvenim tam yaparim diye düşünüyorum. Rabbim.nasip eder insallah saglikli.iki minnos
İkiz çocuk bakmak çok büyük marifet kızlar ard arda 5-6 çocuk doğurup bakmak ikize bi anda bakmaktan kesinlikle daha kolay. Çevremde ikizleri olanlardan gördüm, karpuz gibi çocuk topluyorsun biri sağ kolda biri soldailk senelerini hatırlamıyor hiç bir anne ama iki çocuğun aynı anda büyümesi ayy iki tane minnak bebe izlemek falan çok büyüleyici bişey ama düşünüyorum da ben bi çocuğa yetemiyorum, benim oğlan çok acaip ya. İlk bi sene ben ve eşimden başkası kucağına alamadı o derece yani. Kimse yardımcı olamadı bana. Neyse ki blw beslenmeyle açılışı yaptı ve hep kendi yiyor ağza hiç beslemedim ama şuan 2.5 yaşında ve bebek gibi davranıyor evdeysek hrp kucağımda, sanki ayakları yokmuş gibi. Yemek yaptırmıyor iş yaptırmıyor. Atak heralde diyorum son 2 haftadır böyle davranıyor özellikle . Yani oğlumdan iki tane aynı anda olsaydı hunileri takardım ben kesin hayırlısı neyse o olsun tabii de geçen eşime de söyledim ikiz olursa baya hayatımız biter falan diye. Gelmiş bakarız diyor neolacak diyor oğlanın 20 dişinden 18 ini çıkarırken hep iş seyahatindeydi tüm çilesini ben çektim bilmiyor tabi
Dedigin gibi olmasi gerekirdi sökülmedim adet donmeinde az bisey kan gelince afedersiniz ama devami gelirei sıp sıp diye damlardi lavaboda tık yokYerleşme kanaması olabilir canım bir test yaptır istersen. Devamı gelseydi ertesi gün sökülürdün muhtemelen.
Ya senin hiç çocuğun yok di mi Sümeyyebelli biz tek çocukta bile eşimle çok tartıştık ben çok tükendim çok yıprandım. İki çocuk 3 çocuk falan çılgınca sayılar. 3 haftaher gece 20 kere ağlayan çocuğa kalktıktan sonra bidaha konuşalım Sümeyye ben 2 çocuk annesi olanlara falan acaip saygı duymuşum oğlum el kadarken
Kiyamam canım benim ya çok zor gerçekten ne desem tesselli vermez dediğin gibi veren o alanda vardır bir hikmeti ilaçlarını ihmal etme sakin sen iyisin önemli olan o inşallah en kisa zamanda tekrar hamile kalacaksın canım hep yanındayız unutma ,ben bu aralar giremiyorum durumumdan dolayı ama hep aklimdasiniz iyiki varsınızdikkat et kendine inşallah en kisa zamanda atlatirsin ama cok ta üzüldüm acikcasi insan alışıyor ışte hamilelik durumuna
Aynen canım çok doğru inşallah seneye anneler gününde bizde bir anne olarak kutlarız anneler gününüİnşallah kuzum tabii heeşey Allahtan. Bir gün bizde olucaz inşallah zamanı gelincerabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış.
Geçen ay bende kahve lekelenmeler olmuştu yerleşme diye sevindim ama ertesi gün söküldü. Senin üzerinden geçmiş o yüzden bir idrar testi yap istersen kan vermedenn :)Dedigin gibi olmasi gerekirdi sökülmedim adet donmeinde az bisey kan gelince afedersiniz ama devami gelirei sıp sıp diye damlardi lavaboda tık yok
İlahi Sümeyye ya çok doğru bir tespit amaHayir bide ailemizden uzak memleketteyizyardim edecek kimsede yok. Anam kaynanam gelir bana yerlesir felan dur ben bununbi daha dusunim
kırmızı demeseydin yerlesme kanamasi olabilir derdimilk gordugum kırmiziydi en son ki ise pembe igne ucuydu
İlahi Sümeyye ya çok doğru bir tespit ama
Mavi Boncugumm çpk geçmiş olsun geçtiğimiz Ağustos ayında 9+5 te gebeliğim ilerlemediği için kürtaj olmak zorunda kaldım yazdıklarını okuyunca aynı güne tekrar döndüm ve içim cız etti bir adetten geçtikten sonra dr izniyle tekrar denemeye başladık 8 ay oldu bugün yine regl oldum maalesef ben istemsizce hep kaybettiğim bebeğin günlerini saydım kaybetmesem şukadarlık olacaktı diye. Bugün yaşasaydı 3 aylık olacaktı bu üzüntüme tek iyi gelecek şey yeniden bir bebek sahibi olabilmek. İnşallah önümüzdeki aylarda birlikte hamile
Eşime soyledim alsin diye yarin sabah yapicam test gun gectikce umudlaniyor insan olmuyorum diye stersde yapinca iyce uzuycak yoksa bu durum Allah benim gibi zorda olanlara yardim etsin bu surec cok zorGeçen ay bende kahve lekelenmeler olmuştu yerleşme diye sevindim ama ertesi gün söküldü. Senin üzerinden geçmiş o yüzden bir idrar testi yap istersen kan vermedenn :)
Kuzum kac gundur ara ara bakiyodum son gorulmene.
Demek hakkinda boyle hayirlidir. Vardir elbet bi bildigi.
Rabbim acil sifalar versin, bir daha yasatmasin. Ne desek bos biliyorum. Uzulme demekten baska bisey gelmez elimizden. En kisa zamanda Rabbim gonlune gore versin. Dualarimdasin. Allah a emanet ol.
Evet bende duydum kirmizi olmaz diye ama iki gun boyuncs normal adet gorenide biliyorum oyh nasil bi durum bu yakırmızı demeseydin yerlesme kanamasi olabilir derdim
bende yerlesme kanamasi yasadim
kanamadan 9gün once yumurtam catlamisti ( agrisini hissettim ordan biliyorum test falan yapmadim)
sonra pembe geldi ilk 1 damla daha sonra kahverengi geldi 36 saat falan surdu 5 6 saatte 1 damla seklinde.
insaallah seninkide oyledir.
yerlesme kanamasi bittikten 3gun sonra idrar da silik olarak belirdi. 3gun sonra bi baka istersen idrar testi .
ama iste kırmızı olmaz deniliyor yerlesme kanamasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?