Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben arkadaşlarıma akrabalarıma yumurtlama günümü bile söylüyorum hahahah annem bana çok kızıyor sanki yıllardır deniyorsun doktora gidip niye ilaca başladın falan diye. Ama tüm süreci çevremdekilerle yaşıyorum

4 yıl once dogum yaptım 40 im cıkınca ıstemıyorum demem hataymıs cunku ha deyince olmuyormus ve cok daha dogrusu Allah dilemeyince bizim hesaplar bosa cıkıyormus dogum iznini denk getirmek istedim hep kızım yazın dogdu ve izin den hıc yararlanamadım bu gıdısle yine yaz olacak artık olsun da yaz kıs ne zmn olursa saglıklo hayırla olsun insallah

Ultrasonla bakip görüyo zaten doktor toparlanmayi. Doktor bana hersey yolunda adet olunca gel yumurta sayisini kontrol edelim tekrar dene demisti ama İlk adeti 40. gün oldum ben. Onda tutturamadik olmadi malesef. İkinciyi 50. gün oldum derken sürec uzadi gitti. Sen insallah hemen olursun canım benim. Simdi calismalara basladik bakalim biz tekrar. Benim bat eskide kaldi bide onu 30 mayıs yapabilirsin.
Sen gercekten çok güclüsün ben daha zor toparlamıstim. Bence kanaman bitince tekrar git baktir ve dene

Annen hakli cnm bence herkese soyleme ben kalbi atana kadar aile bireylerine bile soylemedim. Simdi 11 hafta oldu arkadaslarima yeni yeni soyluyorum.

Mrb kızlar. Bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım. 6+4te. Aşılama tedavisiyle olmuştu. Kan değerlerim düzensiz artmıştı, doktor düşük bekliyodu zaten. Düşükten 40 gün sonra adetimi oldum. Adet sonrası kontrolüme gittim. Doktor herşey normal dedi. Korun korunma bişey demedi. Adet düzensizliğim olduğu için ovülasyon testi yaptım bu ay. Yumurtlamanın 14. günü bugün genelde 12. günde adet oluyorum. Adet olmadım sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı. Kan verdim sonuç yarın çıkıcak. Doktorumdan randevu aldım ama 2 hafta sonrasına ancak alabildim. 1 düşüğüm var diye korkuyorum. Geç mi kalmış olurum acaba?

canim ultrasonda dr da senin gördügünü doktor ayarliyor kamera gibi böyle yakinlastiriyor görüntüyü yada uzaklastiriyor ondan bize farkli geliyor büyük kücük olmasi oranti olarak bakmak gerekiyor. insallah saglikli bir sekilde tamamlarsin gebeligini ve dogumunu canim

Annen hakli cnm bence herkese soyleme ben kalbi atana kadar aile bireylerine bile soylemedim. Simdi 11 hafta oldu arkadaslarima yeni yeni soyluyorum.
Ya doğru aslında söylememek gerekiyor ama ben biraz heycanlıyım sanırım bu konuda ondan herşeyimi anlatıyordum. Haklısın bende bebiş olursa kalbi atana kadar söylemem zaten özellikle kayınvalidemlere falan.

Bende evlendiğim 1 yıl çok korkuyordum çocuğum olcak diye. Soranlara da Allah korusun Allah isteyene versin diyordum. Cahillik işte. Şimdi diyorum ne kafasızmışım. Dualar çok önemli ya herşeyin hayırlısını istemek lazım rabbim herşeyin en iyisini bilir vaktini zamanını.

Ahh ahh meraba kizlar bende 1 senedir deniyorum tık yok ne kürler denedim kac kere doktora gittim sorun yokmus ama her ay bir hüzün dualarla gözyasiyla gecio aylarim biliorum daha cok bekleyenler de var ama bnden öncede sonrada ewlenenlerin hepsi gebe rabbim saglikla versin ama icim gidio iste ne deneyim ne yapiyyim bilmiorum esimle gidecem doktora izin vermiolar beklioz yillik iznini kime ne desem olur bekle diyim guatirin var ondan diolar hic kimse icimdeki aciyi anlamio yasayanda hamile kalinca unutuo yasadigini dalga gecer gibi umursamadan konusuolar iyice icim gidio gecen ay 10 gun geciktim cift cizgi gordum ilk kez öle heycan vericiydiki o bile okadar guzeldiki ama degisik acik pembe renkli bi adet gordum ve umutlar yine suya dustu ne yapmaliyim bilen varmi bn bulamiorum bilemiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…