Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin Allah razı olsun canım Rabbim tez zamanda sanada hayırlı sağlıklı evlat versin Bende 2 ay bekleyeyim eğer adetlerim tam düzene girerse kontrollerim yolunda olursa daha fazla beklemeyi düşünmüyorum bakalım hayırlısı inşallah

Kızlar size birşey soracağım. Resmî kurumda çalışıyorum. Hastanesi var buranın.Az önce kan verdim. Hemşire yarın çıkar sonuç dedi. Siz sonuçlarınızı ne zaman aldınız?
Hayırlı olsun öncelikle :) benim testim 1 saat sonra çıkmıştı hemen. ama özel bi tıp merkezinde yaptırmıştım.

ada çayı rezene ve papatya çayı rahim içini söktürür ben ada çayına başladım hatta biliyorsun beni malum 60 günü geçti
Yaaaa inşallah o arkadaş içmez ya evet netten baktım öyleymiş. Ben seni etiketledim ama görmedin heralde kız merak ettim baktım taa çarşamba girmiştin en son hala olmadı mı

Öyleymiş bende dün gece baya araştırdım en kısa zamanda gidicem inşallah bunun içinde kadın doğuma mı gitmem gerekiyor
Evet canim bakmisken butun hormonlarina baktir . Hemen dusuyo 2 ilacla ama yinede baktirmak gerek. Birde sıkı camasirlar ve hatta dokunmamiz bile yukseltebiliyomus

Evet canim bakmisken butun hormonlarina baktir . Hemen dusuyo 2 ilacla ama yinede baktirmak gerek. Birde sıkı camasirlar ve hatta dokunmamiz bile yukseltebiliyomus
Benim göğüslerim normal de küçük südyenlerim büyük geliyor her zaman dokunmama çalışıyorum bu ara biras fazla büyüdüğünü hissettiğimden dokundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…