Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim de es verdiğim ay doktor ay ortası gel rahmini kontrol edicem demişti. Gittiğimde dedim ki sakın bana yumurtadan bahsetme duymak istemiyorum umrumda değil belki o an bana deseydi ben streslenecektim ve oğlum olmayacaktı

Zeki oluşu çok iyi evet ama özgürlükçü oluşu ıyi mi?
Kendi özgürlüğü için çevresindeki insanları üzmesin
Allah kendi katından saygılı hayırlı bir evlat nasib etsin ne diyeyim? Amin.
Evet ergenlik donemimde biraz aileme sıkıntı vermisligim var o konuda insallah saygili ve sevgili bi ailede buyur hayirli evlat olur

Evet yumurtlama dönemi beraber olmayıp gebe kalan bakınız ben yumurtlamadan 2 gün önceki beraberlikten olmuş sanırım ogün olması imkansız o haftasonu dvde 3 misafirimiz vardı yani ama bizim eşimle hep şöyle olmuş mesela ayın 15 i yumurtlama olmuş , o ayın 5 inde eşim iş seyahatine gidip 17 sinde dönmüş falan. Yani mümkünatı tıp dilinde olaya tüpçü sütçü karışmadıysa sıfır demek

Cnm eskiden annelerimiz yumurtlama donemi mi hesaplardi hersey allahtan

Cnm eskiden annelerimiz yumurtlama donemi mi hesaplardi hersey allahtan
Aynen bu anamın lafı kız bi de ananem var 6 kere doğurmuş bi de kocası çapkınmış yani biryığın da üvey teyzem dayım falan var. Yumurta hesabı bilmiyoken daha kolaymış bu işler valla billa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…