Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az daha nasip olmazsa bunlari hep ezberlicez kuzu Allah zorda birakmasin insallah. Yumurta gelisimi yavas olunca once klomen diye bi ilac veriyo sonra yeterince buyuyunce catlatma ignesi yaptiriyo doktorlar.
Bencede canım bu süreçler için braz daha beklemek gerekiyor. Ben bir doktora gittim 4 aydır çocuğum olmuyor dedim direk klomen çatlatma tedavisi uyguladı. Bende başladım tabi ama bu ayda olmazsa bir daha böyle şeylerle uğraşmayacağım. Vücut şaşıyor çünkü.

Canim yumurtaliklarinda tembellik gormeseydi 4 ayda baslamazdi bence. Insallaj bu ay nasip olur

Az daha nasip olmazsa bunlari hep ezberlicez kuzu Allah zorda birakmasin insallah. Yumurta gelisimi yavas olunca once klomen diye bi ilac veriyo sonra yeterince buyuyunce catlatma ignesi yaptiriyo doktorlar.
Adet düzensizliği olanların mı yumurta gelişiminde sorun olduğu belli oluyor kuzu. Bende olup olmadığını ben kendim bilebilir miyim

Adet düzensizliği olanların mı yumurta gelişiminde sorun olduğu belli oluyor kuzu. Bende olup olmadığını ben kendim bilebilir miyim
Canım bie doktora gidip hormon testi yaptır istersen. Benüm adetlerim ilk olduğum günden beri düzenlidir. Ovülasyon testinde de yumurtladığım ve çatladığı belli oluyordu. Ama doktor yumurtaların kaliteli oluşmuyordur ve çok büyümüyordur dedi. Daha önce doktora gittiğimde bir sıkıntı yok yumurtalıklarında demişti çünkü hormonda belli oldu.

hiç bir fikrim yok keşke bilsem evet delta hospital maltepedeydi avicenna küçükbakkalköydeki sibel hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım ondan

Ben önce ascusu halledeyim de ondan sonra hormon falan yaptırırım canım. Sadece merak ettim, demek adetin düzenli olması da sağlıklı olduğumuz anlamına gelmiyor ben anlamıyorum ki bu eskiler 8-9 bebeyi ne ara doğuruyorlardı

Polkistik varmış bende ama yumurtalıklarıma hç bakmadı hormona göre karar vermişti. İnşallah hayırlısı olur
Polikistik yumurtalarin catlayamamasi yani bi nevi tembelligi canim. Bence hic tedavi asamasini birakma gerekirse bikac ay doktorun tavsiye ederse dene. Bende bana o tedaviyi başlasın diyecem doktora

Allahtan tedavi edilebilir birşeymiş çok şükür. İnşallah hemen kurtulursun hastalıktan kuzum.

Amaa düşük yapmayaymış iyiymiş kız valla bende anlamıyorum bizim akrabalardan biti yanlışlıkla hamile kaldı 3. Çocuğa kadını kınayım dedim belki bende kalırım, ama olmadı
Hahahaha kınadın mı bari ben dün bi arkadaşıma sitem ettim, ikinciyi istemiyorum eşimle yatakları ayırdık fln diyodu. Sora gebeymiş diyo ki sürpriz oldu. Bikaç ay önce bi kere korunmamıştık gebeyim diye aklımız çıktı adetolunca rahatladık diyip bi ay sonrasına gebe kalmıl. Bi de diyo ki valla planlı deildi, eşime prezervatif takma nasılsa gebe kalmıyorum dedim kaldım ama diye anlatıyo. Ulan düzenli adet oluyorsun, yumurtlama dönemin belli, o dönem içinde zaten olmuyo diyip prezervatif takmıyosa bi kadın eger , o zaman benden daha çok hamile kalmayı deniyo oluyor. Kızdım ya bu tavra.

Ya benim adetim arada sapıtıyor işte. Bunca yıldır onca doktor gezdim biri de yumurta tembelliğin var demedi. Bence alakası yok adet düzeni ya da düzensizliğiyle

KIZLAR SELAM ACİL YARDIM EDİN
29 NİSANDA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM 2 MAYISTA KONTOLE GİTTİM ÇATLAMIŞTI DOKTOR 14 GÜN İÇİNDE ADET OLMAZSAN TEST YAPTIR DEDİ.
CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIDIM DAYANAMAYIP BİŞEY ÇIKMADI
DÜNDE İİLŞİDEN SONRA AKINTI GİBİ AÇIK PEMBEMESİ GELDİ PEÇETEYE SİLDİĞİMDE
SİZCE YAPTIRMALI MIYIM YOKSA BEKLEYEYİM Mİ BİRAZ DAHA ADET BELİRTİSİ Mİ
GEÇ DÖLLENME OLUYOR BENDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…