- 20 Ocak 2019
- 410
- 167
- 23
- 31
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.661
Amin inşallah hamileyimdir canım. Rabbim herkese yaşatır inşallah. Hep duam bu.Sabah sabah ne güzel bi fotograf böyleAllah bunu görmeyi bekleyen herkese nasip etsin insallah
hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah sürecin
Hayırlısı olsun herkeste bir değildirBi an umutlanmıştım zatenamaaan neyse hayırlısı olsun ☺
Hayırlı olsun bariz hamilesin canımAmin inşallah hamileyimdir canım. Rabbim herkese yaşatır inşallah. Hep duam bu.
Sık sık ilişki :)Ay hadi ins benim 18 gun var bizde de denemeler devam hatta sanirim ovu donemindeyim
Adetliyken gel demişti doktor gittiğimde ona da baktırıcanCanım göğüsten süt gelmesi prolaktin kaynaklı olabilir.değerlerine bi baktır derim.
İnşallah canımHayırlı olsun bariz hamilesin canım
Canini sıkmak istemem ama prolaktinin cok yuksk olmasi gerek sut gelmesi icin ve buda gebelik olusmasina engel bi durum canimAdetliyken gel demişti doktor gittiğimde ona da baktırıcan
Aminnn kuzum benim desteğin için çok teşekkür ederim sayenizde stres yapmayı bıraktımcanim ultrasonda dr da senin gördügünü doktor ayarliyor kamera gibi böyle yakinlastiriyor görüntüyü yada uzaklastiriyor ondan bize farkli geliyor büyük kücük olmasi oranti olarak bakmak gerekiyor. insallah saglikli bir sekilde tamamlarsin gebeligini ve dogumunu canim
Daha yasin genc cnm korkma allahin izniyle olur. Bu donemde gunde 1 saat yurumeye calis yuruyus kan dolasimini hizlandirdigi icin gebe kalmayida etkiliyor mus.26 yasindayim ilac kullaniorum duzenli ama iste insan kotu oluo zor bir surec rabbim kimseyi boş cewirmesin eskiden hemen olur diodum simdi ne kadar zor oldugunu anladim. Hayirlisi olsun cumlemiz icin.
Kuzum hayirli oksun bebeisin.Eki Görüntüle 2268916
Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah test yaptım ve 2-3 dk çıkan sonuç bu. Silik bir çizgi görüyorum ben. Sizce hamile miyim?
Teşekkür ederim. Herkes var olduğunu söylüyor. Heyecanlandım sonuç için sabırsızlandım.Kuzum hayirli oksun bebeisin.
Baya net bir şekilde çizgi çıkmış canım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Eki Görüntüle 2268916
Kızlar adetim 1 hafta gecikti. Bu sabah test yaptım ve 2-3 dk çıkan sonuç bu. Silik bir çizgi görüyorum ben. Sizce hamile miyim?
Ay inşallah canım. Amin. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.Baya net bir şekilde çizgi çıkmış canım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Normalde 2 saat sonra çıkıyor canım hastanede verdiğin zaman.Kızlar size birşey soracağım. Resmî kurumda çalışıyorum. Hastanesi var buranın.Az önce kan verdim. Hemşire yarın çıkar sonuç dedi. Siz sonuçlarınızı ne zaman aldınız?
kız hamileler papatya çayı içemez sakın haAlayım canım çok sağol
Allah Allaha ne garip hic bisey dememeleri. Kendi canlari sonucta onlarinda hic mi sevinip heyecanlanmamislar. Simdi daha sıkıntı dedigin gibi açıklama yapmak. Tebrik icin ararlar heralde o zaman söylersiniz gec kaldiniz diye
Benim doktor biraz pimpirikliydi hemen 3. gün cagirdi kan icin bi kac gün sonra tekrar cagirdi. Hcg düsecekmi diye. Düzenli düsmeyebiliyo dedi ama düstü normal bi sekilde. 18. günde gel dedi ultrasonla bakti hersey yolunda rahim tertemiz dedi. Kanama 15. gün tamamen kesilmisti. Bence iyi yani 20 benim doktor kendi verdi cunku tarihi. Sonra da adet olunca gel dedi yumurtalara bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?