Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç bir fikrim yok keşke bilsem evet delta hospital maltepedeydi avicenna küçükbakkalköydeki sibel hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım ondan

Benim bir arkadaşda sibel hanıma gitmiş normal doğum yapmış o çok memnun kaldığını söylemişti bu doktorlar herkese eşit muamele etmiyolar heralde

Kuzum o kadar mesaj vardıki bazılarını farkedememişim seninkini de şimdi okudum
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve duaların için helal olsun benden yana sorun olmaz sonuçta yanımda oldunuz zaten Allah razı olsun...
Çok şükür yavrum anne dese daha mutlu olurum elbet onu da çok geçmeden der inşaallah dört gözle bekliyorum:)

Benim adet gecikmem felan hic olmaz kuzum ama doktor bana tembellik var demisti sanirim ultrason goruntusunden anliyor bilmiyorum
Ama benim yumurtalıklarıma bakmıştı doktor ve sorun yok demişti ilk gittiğimde. Şimdi aklıma geldi

Ben anlamıyorum valla gerçekten bu kaza ile olanları falan. Aklımda ermiyor. Yaşımın vermiş olduğu cahillik galiba

İnşallah canım. Daha sonrasında da inşallah vakti zamanı gelince tatliş hayırlı bi kardeş gelir inşallah yavruna

Cnm bazi insanlar ole yapiyor. Korunuyoruz diyooo aaa sonra hamile kaldik. Soylemek istemiyorlar...bana ameliyattan sonra doktor korun dedi 6 ay ,nasil olsa olmuyor diye korunmadik allahtan olmadi 9 ayin sonunda gebe kaldim.

Ben anlamıyorum valla gerçekten bu kaza ile olanları falan. Aklımda ermiyor. Yaşımın vermiş olduğu cahillik galiba
Yok yok cnm benim de aklim ermiyor... sennn korunma bekle ki olsun bebebk. Korundugunu soyleyen tak hamile kalmisss.. ben cok inanmiyorum onlara aslinda cocuk istiyolar ama olmayinca korunduk diyolar. Ben bi kac kisiye ole sahit olmustum.

Yok yok cnm benim de aklim ermiyor... sennn korunma bekle ki olsun bebebk. Korundugunu soyleyen tak hamile kalmisss.. ben cok inanmiyorum onlara aslinda cocuk istiyolar ama olmayinca korunduk diyolar. Ben bi kac kisiye ole sahit olmustum.
Aslında şimdi düşündüm de galiba bende o gıcık tiplerdenim çünkü bizde herkese çocuk düşünmüyoruz diyoruz. Eğer çocuğunuz olursa onlarda bizim için böyle söyleyecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…