- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.321
Ne demiştin ki kuzu ben görmedimNeden cvp vermediniz kızlar
Ağız tadı bozukluğu için ne yapmalıyım demiştim canımNe demiştin ki kuzu ben görmedim
ne demek canım tabi ki her zaman olacaz sen de bizleri hiç yalnız birakmadin
Sen iyi ol inşallah bizde iyi olacaz canım benim ilaç kullanıyorum zor geçiyor çocukla birlikte ramazan da rabbim heppimizin yardimcisi olsun
Ay evet onuda anlamissinizdirBide böyle mütevazi oluyorlar sanırım
İngiliz karbonatı ise yarıyorAğız tadı bozukluğu için ne yapmalıyım demiştim canım
AminTüm bekleyen anne olmak isteyen herkesi seni beni muradımıza kavuştursun anneler günün kutlu olsun
Hiç burçlara takılmamAy evet onuda anlamissinizdirben bu ay hamile kalirsam kova mi olacak simdi . Bidaha mi dusunsek
Ayni be ya.Sen nidiyonnnnn
Canim ilki 9 haftasinda aniden kanamam baslamisti.sonra kurtaj yapildi.ikinci gebeligimde 6 haftalikken kanamayla basladi kurtaja alindim.sonra arka arkaya Cok sukur 2 kizim oldu.3 cu dusugumde hamileligimden habersiz gelisti.bos gebelikti malesef.en Son dusugumde 5 sene gecti.simdi karar verdik 3 cu bebege.ben Cok sorunlar yasiyorum hamileliklerimde
Ayyy bende bi ara bi ilaç kullanıyordum inan ağzımın içi leş yemişim gibi oluyorduAğız tadı bozukluğu için ne yapmalıyım demiştim canım
Zaten istediğimiz ay oluyor ya senn burcuna karar ver öyle yapAy evet onuda anlamissinizdirben bu ay hamile kalirsam kova mi olacak simdi . Bidaha mi dusunsek
Yarın iş varAyni be ya.
Bartindaydim ben kucuk bi yer ve baska secenek yok. En sagliklisinin kendiliginden düsmesi oldugunu savunuyo burdakiler. Bende hemen kurtaj dedim ama simdi cekersin ilerisi icin kafan rahat olur ilk gebeligin daha dedi doktor. 8 haftalikti ve ikizdi benimkiler kucukte sayilmiyomus yani. Neyse canim gecti gitti cok sükür unutalim artik onlari önümüze bakalim. Dikkat et sen kendine enfeksiyona gercekten cok acik durumdasin su an. Pedi falan sık sık degistir ihmal etme sakin. Ben yakalandim gecmiyo simdiÇok teşekkür ederim canım
sanada tekrar geçmiş olsun Rabbim aynı durumu yaşatmasın bize...
Her hastane aynı şeyi uygulamıyormuş sen hangi hastanede olmuştun? Ben Zeynep kamil'de oldum hastanede toplam 5 saat bekledim. Bazı hastaneler düşük olana kadar gerekirse günlerce bekletiyolarmış
insan sağlığını ve psikolojisini resmen hiçe sayıyorlar ☹ zaten zor bir psikoloji...onların yaptığı eziyet...
Sen kaç haftalıktın? Acaba neden böyle yaptılar
Bende ilk ayda sıkı bi calismayla kaldim ama simdi olmuyo. Allah tekrar nasip etsin insallahSana da çok geçmiş olsun. Kürtaj olduğum bebeğe ikinci ayımda hamile kalmıştım. Bana da çabuk olur dediler ama 8. Aydayız ve yok maalesef. Hem de ovulasyon sıcaklık takibi akla gelecek ne varsa takip ettiğim halde
Bartindaydim ben kucuk bi yer ve baska secenek yok. En sagliklisinin kendiliginden düsmesi oldugunu savunuyo burdakiler. Bende hemen kurtaj dedim ama simdi cekersin ilerisi icin kafan rahat olur ilk gebeligin daha dedi doktor. 8 haftalikti ve ikizdi benimkiler kucukte sayilmiyomus yani. Neyse canim gecti gitti cok sükür unutalim artik onlari önümüze bakalim. Dikkat et sen kendine enfeksiyona gercekten cok acik durumdasin su an. Pedi falan sık sık degistir ihmal etme sakin. Ben yakalandim gecmiyo simdi
Ben senin sonucunu kacirdim sanirimAyyy bende bi ara bi ilaç kullanıyordum inan ağzımın içi leş yemişim gibi oluyorduama hiç yemedim ha leş çözüm de yok bende konuşmaya geldim öyle
Aminn ecmain kuzum ben de bir değişiklik yok ne yazık ki adet olmayı bekliyorum doktora gideceğim . Sen nasılsın kuzum . İyi ol olur muAmin cümlemize inşaAllah
Allah razı olsun can kardeşim
Sen ne yaptın kuzum?
O nedirİngiliz karbonatı ise yarıyor
Kafana takma internete bakarak kafani yorma etkilenirsin karşılama kıyaslama yaparakKızlar merhaba, ctesi günü dr gittim keseyi gördük ama internetten bakıyorum da 5 haftalık ultrason görüntülerine benim kese sanki küçükmüş gibidoktor rahimdeki yerinin güzel olduğunu söyledi ama ben kuruntu yaptım... Sizde de böyle birşey oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?