- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.721
Yahu neden etiketlenemiyorum acabanerdesin kız sen seni bi türlü etiketleyemiyorum.
Git bir baktır bakalım canım hormon önemli. Prolaktin değerlerine falan baktır. Birşey yoktur inşallah bazen herşey normal olsa bile olmuyormuş çocuk rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah :)Bende tam tersi özele gitmiştim hiç bir sıkıntı yok yumurtaların gayet iyi dedi şimdi de devlet hastanesinde randevu aldım bakalım hayırlısı olsun inşaallah
Ooooo ne yemekler yapıyorsunnYahu neden etiketlenemiyorum acabaakşam misafir varda hazırlık yapıyorum canımcımmm. Sen ne yapıyorsun
iş çıkışını bekliyorum :)Yahu neden etiketlenemiyorum acabaakşam misafir varda hazırlık yapıyorum canımcımmm. Sen ne yapıyorsun
Ya valla Allah çalışan bayanlara yardımcı olsun gerçekten özellikle Ramazanda sizin işiniz çok zor. Ama söylemem canınız çeker üzülürümmmmOoooo ne yemekler yapıyorsunnay çok acıktım bende daha işten çıkcamda hastaneye gitcemde ordan eve gidip yemek yapcamdaa çok işim var :)
Zor ama rabbim sabrını veriyor çok şükür hem daha çabuk geçiyor eve gidince yemek hengamesine zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum :)Ya valla Allah çalışan bayanlara yardımcı olsun gerçekten özellikle Ramazanda sizin işiniz çok zor. Ama söylemem canınız çeker üzülürümmmm
Kanda düstügünü gördüm zaten ben. Teste gerek kalmadi canim. Kanama dedigimde öyle kanama degildi 3 5 gün kanamaydi sonra leke seklinde devam etti cok az bi sekilde. Senin cok olmasa bari ramazana denk geldin oda kötü olduAnladım canım kanama da uzun sürmüş bakalım benimki ne kadar sürecek
Ama iyi bişey dimi sonuçta kanamayla temizleniyor iyice... inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırım
Biraz zaman geçsinde hcg'm düşmüşmü diye evde idrar testi yapıcam sen yaparmıydın
Bu arada dediklerine katılıyorum şu saatten sonra ararlarsa bile hiçbir anlamı kalmadı zaten bende bundan sonra mesafeli olucam
zaten onu hakediyolardı
Amin İnşaallah sizin var mı çocuğunuzGit bir baktır bakalım canım hormon önemli. Prolaktin değerlerine falan baktır. Birşey yoktur inşallah bazen herşey normal olsa bile olmuyormuş çocuk rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah :)
Eve gittiğinde yemek hazır olsa daha iyiZor ama rabbim sabrını veriyor çok şükür hem daha çabuk geçiyor eve gidince yemek hengamesine zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum :)
Bu ne işe yarıyorki doktora gittim geçen aylarda pko baslangıcı dedi hic bir ilaç vermedi sadece folik asitCyclo progynova kullanan var mı aranızda
İnsallah hamile kalırsın allahdan ümit kesilmez vardır zamanıKızlar bu ay klomen kullandım doktor bir yumurta cevap vermiş dedi tedaviye nazlı biraz dedi . sonuçta bir yumurta bir sperm yeterli ama insan acaba diyor ? Benim durumda olan var mı acaba
Haber et inşallah bebiştirBende de kasık ağrısı var bekliyorum 3 gün olmazsam kan vercem
Teşekkür ederim. Bakalım nasip :)Normalde göğüs ağrın olmuyorsa muhtemelen hamilesin. Belirtiler hamileliği gösteriyor :)) ama kişiden kişiye görede değişiyor hayırlısı olsun.
Haydi bakalım aynıyız kuzuAciil bi sorum olucak sizeee. Teyzemle konuşuyorduk az önce bana göğüslerin büyümüş senin acaba süt mü topluyor dedi bende kendi kendime düşümdüm madem öyleyse sıkınca birşey gelir dedim ve göğsümü biraz sıktım içinden bi sıvı geldi kırık beyaz renk gibi nedir bu ? Bu arada 5 aydır korunmuyoruz adetime de 5 gün
Klomen kullanmıştım yumurtlama olmadı kist olustu adetle de kist gecmeyınce bu ilacı verdiBu ne işe yarıyorki doktora gittim geçen aylarda pko baslangıcı dedi hic bir ilaç vermedi sadece folik asit
Yok maalesef uğraşıyoruz bizde 4 aydır :)Amin İnşaallah sizin var mı çocuğunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?