- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.301
Ya benim de es verdiğim ay doktor ay ortası gel rahmini kontrol edicem demişti. Gittiğimde dedim ki sakın bana yumurtadan bahsetme duymak istemiyorum umrumda değilinsan cok dusununce kafayi yiyor. 2.5 yil boyunca bende dikkat ettim ama ise yaramadi sonra koyver gitsin dedeim 2 ay gebe kaldim. Stresss cok onemli hem yumurtlama doneminde beraber olmayip da hamile kalan cok insan vardi. Her sey allahin izniyle oluyor. Bide yumurtlama gununde illa iliskiye girip hamile kalmak istemek daha olumsuz sonuclaniyormus. Hamile kalma dusuncesini beyinden cikarmak gerekiyor mus. doktorlardan ole duymustum .
Evet ergenlik donemimde biraz aileme sıkıntı vermisligim var o konudaZeki oluşu çok iyi evet ama özgürlükçü oluşu ıyi mi?
Kendi özgürlüğü için çevresindeki insanları üzmesin
Allah kendi katından saygılı hayırlı bir evlat nasib etsin ne diyeyim? Amin.
Ya benim de es verdiğim ay doktor ay ortası gel rahmini kontrol edicem demişti. Gittiğimde dedim ki sakın bana yumurtadan bahsetme duymak istemiyorum umrumda değilbelki o an bana deseydi ben streslenecektim ve oğlum olmayacaktı
anım bugün yarın ve sonraki gün değerlendir benceArkadaşlar bugün 10. Günüm ve t daha koyu çıktı cden. Siz de bir yorumlar mısınız
Bide böyle mütevazi oluyorlar sanırımBen kova burcuyumen buyuk ozelligimiz zeki olusumuz ve özgürlükcu. Kim ostemez ki boyle cocugu olsun
Piknik yapıyorum kızNapiyon kız kürklü :)
Evet yumurtlama dönemi beraber olmayıp gebe kalan bakınız beninsan cok dusununce kafayi yiyor. 2.5 yil boyunca bende dikkat ettim ama ise yaramadi sonra koyver gitsin dedeim 2 ay gebe kaldim. Stresss cok onemli hem yumurtlama doneminde beraber olmayip da hamile kalan cok insan vardi. Her sey allahin izniyle oluyor. Bide yumurtlama gununde illa iliskiye girip hamile kalmak istemek daha olumsuz sonuclaniyormus. Hamile kalma dusuncesini beyinden cikarmak gerekiyor mus. doktorlardan ole duymustum .
Kürkünü giy. :)Piknik yapıyorum
Piknik yapıyorum kızama biraz üşüdüm
Cnm eskiden annelerimiz yumurtlama donemi mi hesaplardiEvet yumurtlama dönemi beraber olmayıp gebe kalan bakınız benyumurtlamadan 2 gün önceki beraberlikten olmuş sanırım ogün olması imkansız o haftasonu dvde 3 misafirimiz vardı yani ama bizim eşimle hep şöyle olmuş mesela ayın 15 i yumurtlama olmuş , o ayın 5 inde eşim iş seyahatine gidip 17 sinde dönmüş falan. Yani mümkünatı tıp dilinde olaya tüpçü sütçü karışmadıysa sıfır demek
Tamam canım :)C
anım bugün yarın ve sonraki gün değerlendir bence
Aynen bu anamın lafı kızCnm eskiden annelerimiz yumurtlama donemi mi hesaplardihersey allahtan
Aynen bu anamın lafı kızbi de ananem var 6 kere doğurmuş bi de kocası çapkınmış yani biryığın da üvey teyzem dayım falan var. Yumurta hesabı bilmiyoken daha kolaymış bu işler valla billa
Sen nidiyonnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?