Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım hadi inşallah bu ay yüzün güler az kalmış.

Kızlar bu ay klomen kullandım doktor bir yumurta cevap vermiş dedi tedaviye nazlı biraz dedi . sonuçta bir yumurta bir sperm yeterli ama insan acaba diyor ? Benim durumda olan var mı acaba
Benim 3 yumurtam oluşmuştu ikisi çatlıycak olgunluktaydı. Yumurtlama olmuş çatlamış yumurtalarım çok şükür kist falan demedi. Ama tabi sperm kalitelimiydi döllenme oldumu bunlar merak sorusu :)) Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Kızlar doktot progestan verdi. İftarda ve sahurda kullan dedi. Bende ne işe yarıyor dedim. O da gebelik oluşursa tutunmasına yardımcı oluyor dedi. Kullanan var mı? Fitilmiş ilacı aldım kullanmaya başlıycam.

Adetin 14.gün yapmıştım dün yani ovülasyon testini koyulaşacak mı yoksa çatladı mı bilemedim adetim 1 Mayıstı telefondan bir programdan takip ediyorum yarın 16 Mayıs olarak gösteriyor yumurtlamayı

Eklentiler

• C7745ADF-FF73-449B-8FF1-7E8B0A669029.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 30
Adetin 14.gün yapmıştım dün yani ovülasyon testini koyulaşacak mı yoksa çatladı mı bilemedim adetim 1 Mayıstı telefondan bir programdan takip ediyorum yarın 16 Mayıs olarak gösteriyor yumurtlamayı
2 gün sonra koyulaşır gibi duruyor canım. Çatlasa daha silik oluyor benim testlerimde öyleydi en azından.

Bence benimki henuz catlamadi cunku bende akinti ve agrilar yeni basladi bende bunun ovuye isaret etttigini bilmiyordum ki burda okuduklarimsan sonra ogrendm olsun ins seninde bidahaki aya

Hayır tabikide beklemeee :) 3 gün geçmiş yapsana testt kızz ne sabırlısınız yahu :)
Aynen ya ben şuan sabırsızlıkla bekliyorum 2 uşak olmasına rağmen hep diyorum zaten günüm geçince illaki vardır beklicem diyorum ama bekleyemiyorum gidim kansızlığa baktırsam yanınada bi bthcg eklese fena olmaz

Ayy sen bilirsin o zaman bu belirtiler adete biraz benziyormuş öyle mi

Ayy sen bilirsin o zaman bu belirtiler adete biraz benziyormuş öyle mi
Evet canim cok benziyor ama adet gecikmesinden sonra farklı oluyor birde insan unutuyor sadece 7.ci haftadan sonra aserme başlıyor bulanti falan birde kasık toplanıyomuş gibi oluyor kalp carpintısı olmuştu kızımda kasık batıyo seyirmişti ama adet gecikmesi olduktan sonra belirti veriyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…