- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.541
Soyisim kısmını degistirdim karışıklığı olmasın diyeListede adın var zaten canım bat'ını da yeniledim adını etiketledim ama başka biri çıktı galiba onunda adı soyadı aynı olduğu için
Ben onları bilmiiiim klomeni falanOlmadi burda 3. Gun kan tahlillerimi veririm devlette onlarla giderim. Ben klomen tedavisi gormek istiyodum aslinda onada adette baslaniyomus ona baslayamayiz artikhesapli kitapli olmuyo bu isler
Az daha nasip olmazsa bunlari hep ezberlicez kuzu Allah zorda birakmasin insallah. Yumurta gelisimi yavas olunca once klomen diye bi ilac veriyo sonra yeterince buyuyunce catlatma ignesi yaptiriyo doktorlar.Ben onları bilmiiiim klomeni falan
Bencede canım bu süreçler için braz daha beklemek gerekiyor. Ben bir doktora gittim 4 aydır çocuğum olmuyor dedim direk klomen çatlatma tedavisi uyguladı. Bende başladım tabi ama bu ayda olmazsa bir daha böyle şeylerle uğraşmayacağım. Vücut şaşıyor çünkü.Az daha nasip olmazsa bunlari hep ezberlicez kuzu Allah zorda birakmasin insallah. Yumurta gelisimi yavas olunca once klomen diye bi ilac veriyo sonra yeterince buyuyunce catlatma ignesi yaptiriyo doktorlar.
Mavi Boncugumm kuzum benim Bat 30 mayıs. Eklersen sevinirim :)
Canim yumurtaliklarinda tembellik gormeseydi 4 ayda baslamazdi bence. Insallaj bu ay nasip olurBencede canım bu süreçler için braz daha beklemek gerekiyor. Ben bir doktora gittim 4 aydır çocuğum olmuyor dedim direk klomen çatlatma tedavisi uyguladı. Bende başladım tabi ama bu ayda olmazsa bir daha böyle şeylerle uğraşmayacağım. Vücut şaşıyor çünkü.
Adet düzensizliği olanların mı yumurta gelişiminde sorun olduğu belli oluyor kuzu. Bende olup olmadığını ben kendim bilebilir miyimAz daha nasip olmazsa bunlari hep ezberlicez kuzu Allah zorda birakmasin insallah. Yumurta gelisimi yavas olunca once klomen diye bi ilac veriyo sonra yeterince buyuyunce catlatma ignesi yaptiriyo doktorlar.
Polkistik varmış bende ama yumurtalıklarıma hç bakmadı hormona göre karar vermişti. İnşallah hayırlısı olurCanim yumurtaliklarinda tembellik gormeseydi 4 ayda baslamazdi bence. Insallaj bu ay nasip olur
Canım bie doktora gidip hormon testi yaptır istersen. Benüm adetlerim ilk olduğum günden beri düzenlidir. Ovülasyon testinde de yumurtladığım ve çatladığı belli oluyordu. Ama doktor yumurtaların kaliteli oluşmuyordur ve çok büyümüyordur dedi. Daha önce doktora gittiğimde bir sıkıntı yok yumurtalıklarında demişti çünkü hormonda belli oldu.Adet düzensizliği olanların mı yumurta gelişiminde sorun olduğu belli oluyor kuzu. Bende olup olmadığını ben kendim bilebilir miyim
Ay nasıl yaptı acaba yainşallah zarar vermemiştir kürtajdan sonra alttan muayene oldunmu? Baksalar acaba rahmin kalınlaşmıyormu ☹ iyi temizledilermi acaba
Allah sağlıkla nasip etsin beklemek zor seni çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda kalırsında acını unutursundelta hospital maltepede dimi duymuştum orayı
Avicenna'ya küçükbakkalköy'dekine mi gittin annemlerin orda o hastane bende erene gitmiştim memnun kalmadım avicenna'ya gitseymişim dedim
Ben önce ascusu halledeyim de ondan sonra hormon falan yaptırırım canım. Sadece merak ettim, demek adetin düzenli olması da sağlıklı olduğumuz anlamına gelmiyorCanım bie doktora gidip hormon testi yaptır istersen. Benüm adetlerim ilk olduğum günden beri düzenlidir. Ovülasyon testinde de yumurtladığım ve çatladığı belli oluyordu. Ama doktor yumurtaların kaliteli oluşmuyordur ve çok büyümüyordur dedi. Daha önce doktora gittiğimde bir sıkıntı yok yumurtalıklarında demişti çünkü hormonda belli oldu.
Benim adet gecikmem felan hic olmaz kuzum ama doktor bana tembellik var demisti sanirim ultrason goruntusunden anliyor bilmiyorumAdet düzensizliği olanların mı yumurta gelişiminde sorun olduğu belli oluyor kuzu. Bende olup olmadığını ben kendim bilebilir miyim
Polikistik yumurtalarin catlayamamasi yani bi nevi tembelligi canim. Bence hic tedavi asamasini birakma gerekirse bikac ay doktorun tavsiye ederse dene. Bende bana o tedaviyi başlasın diyecem doktoraPolkistik varmış bende ama yumurtalıklarıma hç bakmadı hormona göre karar vermişti. İnşallah hayırlısı olur
Başladım canımcım inşallah olur hayırlısıyla...Başladın canım dimi hadi hayırlısı inşaallah
Allahtan tedavi edilebilir birşeymiş çok şükür. İnşallah hemen kurtulursun hastalıktan kuzum.Ben önce ascusu halledeyim de ondan sonra hormon falan yaptırırım canım. Sadece merak ettim, demek adetin düzenli olması da sağlıklı olduğumuz anlamına gelmiyorben anlamıyorum ki bu eskiler 8-9 bebeyi ne ara doğuruyorlardı
Hahahaha kınadın mı bariAmaa düşük yapmayaymış iyiymişkız valla bende anlamıyorum bizim akrabalardan biti yanlışlıkla hamile kaldı 3. Çocuğa kadını kınayım dedim belki bende kalırım, ama olmadı
Ya benim adetim arada sapıtıyor işte. Bunca yıldır onca doktor gezdim biri de yumurta tembelliğin var demedi. Bence alakası yok adet düzeni ya da düzensizliğiyleAdet düzensizliği olanların mı yumurta gelişiminde sorun olduğu belli oluyor kuzu. Bende olup olmadığını ben kendim bilebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?