- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.641
13 gun kala devam mi peki denemeler?Kızlaaarcım 13 gün kaldı adeteGeçsin artıkın şu günlerr
Ya arayı uzatınca olmaz derlerdi hep. Haklılar gerçekten.. Ben de 4 yıl bekledim şimdi de tutturamıyoz bir türlü... Bilsem 1 yaşını tamamlayınca başlardım, anca olurdu :)))Bende bu yıl cıktı ne cıktıysa canım 13 aydır istiyoruz olmuyor Bı kızım var 4 yasında o hemen olmustu olmuyo r diye Dr a gittim pko dedi yumurta tembelliği dedı olmadık a bahane buldu gibime geliyor Dr degıstırme istemiyorum alttan muayene geriyor beni bu Dr bayan artık alıstım o da tanıyor beni Allah verirse olacak oyle dusunuyorum artık
Ultrasonla bakip görüyo zaten doktor toparlanmayi. Doktor bana hersey yolunda adet olunca gel yumurta sayisini kontrol edelim tekrar dene demisti ama İlk adeti 40. gün oldum ben. Onda tutturamadik olmadi malesef. İkinciyi 50. gün oldum derken sürec uzadi gitti. Sen insallah hemen olursun canım benim. Simdi calismalara basladik bakalim biz tekrar. Benim bat eskide kaldi bide onu 30 mayıs yapabilirsin.
Sen gercekten çok güclüsün ben daha zor toparlamıstim. Bence kanaman bitince tekrar git baktir ve dene
Bende de kasık ağrısı var bekliyorum 3 gün olmazsam kan vercemBeklemedeyim kuzu aşırı göğüs hassasiyeti var adette olabilirim
Cnm insalah rabbim tez zamanda kavusturur seni yavruna. Troidlerde sikinti varsa gebeligi engelliyor bende de var cunku. Disardan hormon ilaci aldiktansonra duzenli sorun kalkiyor. Icini ferah tut kafana cok takmamaya calis. Hep hormonli beslendigimiz icin gunumuzde dogal gebelikler gec olmakta. Yasin gencse sabirla bekleyebilirsin.Ahh ahh meraba kizlar bende 1 senedir deniyorum tık yok ne kürler denedim kac kere doktora gittim sorun yokmus ama her ay bir hüzün dualarla gözyasiyla gecio aylarim biliorum daha cok bekleyenler de var ama bnden öncede sonrada ewlenenlerin hepsi gebe rabbim saglikla versin ama icim gidio iste ne deneyim ne yapiyyim bilmiorum esimle gidecem doktora izin vermiolar beklioz yillik iznini kime ne desem olur bekle diyim guatirin var ondan diolar hic kimse icimdeki aciyi anlamio yasayanda hamile kalinca unutuo yasadigini dalga gecer gibi umursamadan konusuolar iyice icim gidio gecen ay 10 gun geciktim cift cizgi gordum ilk kez öle heycan vericiydiki o bile okadar guzeldiki ama degisik acik pembe renkli bi adet gordum ve umutlar yine suya dustu ne yapmaliyim bilen varmi bn bulamiorum bilemiorum.
Cnm insalah rabbim tez zamanda kavusturur seni yavruna. Troidlerde sikinti varsa gebeligi engelliyor bende de var cunku. Disardan hormon ilaci aldiktansonra duzenli sorun kalkiyor. Icini ferah tut kafana cok takmamaya calis. Hep hormonli beslendigimiz icin gunumuzde dogal gebelikler gec olmakta. Yasin gencse sabirla bekleyebilirsin.
Bnde iki sene hep vardı ama bilmıorum seniAciil bi sorum olucak sizeee. Teyzemle konuşuyorduk az önce bana göğüslerin büyümüş senin acaba süt mü topluyor dedi bende kendi kendime düşümdüm madem öyleyse sıkınca birşey gelir dedim ve göğsümü biraz sıktım içinden bi sıvı geldi kırık beyaz renk gibi nedir bu ? Bu arada 5 aydır korunmuyoruz adetime de 5 gün
Kan versem onda da erken zaten çıkmaz diye düşünüyorum beklicem başka çarem yokBnde iki sene hep vardı ama bilmıorum seni
DoğumdN sonra uzun süre emzrdiğim için bnde sürekli vardı simdi yokKan versem onda da erken zaten çıkmaz diye düşünüyorum beklicem başka çarem yok
Bi an umutlanmıştım zatenDoğumdN sonra uzun süre emzrdiğim için bnde sürekli vardı simdi yok
Aynen canım denemeye devam :)) bugün doktora gitcem kontrole bakalım yumurtalar çatlamış mı13 gun kala devam mi peki denemeler?
Aminnn canım Allah kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın. Ocaktan bu yana kalmadım canım çünkü doktorum 6 ay beklememi söyledi. Gerçi işinde daha uzman bir doktora daha gittim 3 ay dolsun yeter beta nın sıfırlanması tekrar gebelik düşünmen için yeterli dedi. BAT 24 Mayıs inşallah olmam diye umut ediyorum.Sağol kuzum sanada çok geçmiş olsun☹
Seninki de ayrı zor.... Allah aynı şeyi tekrar yaşatmasın , cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinpeki şuanki durumun nasıl hamile kalmadın dimi ocaktan sonra?
Ne güzel garantiye alacak yani. Bende hamile kalmayi başarabilirsem doktora sorayim o zaman. Saglikli bi sekilde ilerler insallah bu kez canimultrasonda karından bakıp iğne vercem dedi herhangi Bi test yapmadi
Ya neresi silik, hamilesin işteeeeEki Görüntüle 2268916
Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah test yaptım ve 2-3 dk çıkan sonuç bu. Silik bir çizgi görüyorum ben. Sizce hamile miyim?
Canım göğüsten süt gelmesi prolaktin kaynaklı olabilir.değerlerine bi baktır derim.Aciil bi sorum olucak sizeee. Teyzemle konuşuyorduk az önce bana göğüslerin büyümüş senin acaba süt mü topluyor dedi bende kendi kendime düşümdüm madem öyleyse sıkınca birşey gelir dedim ve göğsümü biraz sıktım içinden bi sıvı geldi kırık beyaz renk gibi nedir bu ? Bu arada 5 aydır korunmuyoruz adetime de 5 gün
Allah Allaha ne garip hic bisey dememeleri. Kendi canlari sonucta onlarinda hic mi sevinip heyecanlanmamislar. Simdi daha sıkıntı dedigin gibi açıklama yapmak. Tebrik icin ararlar heralde o zaman söylersiniz gec kaldiniz diyeOyy kuzum Allah razı olsun
öylemiyim bilmem eşime sorsan ben çok pimpirikliymişim sürekli evham yapıyormuşum kendisi aşırı rahat bir insandırda ona öyle geliyorbaşından beri eşime tembih etmiştim ailene hemen söyleme diye en azından kalp atışını duyalım dedim bana tamam demişti öyle sanıyordum ama mesajını yakaladım meğerse başından beri söylemiş ailesi biliyormuş hamileliğimi ama kürtaj olduğumu henüz söylemedi . Eee dedinde ne oldu dedim
Sonuç ne bebek yok şimdi bide kürtaj için açıklama yap. Ben dememde işin tuhafı kaynanam görümcem biliyolardıda beni niye hiç arayıp sormadılar bi hayırlı olsun demediler ona anlam veremedim. Neyse zaten onlarla konuşacak psikolojide değilim şimdi. İnşallah Rabbim tez zamanda sanada sağlıklı nasip etsinbat'ını yenileyeyim
Bu arada sence kontrol için ne zaman gideyim doktora adet olayımda öyle dimi?
Kağıda o gün 20 gün sonra patoloji sonucu için jinekolojiden randevu alınacak diye yazmışlar o gün gittiğimde ultrasonla muayene de ederler mi sence?
Sabah sabah ne güzel bi fotograf böyleEki Görüntüle 2268916
Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah test yaptım ve 2-3 dk çıkan sonuç bu. Silik bir çizgi görüyorum ben. Sizce hamile miyim?
İnşallah canım. Ümitlenip hayal kırıklığına uğramam istemiyorum aslında. Şimdi hastaneye gideceğim.Ya neresi silik, hamilesin işteeeehayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?