- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.741
Ayy ne güzeel oluur bende yatarım uyurum birazEve gittiğinde yemek hazır olsa daha iyi
Ay canım hadi inşallah bu ay yüzün güler az kalmış.Kızlar adetime 3 gün kaldı mayıs 18 de kasıkda batma dışında belirtim yok bu ay çok çalıştıkgöguslerim normalde her ay dokunamazdım suan hic acı yok göz kararması var oda oruçdandır diye düşünüyorum bekliyorum hayırlısı
Benim 3 yumurtam oluşmuştu ikisi çatlıycak olgunluktaydı. Yumurtlama olmuş çatlamış yumurtalarım çok şükür kist falan demedi. Ama tabi sperm kalitelimiydi döllenme oldumu bunlar merak sorusu :)) Hakkımızda hayırlısı olsun canımKızlar bu ay klomen kullandım doktor bir yumurta cevap vermiş dedi tedaviye nazlı biraz dedi . sonuçta bir yumurta bir sperm yeterli ama insan acaba diyor ? Benim durumda olan var mı acaba
İnsallah iyidir özele gidiyosan cinsiyeti belli olur.Pazartesi kontrolüm var kızlar cok heyecanlıyım inşallah bebeğim iyidir görürüm tekrar
Ne güzel dedin canım insanın birbirine umut vermesi ne güzel terapi oluyorAy canım hadi inşallah bu ay yüzün güler az kalmış.
Hayırlısı olsun inşaallah tez vakitte ikimizde hamilelik haberlerimizi alır ve sağlıkla kucağımıza alırızYok maalesef uğraşıyoruz bizde 4 aydır :)
İnşallah canımHayırlısı olsun inşaallah tez vakitte ikimizde hamilelik haberlerimizi alır ve sağlıkla kucağımıza alırız
2 gün sonra koyulaşır gibi duruyor canım. Çatlasa daha silik oluyor benim testlerimde öyleydi en azından.Adetin 14.gün yapmıştım dün yani ovülasyon testini koyulaşacak mı yoksa çatladı mı bilemedim adetim 1 Mayıstı telefondan bir programdan takip ediyorum yarın 16 Mayıs olarak gösteriyor yumurtlamayı
ANladım teşekkürler bu tahliller adetin 3.günü mü yapılıyorLh ve FSH değerime göre söyledi canım. Değerim düşükmüş.
BEn de dün yaptım adetime göre 14.gündeydim ve aynısı çıktı daha koyulaşacak mı yanda çatladı mı acaba anlayamadım takibe başladım dün bugün de yapacağım merak ettiğim için yapıyorum yoksa eşim başka yerde görevde yani bu ayı es geçiyoruz
Evet adetin 2 veya 3.günü yapılıyormuş. Ben 3.günü yaptırmıştım.ANladım teşekkürler bu tahliller adetin 3.günü mü yapılıyor
Hayır tabikide beklemeee :) 3 gün geçmiş yapsana testt kızz ne sabırlısınız yahu :)BEnim 3. Gün hala adet olmadım anam hiç içimden gelmiyor test yapmakbrkliyim demi kızlar biraz daha
Bugün ilk kez test aldım eczaneden tuhaf bi his.. beklemem diyordum ama ilk deneme olunca ihtimal vermiyorum bide görmeye hazır değilim sanki ya tekHayır tabikide beklemeee :) 3 gün geçmiş yapsana testt kızz ne sabırlısınız yahu :)
Ya bide kimle konuşsam hava değişiminden gecikmişHayır tabikide beklemeee :) 3 gün geçmiş yapsana testt kızz ne sabırlısınız yahu :)
Aynen ya ben şuan sabırsızlıkla bekliyorum 2 uşak olmasına rağmenHayır tabikide beklemeee :) 3 gün geçmiş yapsana testt kızz ne sabırlısınız yahu :)
Ayy sen bilirsin o zaman bu belirtiler adete biraz benziyormuş öyle miAynen ya ben şuan sabırsızlıkla bekliyorum 2 uşak olmasına rağmenhep diyorum zaten günüm geçince illaki vardır beklicem diyorum ama bekleyemiyorum gidim kansızlığa baktırsam yanınada bi bthcg eklese fena olmaz
Evet canim cok benziyor ama adet gecikmesinden sonra farklı oluyor birde insan unutuyor sadece 7.ci haftadan sonra aserme başlıyor bulanti falan birde kasık toplanıyomuş gibi oluyor kalp carpintısı olmuştu kızımda kasık batıyo seyirmişti ama adet gecikmesi olduktan sonra belirti veriyoduAyy sen bilirsin o zaman bu belirtiler adete biraz benziyormuş öyle mi
Tekrar teşekkür ederim canım herşey gönlünce olsun inşallahEvet adetin 2 veya 3.günü yapılıyormuş. Ben 3.günü yaptırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?