Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn ecmain kuzum ben de bir değişiklik yok ne yazık ki adet olmayı bekliyorum doktora gideceğim . Sen nasılsın kuzum . İyi ol olur mu

Hamdolsun canım sende iyi ol inşaAllah
Adet olamamakda kötü ..sağlık kadar önemli bişey yok benimde adetim inşaAllah gecikmez bakalım

Kaç milimmis benim de 5.haftam bitti 4 milim dedi doktor

bende hamile kalmak isteyen kişiler arasındayım 4 yıllık evliyim bir kez bir gebelik yaşadım 24 haftamda kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum üstünden tam olarak 2.5 yıl geçti henüz gebelik hiç yaşamadım doktora gidiyorum hiç bir sıkıntı yok diyo gerşey olması gerektiği gibi bende de eşimdede sıkıntı yok bakalım Allahım bize ne zaman nasip edicek bu ay kendim evde süt maydanoz buharını denedim üzerine hamile kalan çokmuş inşallah bi taneside ben olurum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın herkes o duyguyu yaşar inşallah

Merhaba kızlar
Bende 1 yıllık evliyim 3 ay önce 8 haftalık düşük yaptım 25 nisanda regl gecikti gebelik çıktı ancak 1 hafta sonra düşük ile sonuçlandı kimyasal gebelik dedi dr ve ilaç vs hicbir işleme gerek duymadı. Bu durumda olanınız var mı ?

ben tam bilemiyorum bu konuları ama doktor bu durumları bilerek yol göstermedimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…