Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun canim.Rabbim bir daha yasatmasin.Ben de 3 kere dusuk yasadim.Nasil zordur bilirim.Allah gonlundekini versin

Allah razı olsun canım amin cümlemize sağlıklısını versin sanada çok geçmiş olsun 3 kere seninki daha zordur kendiliğinden mi oldu senin? Ben çok bekledim düşmedi ilaçla başlattılar her türlüsü de zor...

Tatlım ya geçmiş olsun, ben uzun zamandır giremiyordum.çok üzüldüm.offff.ama bak bi evladın var allah onu sana bağışlasın.güçlü ol.

Şimdi nasilsin iyisindir ins evdesin demi yat dinlen kafanı toplamaya caliş düşünme eskiyi gelecek güzel gunleri hayal et dogacak bebelerini ins canim benim

İnşaallah kuzum sağol varol evdeyim evet çok şükür ilk güne göre daha iyiyim ara ara kasık ağrım oluyor ama ağrı kesici işe yarıyor heralde.... kanamam ne zaman kesilecek bakalım bayırlısıyla iyice temizlensemde orucuma başlasam...
20 gün sonra patoloji sonucu için jinekolojiden randevu alınacak diye yazmışlar rapor kağıdıma...
bide bişey dikkatimi çekti tanı için kâğıtta "Missed abortus" diye yazıyor internette baktım anlamına ölü embriyomuş
Rabbim sağlıklısını nasip etsin bundan sonraki korkum daha fazla olacak sanırım

Tatlım ya geçmiş olsun, ben uzun zamandır giremiyordum.çok üzüldüm.offff.ama bak bi evladın var allah onu sana bağışlasın.güçlü ol.

Amin canım teşekkür ederim
Çok şükür yavrum var ama ona geç kavuştum 30'un altında olsam bu kadar düşünmem ama yaş etkiliyor insanı
2.bir sağlıklı evladım daha olur inşaallah fazla geçmeden
Senin bat''ı yenilerim tabi de nickini doğru yazsamda listedeki gibi çıkıyor farklı biri değilmi o

Sağol kuzum sanada çok geçmiş olsun
Seninki de ayrı zor.... Allah aynı şeyi tekrar yaşatmasın , cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin peki şuanki durumun nasıl hamile kalmadın dimi ocaktan sonra?

Salıvermek
gerekiyor yani

Amin cümlemize inşaAllah
Allah razı olsun can kardeşim
Sen ne yaptın kuzum?

Evet ya canım,
Ben 30 yaşımdayım hiç yok henüz bak, yaşın geç değil ki 2. Bebek için.böyle düşünüp ne olur üzme kendini.
Bu arada evet o başka biri, benim ilk ve ssn harflerim büyük SarI NisaN şeklinde.

Sat 1 Mayıs-6 Mayıs

Kuzum benim Bat 29 mayıs ekler misin beni de

Canim ilki 9 haftasinda aniden kanamam baslamisti.sonra kurtaj yapildi.ikinci gebeligimde 6 haftalikken kanamayla basladi kurtaja alindim.sonra arka arkaya Cok sukur 2 kizim oldu.3 cu dusugumde hamileligimden habersiz gelisti.bos gebelikti malesef.en Son dusugumde 5 sene gecti.simdi karar verdik 3 cu bebege.ben Cok sorunlar yasiyorum hamileliklerimde

Benim sürekli Bi midemde bosluk hissi var yesemde midem bulanıyor ağzımın tadı berbat napsam

En mantiklisi bence duzenli iliski boylelikle ne yumurta gununu bekliyon ne de stres yapiyorsun. Ayrica duzenli iliskide spermler daha ii oluyormus.

Arkadaşlar bugün 10. Günüm ve t daha koyu çıktı cden. Siz de bir yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG-20190512-WA0002.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20190512-WA0003.webp
    32 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar benim ovu testler negativ.13 gunumdeyim.adetim 30-32 gun arasi oluyor.takvime gore daha 5 gun varda ama cizgi Cok silik.Acaba bu ay yumurtlama olmuycakmi?of endiseleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…