- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.681
Neden kiikız hamileler papatya çayı içemez sakın ha
Aminnn canım Allah kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın. Ocaktan bu yana kalmadım canım çünkü doktorum 6 ay beklememi söyledi. Gerçi işinde daha uzman bir doktora daha gittim 3 ay dolsun yeter beta nın sıfırlanması tekrar gebelik düşünmen için yeterli dedi. BAT 24 Mayıs inşallah olmam diye umut ediyorum.
Allah sanada bir dahakinde sorunsuz sıkıntısız gebelik nasip eder inşallah
ada çayı rezene ve papatya çayı rahim içini söktürür ben ada çayına başladım hatta biliyorsun beni malum 60 günü geçtiNeden kii
Canım daha 2-3 günün var sanırım. Ama sen yinede hergün yapmaya devam et.Kizlar sizce bu koyuluktan kac gun sonra ortalama catlar dayanamadim yaptim biraz once ovulasyon testinide :)
Adetime gore 14. Gundeyim
Eki Görüntüle 2268975
Hayırlı olsun öncelikle :) benim testim 1 saat sonra çıkmıştı hemen. ama özel bi tıp merkezinde yaptırmıştım.Kızlar size birşey soracağım. Resmî kurumda çalışıyorum. Hastanesi var buranın.Az önce kan verdim. Hemşire yarın çıkar sonuç dedi. Siz sonuçlarınızı ne zaman aldınız?
Canım daha 2-3 günün var sanırım. Ama sen yinede hergün yapmaya devam et.
Yaaaa inşallah o arkadaş içmez yaada çayı rezene ve papatya çayı rahim içini söktürür ben ada çayına başladım hatta biliyorsun beni malum 60 günü geçti
Tamam canım teşekkür ederimHayırlı olsun öncelikle :) benim testim 1 saat sonra çıkmıştı hemen. ama özel bi tıp merkezinde yaptırmıştım.
Öyleymiş bende dün gece baya araştırdım en kısa zamanda gidicem inşallah bunun içinde kadın doğuma mı gitmem gerekiyorCanini sıkmak istemem ama prolaktinin cok yuksk olmasi gerek sut gelmesi icin ve buda gebelik olusmasina engel bi durum canimaksatma git mutlaka
Kuzum konuyu kaçırdım neden iğne vercekler kiultrasonda karından bakıp iğne vercem dedi herhangi Bi test yapmadi
Evet canim bakmisken butun hormonlarina baktir . Hemen dusuyo 2 ilacla ama yinede baktirmak gerek. Birde sıkı camasirlar ve hatta dokunmamiz bile yukseltebiliyomusÖyleymiş bende dün gece baya araştırdım en kısa zamanda gidicem inşallah bunun içinde kadın doğuma mı gitmem gerekiyor
Daha olmadın mı canımada çayı rezene ve papatya çayı rahim içini söktürür ben ada çayına başladım hatta biliyorsun beni malum 60 günü geçti
Benim böyle olduktan 2 gün sonra pik olmuştuKizlar sizce bu koyuluktan kac gun sonra ortalama catlar dayanamadim yaptim biraz once ovulasyon testinide :)
Adetime gore 14. Gundeyim
Eki Görüntüle 2268975
Benim göğüslerim normal de küçük südyenlerim büyük geliyorEvet canim bakmisken butun hormonlarina baktir . Hemen dusuyo 2 ilacla ama yinede baktirmak gerek. Birde sıkı camasirlar ve hatta dokunmamiz bile yukseltebiliyomus
ay yok kuzum yaDaha olmadın mı canım
içmemiştim zaten canım uyumuşum eve gittiğim gibi nasıl bi uyku hali varkız hamileler papatya çayı içemez sakın ha
Ay hadi insBenim böyle olduktan 2 gün sonra pik olmuştu
Insallah yukselmemistirde guzel haber alirsin canimBenim göğüslerim normal de küçük südyenlerim büyük geliyorher zaman dokunmama çalışıyorum bu ara biras fazla büyüdüğünü hissettiğimden dokundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?