- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.561
hiç bir fikrim yok keşke bilsemevet delta hospital maltepedeydi avicenna küçükbakkalköydeki sibel hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım ondan
Bizler bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz senin derdin daha büyük. Eğer ki burdaki konuşmalarımız vs seni üzüyorsa hakkını helal et. Senin için dua ediyorum inan. İnşallah bu güzel Ramazan aynın hatrına Rabbim hayırla kürtaj vs olayından kolayca kurtarır seni. Sonrasında da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Çok şükür bin şükür ki sana anne diyen birisi var ❤❤ İnşallah nasıl olup bittiğini anlamadığın güzel bir muayene ve hayırlı bir sonuçla dönersin bugün hastaneden
Ama benim yumurtalıklarıma bakmıştı doktor ve sorun yok demişti ilk gittiğimde. Şimdi aklıma geldiBenim adet gecikmem felan hic olmaz kuzum ama doktor bana tembellik var demisti sanirim ultrason goruntusunden anliyor bilmiyorum
İnşallah canım benim. Sende inşallah bi an önce sağlıklıca hamile kalırsın. İsteyen tüm herkes inşallahAllahtan tedavi edilebilir birşeymiş çok şükür. İnşallah hemen kurtulursun hastalıktan kuzum.
Ben anlamıyorum valla gerçekten bu kaza ile olanları falan. Aklımda ermiyor. Yaşımın vermiş olduğu cahillik galibaHahahaha kınadın mı bariben dün bi arkadaşıma sitem ettim, ikinciyi istemiyorum eşimle yatakları ayırdık fln diyodu. Sora gebeymiş diyo ki sürpriz oldu. Bikaç ay önce bi kere korunmamıştık gebeyim diye aklımız çıktı adetolunca rahatladık diyip bi ay sonrasına gebe kalmıl. Bi de diyo ki valla planlı deildi, eşime prezervatif takma nasılsa gebe kalmıyorum dedim kaldım ama diye anlatıyo. Ulan düzenli adet oluyorsun, yumurtlama dönemin belli, o dönem içinde zaten olmuyo diyip prezervatif takmıyosa bi kadın eger , o zaman benden daha çok hamile kalmayı deniyo oluyor. Kızdım ya bu tavra.
Öyleymiş. Düzenli olanlarda tembel olabiliyormuş. Karakter meselesiYa benim adetim arada sapıtıyor işte. Bunca yıldır onca doktor gezdim biri de yumurta tembelliğin var demedi. Bence alakası yok adet düzeni ya da düzensizliğiyle
İnşallah canım. Daha sonrasında da inşallah vakti zamanı gelince tatliş hayırlı bi kardeş gelir inşallah yavrunaKuzum o kadar mesaj vardıki bazılarını farkedememişim seninkini de şimdi okudum
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve duaların içinhelal olsun benden yana sorun olmaz sonuçta yanımda oldunuz zaten Allah razı olsun...
Çok şükür yavrum anne dese daha mutlu olurum elbet onu da çok geçmeden der inşaallah dört gözle bekliyorum:)
Insallah cnm allah bu guzel gunlerin hurmetine gonlune gore verir insayy gerçekten mişimdi ben bunu duydhm ya zaman kaybetmeden derhal yapar yerim hazır yumurtlama dönemindeyim de
Cnm bazi insanlar ole yapiyor. Korunuyoruz diyooo aaa sonra hamile kaldik. Soylemek istemiyorlar...bana ameliyattan sonra doktor korun dedi 6 ay ,nasil olsa olmuyor diye korunmadik allahtan olmadi 9 ayin sonunda gebe kaldim.Hahahaha kınadın mı bariben dün bi arkadaşıma sitem ettim, ikinciyi istemiyorum eşimle yatakları ayırdık fln diyodu. Sora gebeymiş diyo ki sürpriz oldu. Bikaç ay önce bi kere korunmamıştık gebeyim diye aklımız çıktı adetolunca rahatladık diyip bi ay sonrasına gebe kalmıl. Bi de diyo ki valla planlı deildi, eşime prezervatif takma nasılsa gebe kalmıyorum dedim kaldım ama diye anlatıyo. Ulan düzenli adet oluyorsun, yumurtlama dönemin belli, o dönem içinde zaten olmuyo diyip prezervatif takmıyosa bi kadın eger , o zaman benden daha çok hamile kalmayı deniyo oluyor. Kızdım ya bu tavra.
Kizlar benimde yumurtam olusmustu ama fsh yuksek olunca doktor direk beni infertilite polikinligine yonlendirmisti destek almam icin. ( tup yada asilama icin) durumum demekki kritik mis... ilac bile veremedi.Ama benim yumurtalıklarıma bakmıştı doktor ve sorun yok demişti ilk gittiğimde. Şimdi aklıma geldi
Yok yok cnm benim de aklim ermiyor... sennn korunma bekle ki olsun bebebk. Korundugunu soyleyen tak hamile kalmisss.. ben cok inanmiyorum onlara aslinda cocuk istiyolar ama olmayinca korunduk diyolar. Ben bi kac kisiye ole sahit olmustum.Ben anlamıyorum valla gerçekten bu kaza ile olanları falan. Aklımda ermiyor. Yaşımın vermiş olduğu cahillik galiba
Amin. Allah isteyen herkese versin inşallah.Insallah cnm allah bu guzel gunlerin hurmetine gonlune gore verir ins
Iyi canim ozaman sikinti yokturAma benim yumurtalıklarıma bakmıştı doktor ve sorun yok demişti ilk gittiğimde. Şimdi aklıma geldi
Aslında şimdi düşündüm de galiba bende o gıcık tiplerdenimYok yok cnm benim de aklim ermiyor... sennn korunma bekle ki olsun bebebk. Korundugunu soyleyen tak hamile kalmisss.. ben cok inanmiyorum onlara aslinda cocuk istiyolar ama olmayinca korunduk diyolar. Ben bi kac kisiye ole sahit olmustum.
İnşallah öyledirIyi canim ozaman sikinti yokture senin hic bi sıkıntın yok ozaman masallah
napıyon kız :)İnşallah öyledirama bana hormon testi yapmadıki doktor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?