- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.341
Randevum 2 hafta sonra sabretmeye calışıcam bakalımKafana takma internete bakarak kafani yorma etkilenirsin karşılama kıyaslama yaparak
Aminn ecmain kuzum ben de bir değişiklik yok ne yazık ki adet olmayı bekliyorum doktora gideceğim . Sen nasılsın kuzum . İyi ol olur mu
Negatif canım. Regl oldumBen senin sonucunu kacirdim sanirim
Oyle deme ikizler bi kardesim var ailecek bizi hayattan soguttu meselaHiç burçlara takılmam
Zaten istediğimiz ay oluyor ya senn burcuna karar ver öyle yap
hic sorma bunu planli yapip doguranlar var biliyosun dimi bizde tik yok
Kaç milimmis benim de 5.haftam bitti 4 milim dedi doktorKızlar merhaba, ctesi günü dr gittim keseyi gördük ama internetten bakıyorum da 5 haftalık ultrason görüntülerine benim kese sanki küçükmüş gibidoktor rahimdeki yerinin güzel olduğunu söyledi ama ben kuruntu yaptım... Sizde de böyle birşey oldu mu ?
merhabamerhaba bayanlar
son adet tarihiniz ne zaman acaba? kese nazaman gözükebilirmiş benimde çok yeni de bilmiyorum ne zaman gitmem gerektiğiniKaç milimmis benim de 5.haftam bitti 4 milim dedi doktor
ben tam bilemiyorum bu konuları ama doktor bu durumları bilerek yol göstermedimi ?Merhaba kızlar
Bende 1 yıllık evliyim 3 ay önce 8 haftalık düşük yaptım 25 nisanda regl gecikti gebelik çıktı ancak 1 hafta sonra düşük ile sonuçlandı kimyasal gebelik dedi dr ve ilaç vs hicbir işleme gerek duymadı. Bu durumda olanınız var mı ?
Doktor bu durumun normal.oldugunu ve 6 ay beklemem gerektiğini söylediben tam bilemiyorum bu konuları ama doktor bu durumları bilerek yol göstermedimi ?
6 ay uzun bir süre değil mi?Doktor bu durumun normal.oldugunu ve 6 ay beklemem gerektiğini söyledi
Evet iste bu da benim canımı sıkıyor6 ay uzun bir süre değil mi?
hakkında hayırlısı olsun kürtajdan ,düşükten sonra hemen hamile kalanları biliyorum ara vermedenEvet iste bu da benim canımı sıkıyor
Başka bir doktor 3 ay bekle dedi, bayramdan sonra gidip düşük nedenlerinin araştırılmasını talep edeceğim sanırım genetik bölümü bakıyormuşacaba başka bir doktora mı gitsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?