Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne demek canım tabi ki her zaman olacaz sen de bizleri hiç yalnız birakmadin
Sen iyi ol inşallah bizde iyi olacaz canım benim ilaç kullanıyorum zor geçiyor çocukla birlikte ramazan da rabbim heppimizin yardimcisi olsun

Amin Allah kolaylık versin canım çocuk varken hamilelik geçirmek daha zor ama Allah kimseye yükleyemeyeceği sıkıntı vermez

Amin Tüm bekleyen anne olmak isteyen herkesi seni beni muradımıza kavuştursun anneler günün kutlu olsun

Teşekkür ederim kuzum herkesinki de kutlu olsun. İçinde evlat aşkı olan herkes annedir bence Allah o içgüdüyü kadınlara vermiş zaten

Ay canım çok zor ya Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin.... Çok şükür ki 2 evladın var Allah sana bağışlasın

Bartindaydim ben kucuk bi yer ve baska secenek yok. En sagliklisinin kendiliginden düsmesi oldugunu savunuyo burdakiler. Bende hemen kurtaj dedim ama simdi cekersin ilerisi icin kafan rahat olur ilk gebeligin daha dedi doktor. 8 haftalikti ve ikizdi benimkiler kucukte sayilmiyomus yani. Neyse canim gecti gitti cok sükür unutalim artik onlari önümüze bakalim. Dikkat et sen kendine enfeksiyona gercekten cok acik durumdasin su an. Pedi falan sık sık degistir ihmal etme sakin. Ben yakalandim gecmiyo simdi

Bende ilk ayda sıkı bi calismayla kaldim ama simdi olmuyo. Allah tekrar nasip etsin insallah bende ovulasyon deniycem bi dahaki sefere olmazsa.

Ay canım ya Allah sağlıklı evlatlar nasip ederse anca o zaman unutulur bence
Elbette önümüze bakıcaz ama bundan sonra hamileliklerdeki korkularımızda daha fazla olacak Rabbim aynısını yaşatmasın
Sen antibiyotik kullanmışmıydın o zaman?
Bana verdikleri 3 taneydi bitti bugün
Pedimi sık değiştiriyorum duş alacağım birazdan korkudan alamadım 3 gündür
Sen nasıl yakalandın inşaallah tez zamanda kurtulursun kendiliğinden düşmesi sağlıklı olabilir ama öylede içerde parça kalma ihtimali çok oluyormuş yine kürtaja alıyolarmış bide bekledikçe rahimde yapışıklık oluyor onu temizlemek daha riskli
doktor bana bebeğin eşi şişmiş muhtemelen yapıştı demişti belkide o yüzden kürtajdan sonra çok kanamam oldu
Tabi hastaneden hastaneye uygulamalar değişebiliyor ben Zeynep Kâmil'e güvendim çünkü gerçekten doktorları deneyimli
İstanbul'da ilk kurulan kadın doğum hastanelerinden
Mesela başka hastanelerde riskli bi durum olsa hep en son Zeynep Kâmil'e gidin derler orayı önerirler
İnşaallah iyi yapmışlardır önce Allah'a sonra doktorlara güveniyoruz işte

Kızlar merhaba, ctesi günü dr gittim keseyi gördük ama internetten bakıyorum da 5 haftalık ultrason görüntülerine benim kese sanki küçükmüş gibi doktor rahimdeki yerinin güzel olduğunu söyledi ama ben kuruntu yaptım... Sizde de böyle birşey oldu mu ?

Kafana takma internete bakarak kafani yorma etkilenirsin karşılama kıyaslama yaparak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…