Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende aynı dertten muzdaripim bende 10 aydır evliyim oldu mu birşeyler kuzum

Ben hala olmadım ama tuhaf bi ağrı var kasıklarımda kızlar olcam bence ay bu ara kimle konuştuysam geç olmuş ya havalar da bizim duygularımızla oynuyo

Sende de mi yumurta tembelliği vardı canım
Bende bu yıl cıktı ne cıktıysa canım 13 aydır istiyoruz olmuyor Bı kızım var 4 yasında o hemen olmustu olmuyo r diye Dr a gittim pko dedi yumurta tembelliği dedı olmadık a bahane buldu gibime geliyor Dr degıstırme istemiyorum alttan muayene geriyor beni bu Dr bayan artık alıstım o da tanıyor beni Allah verirse olacak oyle dusunuyorum artık

Benimde aynısı oldu bilio musun

Allahtan senin bi tane varmış canım. O olmasaydı ilk gibi beklemek daha zor gelirdi sana onca ay

Yok yok cnm benim de aklim ermiyor... sennn korunma bekle ki olsun bebebk. Korundugunu soyleyen tak hamile kalmisss.. ben cok inanmiyorum onlara aslinda cocuk istiyolar ama olmayinca korunduk diyolar. Ben bi kac kisiye ole sahit olmustum.
Bende salaklık ya, ben daha niyetine girmeden söyledim mal gibi herkese, önümüzdeki ay folik asite başlıcam, 3 ay kullanıcam sonrası allah kerim diye. Gecen eylülde herkese söyledim, aralık sonrası korunmıcaz artık ne zamana kısmetse dedim. Ekimde ay ne ikincisi deli misin diyenler şuan hepsi gebe ben anca adetaptallık bende işte, azbi sus yani niyetine bile girmemişsin ne anlatıyosun millete

Aslında şimdi düşündüm de galiba bende o gıcık tiplerdenim çünkü bizde herkese çocuk düşünmüyoruz diyoruz. Eğer çocuğunuz olursa onlarda bizim için böyle söyleyecek galiba
Ay ben derim valla ama burda demem çünkü burda zaten istiyoruz yazdın. Ya hayır anlamadıgım sen bikaç ay önceki bi olayı anlatıyosun, adet oldum eşimi aradım oh dedi yırttık dedi fln diye. Bi de diyo ki takvime sonradan bakmış riskliymiş. Yani bu hikayeyi bana ekimde anlattı. Bi kere yumurtlama dönemi korunmadan birlikte olmuş. Sora gebe mi diye tartışmış eşiyle. Aralıkta gebeyim diyo bi de yine aynı hikayeyle yani . E her ayyumırtlama döneminde bi kere korunmuyısan zatensen gebe kalmaya çalışıyosundemektir. 20 ay oğlumu emzirirken hep korundum ben, asla ay riski yok bu dönemin demedim. Oğlumun sütünden eksilmesin sadece onunla ilgileneyim dedim.bu benim fikrimdi ve arkasında durdum

aynen cnm ya aslinda bazi insanlara soyleyunce o sey olmuyor icinin kotulugunden mi gozden mi bilmiyorum. Bende samimi arkadaslarima soylemistim olmadigini tupcuye gidecem demistim. Ama siradan kisilere soylememistim erken ameliyatim 1 yil olmadi filan demistim.

Aman insanlarda bir tuhaf. Anlamak zor gerçekten. Çekineceği bişey varsa niye ortaya laf atıyor, yoksa neyi niye kıvırıyor. Amannnn it kılı postal bağı derdi babannem

Normalde göğüs ağrın olmuyorsa muhtemelen hamilesin. Belirtiler hamileliği gösteriyor :)) ama kişiden kişiye görede değişiyor hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…