- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.221
Uzun bir müddet girmeyince tahmin ettim kürtaj olduğunuHamdolsun ki sağ salim atlattın ve hayatta olan evladına kavuştun canım benim. Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Şuan ağlamamak için zor duruyorum ama yakında güzel haberlerini alacağız inşaAllah ❤
Seni çok merak ettim ve çok seviyorum ❤
Adet gecikmesine kadar bekle canım daha çok erkenSelam kızlar ben adet biter bitmez yumurtlama gününü dikkat ettim yaklaşık yumurtlama günü uzerinden 7 gün geçti dayanamadım beta hcg ye baktım 0.01 çıktısizce beklemeli miyim yoksa bu ayda mi ümidi keseyimmi
Geçmiş olsunRabbim bidaha yaşatmasın
Canım benim her şey için çok şükürRabbim bizi bir şekilde sınıyor verdiğinle de vermediğine de bin şükür yazını okurken çok duygulandım yaşadıklarını öyle samimi anlatmışsın ki bizim başka pencerelerden de bakmamızı sağladın mutlaka her şeyin bu hayatta bir nedeni vardır zamanı gelen her şey gerçekleşiyor her şey vaktine esir Rabbim bizim için en doğru zamanı biliyor ona çok şükür edıyorum Herkesin derdi farklı ve herkes bir şekilde verileni yaşıyor Rabbimin takdirine bırakıyorum ben de o nasıl takdir ederse biz yine elimizden geleni yapalım takdir ona kalmış tevekkül edeceğiz kardeşim sen çok inançlı birisin bugünler geçecek ve güzel günler bizleri bekliyor Allah’ın izniyle daha güzel haberler vereceğiz birbirimize inanıyorum ve asla umudumuzu kaybetmiyoruz yola devam En kısa zamanda hemen iyileşmeni diliyorum
Kizlar kaybolmasin sorum diye one cekiyorum.Regl olacak gibi kasik-karin agrisi yumurta catladiktan sonra mi yoksa yumurta catlamadan once mi olur kızlar?
Varmi bunu bileniniz??
Çok geçmiş olsun canim, oldu bitti kurtuldun. Sürekli girip baktim yazmismisin diye. Tek ilacla yapmislar yine kürtaji hemen cikmissin bence bu bile şans senin icin. Evde cocugun var sonucta. Beni iki gün yatirdilar 4 kez alttan ilac koydular perişan olmustum. Kabullenmek çok zor oluyo herseyde hatirliyosun ama gececek insallah. Kalbini ferahlatacak seyler düsün. Allah bizi sınadı ama çok şükür küçük bi sinavdi bu. Sonucta sagliksiz bi gebelikti ve daha kötü sonuclari olabilirdi
Rabbim beterini vermesin canım çok geçmiş olsun
Canim ne diyecegimi bilemiyorum.Herseyin hayirlisi Allahtan.Bir an önce toparlanırsın inş.
Cok gecmis olsun canim.
Allah tez zamanda agrini gecirsin inşallah.
Okurken gozlerim doldu, resmen hissettim.
Kadin olmak ne kadar zor..
Rabbime olan tevekkülünün karşılığını en güzel sekilde alacaksın doğru zamanda.
Oglun en buyuk güç kaynagin.
Hamdolsun..
Kendine coookk iyi bak canım benim
Pembe renginde igne ucu kadar gelmis dun aksam ki gibiEşime soyledim alsin diye yarin sabah yapicam test gun gectikce umudlaniyor insan olmuyorum diye stersde yapinca iyce uzuycak yoksa bu durum Allah benim gibi zorda olanlara yardim etsin bu surec cok zor
Canım benim çok üzüldüm gerçekten ne denir böyle bir durumda bilemiyorum. Allah yardımcın olsun canım arkadaşım. İnşallah bu süreci ruhen ve bedenen çabuk atlatırsın ve hemen toparlanırsın. Cenette şefaatçin olsun inşallah o yavrucağında. Rabbim herşeyin en iyisini bilir, sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş. Sıkıntılı süreçten sabırla daha güçlü bir şekilde çıkacaksın inşallah. Rabbim tekrarını yaşatmasın sana bir daha bu acıyı göstermesin inşallah. Seni çok seviyoruz bu süreçte yanındayız. Kendine çok dikkat et
Canım benim kuzum senin adina okadar üzgünüm ki ama ne desek simdi acin hafiflemicek bilirim o üzüntüyü bende düşük yaptim sana dicem tek şey rabbim sabrini versin acını dindirsin ya şafi ismiyle tez zamanda şifani versin ins cok cok gecmis olsun birdaha yasatmasin kendine ii bak takma artik olan oldu Allaha emanet ol hayirli günlerde hayirli bebelerin olur ins tez zamanda
Yaaaa canım benim. Rabbim sabır versin, ağrılarına acılarına şifa versin inşallah. Hiç yaşamadım Rabbim yaşatmasın ama çok zor bi süreç belli ki. İnşallah kısa sürede atlatırsın. Rabbim bundan sonra sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah hayırlı zamanda. Seni çok seviyoruz ❤❤❤❤
zor bir süreçten geçiyorsun canım benim Allah yar ve yardımcın olsun bir an evvel ağrılarından ve psikolojik sıkıntından da kurtulursun Allah sabrını veriyor bu günlerde geçecek. Allah dermansız dert vermesin ve Vücudun dinlendikten sonra en kısa zamanda da sağlıklı bir gebelik nasip etsin Kim ellerini açıp Allah’a her ne için dua ediyorsa Allah dua edenleri boş koymasın
Mavi Boncugumm canımm çok zor bir durum ama bu günler de geçecek. Sen çok güçlüsün maşallah, Rabbime güvendin, üstesinden geldin... İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olacak bir dahaki sefere. Ve sağlıkla doğacak Allahın izniyle.. Sen şimdi iyileşmeye bak kuzum. Allaha emanet ol..
Şimdi nasilsin iyisindir ins evdesin demi yat dinlen kafanı toplamaya caliş düşünme eskiyi gelecek güzel gunleri hayal et dogacak bebelerini ins canim benimAmin Allah razı olsun kuzum çok teşekkür ederimRabbim tez zamanda seni de sevindirsin olacak inşaallah hayırlısıyla
Valla tespit doğru da, o vakit gelince keşke gelse de yerleşse diyo olabilirsinİlahi Sümeyye ya çok doğru bir tespit ama
Cnm bende gebelikten once olmustu bol su limonlu su tuketmistim gecmistiBendede var şuanda 6+6 dayım iltihap sorununu nasıl çözdünüz
Katiloyorum bendde cokbustune dusmeyecem ozgur iradesine birakacagim evin icinde ozgurce dolassin.7 bebekle yenidogan yogunbakimda 24 saat nobet tutuyodum ordan geliyo sanirim bu cesaretelbette annelik daha farkli ama ben hep bitane cocugun ustune fazla.ilgi olunca huysuz ve simarik oldugunu dusunuyorum Allah bana gostercek.belami gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?