Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende tam tersi özele gitmiştim hiç bir sıkıntı yok yumurtaların gayet iyi dedi şimdi de devlet hastanesinde randevu aldım bakalım hayırlısı olsun inşaallah
Git bir baktır bakalım canım hormon önemli. Prolaktin değerlerine falan baktır. Birşey yoktur inşallah bazen herşey normal olsa bile olmuyormuş çocuk rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah :)

Ooooo ne yemekler yapıyorsunn ay çok acıktım bende daha işten çıkcamda hastaneye gitcemde ordan eve gidip yemek yapcamdaa çok işim var :)
Ya valla Allah çalışan bayanlara yardımcı olsun gerçekten özellikle Ramazanda sizin işiniz çok zor. Ama söylemem canınız çeker üzülürümmmm

Ya valla Allah çalışan bayanlara yardımcı olsun gerçekten özellikle Ramazanda sizin işiniz çok zor. Ama söylemem canınız çeker üzülürümmmm
Zor ama rabbim sabrını veriyor çok şükür hem daha çabuk geçiyor eve gidince yemek hengamesine zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum :)

Kızlar bu ay klomen kullandım doktor bir yumurta cevap vermiş dedi tedaviye nazlı biraz dedi . sonuçta bir yumurta bir sperm yeterli ama insan acaba diyor ? Benim durumda olan var mı acaba

Kanda düstügünü gördüm zaten ben. Teste gerek kalmadi canim. Kanama dedigimde öyle kanama degildi 3 5 gün kanamaydi sonra leke seklinde devam etti cok az bi sekilde. Senin cok olmasa bari ramazana denk geldin oda kötü oldu

Kızlar adetime 3 gün kaldı mayıs 18 de kasıkda batma dışında belirtim yok bu ay çok çalıştık göguslerim normalde her ay dokunamazdım suan hic acı yok göz kararması var oda oruçdandır diye düşünüyorum bekliyorum hayırlısı

Haydi bakalım aynıyız kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…