Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hanımlar
bu haftaya kadar her belirti vardı ancak kırmızları bende gördüm ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı.neymiş çok kafaya takmamak lazımmış psikolojik oluyormuş. kısmetse bu ay bende tekrar deniyeceğim. sorun sık ilişkiye girmemekti yumurtlama anında olur dedik olmadı:) nasip değilmiş. bu ay sık deneyeceğiz nasipse mayıs hamişi oluruz inşallah..

Aminnn kuzum benim desteğin için çok teşekkür ederim sayenizde stres yapmayı bıraktım

26 yasindayim ilac kullaniorum duzenli ama iste insan kotu oluo zor bir surec rabbim kimseyi boş cewirmesin eskiden hemen olur diodum simdi ne kadar zor oldugunu anladim. Hayirlisi olsun cumlemiz icin.
Daha yasin genc cnm korkma allahin izniyle olur. Bu donemde gunde 1 saat yurumeye calis yuruyus kan dolasimini hizlandirdigi icin gebe kalmayida etkiliyor mus.

Kızlar size birşey soracağım. Resmî kurumda çalışıyorum. Hastanesi var buranın.Az önce kan verdim. Hemşire yarın çıkar sonuç dedi. Siz sonuçlarınızı ne zaman aldınız?

Anladım canım kanama da uzun sürmüş bakalım benimki ne kadar sürecek
Ama iyi bişey dimi sonuçta kanamayla temizleniyor iyice... inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırım
Biraz zaman geçsinde hcg'm düşmüşmü diye evde idrar testi yapıcam sen yaparmıydın
Bu arada dediklerine katılıyorum şu saatten sonra ararlarsa bile hiçbir anlamı kalmadı zaten bende bundan sonra mesafeli olucam
zaten onu hakediyolardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…