Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya arayı uzatınca olmaz derlerdi hep. Haklılar gerçekten.. Ben de 4 yıl bekledim şimdi de tutturamıyoz bir türlü... Bilsem 1 yaşını tamamlayınca başlardım, anca olurdu :)))

Oyy kuzum Allah razı olsun
öylemiyim bilmem eşime sorsan ben çok pimpirikliymişim sürekli evham yapıyormuşum kendisi aşırı rahat bir insandırda ona öyle geliyor başından beri eşime tembih etmiştim ailene hemen söyleme diye en azından kalp atışını duyalım dedim bana tamam demişti öyle sanıyordum ama mesajını yakaladım meğerse başından beri söylemiş ailesi biliyormuş hamileliğimi ama kürtaj olduğumu henüz söylemedi . Eee dedinde ne oldu dedim
Sonuç ne bebek yok şimdi bide kürtaj için açıklama yap. Ben dememde işin tuhafı kaynanam görümcem biliyolardıda beni niye hiç arayıp sormadılar bi hayırlı olsun demediler ona anlam veremedim. Neyse zaten onlarla konuşacak psikolojide değilim şimdi. İnşallah Rabbim tez zamanda sanada sağlıklı nasip etsin bat'ını yenileyeyim
Bu arada sence kontrol için ne zaman gideyim doktora adet olayımda öyle dimi?
Kağıda o gün 20 gün sonra patoloji sonucu için jinekolojiden randevu alınacak diye yazmışlar o gün gittiğimde ultrasonla muayene de ederler mi sence?

Cnm insalah rabbim tez zamanda kavusturur seni yavruna. Troidlerde sikinti varsa gebeligi engelliyor bende de var cunku. Disardan hormon ilaci aldiktansonra duzenli sorun kalkiyor. Icini ferah tut kafana cok takmamaya calis. Hep hormonli beslendigimiz icin gunumuzde dogal gebelikler gec olmakta. Yasin gencse sabirla bekleyebilirsin.

26 yasindayim ilac kullaniorum duzenli ama iste insan kotu oluo zor bir surec rabbim kimseyi boş cewirmesin eskiden hemen olur diodum simdi ne kadar zor oldugunu anladim. Hayirlisi olsun cumlemiz icin.

Aciil bi sorum olucak sizeee. Teyzemle konuşuyorduk az önce bana göğüslerin büyümüş senin acaba süt mü topluyor dedi bende kendi kendime düşümdüm madem öyleyse sıkınca birşey gelir dedim ve göğsümü biraz sıktım içinden bi sıvı geldi kırık beyaz renk gibi nedir bu ? Bu arada 5 aydır korunmuyoruz adetime de 5 gün

Bnde iki sene hep vardı ama bilmıorum seni

Aminnn canım Allah kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın. Ocaktan bu yana kalmadım canım çünkü doktorum 6 ay beklememi söyledi. Gerçi işinde daha uzman bir doktora daha gittim 3 ay dolsun yeter beta nın sıfırlanması tekrar gebelik düşünmen için yeterli dedi. BAT 24 Mayıs inşallah olmam diye umut ediyorum.
Allah sanada bir dahakinde sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip eder inşallah

Canım göğüsten süt gelmesi prolaktin kaynaklı olabilir.değerlerine bi baktır derim.

Allah Allaha ne garip hic bisey dememeleri. Kendi canlari sonucta onlarinda hic mi sevinip heyecanlanmamislar. Simdi daha sıkıntı dedigin gibi açıklama yapmak. Tebrik icin ararlar heralde o zaman söylersiniz gec kaldiniz diye
Benim doktor biraz pimpirikliydi hemen 3. gün cagirdi kan icin bi kac gün sonra tekrar cagirdi. Hcg düsecekmi diye. Düzenli düsmeyebiliyo dedi ama düstü normal bi sekilde. 18. günde gel dedi ultrasonla bakti hersey yolunda rahim tertemiz dedi. Kanama 15. gün tamamen kesilmisti. Bence iyi yani 20 benim doktor kendi verdi cunku tarihi. Sonra da adet olunca gel dedi yumurtalara bakti

Eki Görüntüle 2268916

Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah test yaptım ve 2-3 dk çıkan sonuç bu. Silik bir çizgi görüyorum ben. Sizce hamile miyim?
Sabah sabah ne güzel bi fotograf böyle Allah bunu görmeyi bekleyen herkese nasip etsin insallah
hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah sürecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…