Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En mantiklisi bence duzenli iliski boylelikle ne yumurta gununu bekliyon ne de stres yapiyorsun. Ayrica duzenli iliskide spermler daha ii oluyormus.
Ya onu da bilmiyorumm, bizim düzen haftada iki, hırs yapıp haftada3 e çıkardığımızda veya ard arda gün olduğunda yumurtlama günüm denk gelmişse bile hiç gebe kalmamışım takvimine bKtım. Düzeni bozmamak da önemli sanırım, yani o güne denk gelmemişse o ay çok da takmamak oluruna bırakmak lazım değiştirmemek lazım gibi. Yani hergün birlikte oluyorsa bir çifto da öyle kalmalı sanırım vucut ona alışmıştır di mi ben eşime dedim bundan sonra sen istediğinde birlikte olalım diye. Sonuçta o kadar heryerde yazıyor yumurtlama dönemi kadın gğzelleşir cildi berraklaşır göz bebekleri büyür özel bi koku yayar erkeklere daha çekici gelir falan diye. Biz yokateş ölçme yok kit yok akıntı esnekliği peşinde koşarken asıl önemli olanı kaçırıp cadı cadı kadınlara dönüşüveriyoruz ve eşlerimizi kendimizden kaçırıp o dönemi atlıyoruz gibime geliyor yani 26-28 günde adet olanlar için sorun değil de düzensiz olan kadınlar olarak manyaklaştığımızı düşünüyorum, bi sebebi de adet beklerken daha yumurtlamamış olmamıza rağmen hamile miyiz diye saykolaşıyoruz falan çocuk isteyen herkese o dönemde düzenli adet olmayıdiliyorum en önemlisi bu bence

Kızlar fikir almak istiyorum..
Eğer önümüzde ki hafta gebe kalirsam bebek şubat gibi doğacak insAllah. Kova burcu olacak.
Cevrenizde kova burcu karakteri varmı?
Ben bir kişi tanıyorum hiç hosuma gitmiyor.
Fikirlerinizi bekliyorum

Son adetim 15 nisanBat 12 mayıs.test yaptım pozitif ama beklemedeyim beni de ekleyinn❤

Ben kova burcuyum en buyuk ozelligimiz zeki olusumuz ve özgürlükcu. Kim ostemez ki boyle cocugu olsun

Yükseleni önemli ama sadece burctan kaynaklanmıyordur

insan cok dusununce kafayi yiyor. 2.5 yil boyunca bende dikkat ettim ama ise yaramadi sonra koyver gitsin dedeim 2 ay gebe kaldim. Stresss cok onemli hem yumurtlama doneminde beraber olmayip da hamile kalan cok insan vardi. Her sey allahin izniyle oluyor. Bide yumurtlama gununde illa iliskiye girip hamile kalmak istemek daha olumsuz sonuclaniyormus. Hamile kalma dusuncesini beyinden cikarmak gerekiyor mus. doktorlardan ole duymustum .

Amin Tüm bekleyen anne olmak isteyen herkesi seni beni muradımıza kavuştursun anneler günün kutlu olsun

ne demek canım tabi ki her zaman olacaz sen de bizleri hiç yalnız birakmadin
Sen iyi ol inşallah bizde iyi olacaz canım benim ilaç kullanıyorum zor geçiyor çocukla birlikte ramazan da rabbim heppimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…