- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.581
Tv izliyommm sen napıyonnnapıyon kız :)
Oruçken cinnet geçiriyorum ben onu izlerkenYemekteyiz izliyorum kızlar nabıonuz
Aslında şimdi düşündüm de galiba bende o gıcık tiplerdenimçünkü bizde herkese çocuk düşünmüyoruz diyoruz. Eğer çocuğunuz olursa onlarda bizim için böyle söyleyecek galiba
Bu ay hamile kalırsam bu bilgi sayesinde olacakValka onu bilmiyorum canım ama sanırım 12-24 saat yaşayabilmek durumu varsa ve içeride hazır sperm de varsa sürenin o kadar kısıtlı olduğunu dğşünmüyorum
Yok ya ben dersem sorup dururlar ben sinirlenirimben direk olmuyor yaza tupcu yolu gorundu demistim :)))
İnşallah canım. Daha sonrasında da inşallah vakti zamanı gelince tatliş hayırlı bi kardeş gelir inşallah yavruna
Klomen e adet ten sonra basladim benBen onları bilmiiiim klomeni falan
Yok ya ben dersem sorup dururlar ben sinirlenirim
Bi ara yaptir kuzum mutlakaİnşallah öyledirama bana hormon testi yapmadıki doktor daha
Kız bide adam pis yaptı bugünOruçken cinnet geçiriyorum ben onu izlerkenağzımın suyu akıp duruyor
Simdi geldim eve :)Tv izliyommm sen napıyonn
Sende de mi yumurta tembelliği vardı canımKlomen e adet ten sonra basladim ben
Yemek yapcan daha abovvvvSimdi geldim eve :)
Sonunda gördüm de salatayı falan ayrı koymamış onu laf ediyorlardıKız bide adam pis yaptı bugün
Heralde doktor bu ascus geçerse yapacak. Öyle zannediyorum kuzuBi ara yaptir kuzum mutlaka
Aynen. Diyorum biz düşünmüyoruz hele 1 yıl olsun da diyorum. Biz niye zamanında bir yıl beklemediysek acaba diye kendilerince laf sokuyorlar bide. Üff canım sıkıldı. O an niye cevap vermedim acabaaslinda baskalarinin sormasida cok ayip bence. Olursa gorursun. Derdi sanki onlara dusmus. Soranlara bende kiziyordum
..
Hayırlısı derdim.hep soranlaraAynen. Diyorum biz düşünmüyoruz hele 1 yıl olsun da diyorum. Biz niye zamanında bir yıl beklemediysek acaba diye kendilerince laf sokuyorlar bide. Üff canım sıkıldı. O an niye cevap vermedim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?