- 14 Mart 2019
- 264
- 229
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.701
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızzz..Ay hadi ins ♥ Ilk denemem o kdr heyecanliyim ki
Sağol kuzum Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahhay yok kuzum ya
hayırlı olsun bebişin
İnşallahInsallah yukselmemistirde guzel haber alirsin canim
Merhaba canım. Tiroidine ve tüm değerlerine baktırsın mı? Regl bitiminden sonra düzenli gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar.Çünkü yumurtlama zamanı farklı olabiliyormuş. Ovülasyon testide alıp yumurtlama dönemini takip edebilirsin. Bunun dışında kafanın rahat olması lazım diyorlar ne kadar yapabilirsen :) ilişkiden sonra belinin altına yastık koy ve 20 dakika bekle. Hemen sıcak duşa girme. Bunlara dikkst edebilirsin.Kızlar merhaba ben daha yeni katıldım da altı aylık evliyim anne olmak istiyorum bu ay çok ümitliydim ama biraz önce regl oldum sizce neler yapmalıyım her ay düzenli regl oluyorum yumurtlama dönemini de biliyorum yani ovu testi kullanmadım da. Doktora gittim Bi problem yok ddi folidoce marka folik asit verdi kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Aslında baktırdım ama adetimin 3. Gününe randevu aldım İnşaallah gidip tam Bi kontrol olacağım. Ben hep sıcak duş yaparım bundan sonra yapmayayım en iyisi teşekkür ederin.Merhaba canım. Tiroidine ve tüm değerlerine baktırsın mı? Regl bitiminden sonra düzenli gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar.Çünkü yumurtlama zamanı farklı olabiliyormuş. Ovülasyon testide alıp yumurtlama dönemini takip edebilirsin. Bunun dışında kafanın rahat olması lazım diyorlar ne kadar yapabilirsen :) ilişkiden sonra belinin altına yastık koy ve 20 dakika bekle. Hemen sıcak duşa girme. Bunlara dikkst edebilirsin.
BEn de dün yaptım adetime göre 14.gündeydim ve aynısı çıktı daha koyulaşacak mı yanda çatladı mı acaba anlayamadım takibe başladım dün bugün de yapacağım merak ettiğim için yapıyorum yoksa eşim başka yerde görevde yani bu ayı es geçiyoruzKizlar sizce bu koyuluktan kac gun sonra ortalama catlar dayanamadim yaptim biraz once ovulasyon testinide :)
Adetime gore 14. Gundeyim
Eki Görüntüle 2268975
Pik oldu derken daha koyu mu çünkü benim 16 . Günde iki çizgide çok koyuydu bir buçuk ay önce adetlerim ayni seyirde şimdilikBenim böyle olduktan 2 gün sonra pik olmuştu
Daha koyulaşır buPik oldu derken daha koyu mu çünkü benim 16 . Günde iki çizgide çok koyuydu bir buçuk ay önce adetlerim ayni seyirde şimdilik
Bende hep sıcak duş alırdım bu ay almadım 1-2 saat bekledim. Bakalım nolcak. Birde daha önce bende herşey normal sanıyordum devletteki doktorlar yumurtalarımın gayet iyi olduğunu söylemişti ama özel hastaneye gittiğimde hormon testi yapıldı ve kaliteli yumurtalarımın olmadığı polikistik over olduğumu söyledi doktor. Bir kaç ay daha deneyip farklı bir doktora gözükebilirsin. Daha yeni denemeye başlamışsınız zaten :)Aslında baktırdım ama adetimin 3. Gününe randevu aldım İnşaallah gidip tam Bi kontrol olacağım. Ben hep sıcak duş yaparım bundan sonra yapmayayım en iyisi teşekkür ederin.
Peki bugün ve yarın da yapayım o zaman değil mi ovülasyonumu tam olarak yakalamak için diğer aya hayırlısı ile inşallah eşim yumurtlamaya denk gelir inşallahDaha koyulaşır bu
hormon testi derken mesela hangisine bakarak yumurtlamanın kaliteli ya da kalıtesiz olduğuna karar verdi ?Bende hep sıcak duş alırdım bu ay almadım 1-2 saat bekledim. Bakalım nolcak. Birde daha önce bende herşey normal sanıyordum devletteki doktorlar yumurtalarımın gayet iyi olduğunu söylemişti ama özel hastaneye gittiğimde hormon testi yapıldı ve kaliteli yumurtalarımın olmadığı polikistik over olduğumu söyledi doktor. Bir kaç ay daha deneyip farklı bir doktora gözükebilirsin. Daha yeni denemeye başlamışsınız zaten :)
Banada pko var sağda dedi yumurta tembelliği dedi canım. Hiç ilç kullanmadım sadece folik asit düzenli ilişki ile kaldımArkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim adetin 21.günü hangi severlere bakılır bilen varsa yazarsa sevinirim bir de yumurta sayımına sağlık Ocak’ları bakar mı ve be zaman bakılır
Lh ve FSH değerime göre söyledi canım. Değerim düşükmüş.hormon testi derken mesela hangisine bakarak yumurtlamanın kaliteli ya da kalıtesiz olduğuna karar verdi ?
Bende tam tersi özele gitmiştim hiç bir sıkıntı yok yumurtaların gayet iyi dedi şimdi de devlet hastanesinde randevu aldım bakalım hayırlısı olsun inşaallahBende hep sıcak duş alırdım bu ay almadım 1-2 saat bekledim. Bakalım nolcak. Birde daha önce bende herşey normal sanıyordum devletteki doktorlar yumurtalarımın gayet iyi olduğunu söylemişti ama özel hastaneye gittiğimde hormon testi yapıldı ve kaliteli yumurtalarımın olmadığı polikistik over olduğumu söyledi doktor. Bir kaç ay daha deneyip farklı bir doktora gözükebilirsin. Daha yeni denemeye başlamışsınız zaten :)
nerdesin kız sen seni bi türlü etiketleyemiyorum.Canııııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?